Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

La multi ani, draga Corina! Sa fii sanatoasa si fericita!!

Dulcelul Vlad de Crispro

Priscilla Serayah de 86cmm
Scumpicul Victor Petru de katalina

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

La multi ani si din partea noastra!!

Vladutule, iepuras drag, sa cresti mare si sanatos! si sa razi mereu asa de frumos

Victoras, sa fii sanatos si sa te bucuri alaturi de familia ta draga si fratiorii tai !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

OANA sa stii ca asa suntem si noi, nu am vrut la casa din aceleasi motive, ca am fi dependenti de masina, si noi, si copilul nostru. si in Bucuresti stai ceva in trafic daca am fi avut bunicii aproape altfel ar fi stat lucrurile, asa ca ne-am mutat intr-un apartament mai mare (bloc vechi ce-i drept, ca de alea noi si frumoase si mari aici nu te poti apropia ) , unde sa avem aproape gradinita, scoli, parcuri etc.

cand or fi copiii la facultate am zis ca ne mutam la casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Of, mai gagici...ce ma enervati cu casa vs bloc . Pana acum nu mi-am pus pb asa, ca nu are Raul cu cine se juca, sau ca tot timpul voi avea musafiri dupa care sa strang...acum iar tb sa stau si sa ma gandesc, sa vad cum e mai bine...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

sunt si avantaje, multeeeee...eu am zis doar ce m-a marcat pe mine cand am fost mica si nu prea vreau pentru Matei sa fie singur...
la casa stau finii mei, e noua dar cu toat astea... sa vezi cheltuieli de intretinere a curtii, a casei etc

eu as vrea un ap. intr-un bloc nou si pentru curtea imprejmuita cu paza, sa il pot lasa pe Matei linistita pe langa bloc
dar si sa fiu aproape de o piata sau un parc sau magazine

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Rody dar ai lasat-o singura in casa???cum ai avut curajul????

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

pana nu se poate da jos singura din pat si doarme 5-10 min zic si eu ca nu e nici o problema...si trebuiesa o rasfete si pe Maria, suntde acord

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

cand or fi copiii la facultate am zis ca ne mutam la casa

exact asa am zis si eu

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva
Cred ca ni se trage de la "excursia" care am facut-o. Am luat patutul de voiaj cu noi numai ca avea numai etaj jos si nu puteam culca copilul acolo era mult prea rece asa ca a dormit cu noi in pat. De cand ne-am intors a inceput circul.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

niste prieteni au patit exact ce povestesti tu
si de asta eu m-am carat si la cabana si la socrii cu patut cu etaj intermediar dupa noi de zici ca eram ca tiganii cu satra

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, sa'ti traiasca iepurasul sa se faca mare sa faca ravagii printre fete

katalina, de tine nu mai zic ca tu ai 3 printisori :) sa'ti traiasca sa fiti sanatosi

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Vlad de Crispro, ingeras scump si dulce si drag si...!
Priscilla Serayah de 86cmm
Victor Petru de katalina, sa ti pasul cu fratiorii tai frumosi si cuminti!
La multi ani fericiti, mami Corina! !

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Racusor tu cat ai dat pe apartament? stiu ca zona este destul de buna, si noi vrem anul asta sau la anul sa ne mutam este tare greu in 2 camere cu 4 persoane chiar daca 2 sunt copii,

Eu pana acum l-am lasat si 20 minute cand dormea singur , m-am dus sa il iau pe cel mare de la gradi dar acum nu m-ai am asa curaj ca a inceput sa se miste destul de mult, el este cumintel si cand se trezeste aud cate o jucarie inainte sa ma strige

LA MULTI ANI si din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissteo, multa sanatate iti dorim

bambi_bv, bine ai venit printre noi! asteptam amanunte

palomina, of, cred ca iti e greu cu durerile alea... nasa mea s-a lovit la spate vara trecuta la un tobogan de apa de la un parc acvatic, si acum o doare, desi radiografia arata ca nu are nimic in neregula... bravo pentru iesire, sa te pui frumoasa la coafor . si eu am fost aseara cu nasa, ne-am rasfatat amandoua si mi-a zis coafeza sa merg sambata dimineata sa mi-l mai aranjeze putin (in contul aranjatului de ieri ), ca sa dureze si in we...
un soi de nodul de-asta mi s-a facut si mie la incheietura mainii drepte, dr mi-a spus ca se mosteneste, dar la mine in familie nu are nimeni. mi-a dat niste prafuri sa le pun in apa sa le beau, dar pe primul l-am vomitat imediat ce l-am baut. parca beam parfum . mi-a tecut de la sine, in cateva luni...

cris, bumble, asa o apuca si pe Isa razboiul cateodata: pisca, zgarie, da din picioare, trage de titi cu gura (noroc ca nu are dinti ) de parca ar vrea s-o smulga din radacina...

ooana, nu stiu daca am apucat sa-ti spun ieri, ma bucur ca e Marius bine, masina se repara! sa va spuna ochidut cum se prezinta aici masinile, sunt relativ noi, inca nu-s platite integral, dar toate indoite si zgariate! si nu se streseaza nimeni nici macar sa le repare, bine ca-s ei sanatosi si intregi!

paula, Isabela e in culmea fericirii cand ii spun "buna dimineata, Isabela". sare in patut, da din maini si din picioare ca un elicopter, sa rasuceste, isi arcuieste spatele . dar daca ii spun doar "buna dimineata", imi zambeste ca-mi aude vocea. cred ca-i place numele ei, ca oricine o striga se intoarce repede si rade cu gura pana la urechi...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si mandra noastra raspunde la Mara si la tzuchi cum ii zice taicasu

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput