Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

ma bucur enorm Camady ca tu si bebe sunteti bine nici nu poate sa fie altfel.

ai mai aflat datele de logare pe picaso?

11 +

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final!

Uite acum o contactez pe paula pe mess. Vad ca nu e. Sper sa-mi raspunda .

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Salut burtici !

Maama ce ati mai scris. Ma chinui sa va citesc din urma. Ma bucur ca sunteti bine toate, sper sa fie si Camady ok si sa revina pe forum.

Noi suntm bine, nu avem greturi decat cateodata si foarte vagi. Sanii parca nu mai dor dar au ramas un pic umflati.Ne chinuim in schimb cu o rinita alergica care nu ma lasa sa traiesc. La munca imi simt nasul di gatul plin , umflat ...nici nu stiu cum sa mai descriu starea. ma mananca si nasul si urechile ...nici nu stiu daca ar trebui sa vin la munca sau sa stau acasa.La serviciu am impresia mereu ca inghit praf ...ori am innebunit ori chiar asa e.

Va pe toate!

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Oana nu esti singura care sufera de rinita alergica. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema,imi curge permanent nasul de vreo luna, stranut, tusesc sec, ma ustura ochii, ...... si nu stiu ce sa fac.
Am aceast problema de cativa ani insa pana sa fiu insarcinata luam Claritine si era ok acum ....

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Neata fetelor
Ieri m-am simtit fff rau, am facut febra, m-a durut burta si spatele, nu puteam sa beau sau sa mananc nimic si nici sa stau in picioare.
Am fost la dr. cu al 2-lea rezultat BHCG de 9250 ( prima valoare 4093 ) si mi-a spus ca e bine si imi recomanda 5 zile de stat la pat si 1 paracetamol aseara, dar numai 1 sa imi scada febra.
Azi ma duc la medicul de familie cu speranta ca imi da medical 5 zile.

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza tuturor.

nu stiu ce inseamna epiziotomie dar o sa googlesc acus.
mie de aia imi e. cum fac eu no 1 si no 2 daca o sa fiu cu ate si cusuta pe acolo
plus cu epidurala chiar nu se simte?

nush ce sa zic :D
o sa vb si cu dr in tara.
cu toate ca daca ziceti ca iau mai multi bani de la ceza... :D

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May3 , epiziotomia e o taietura care se face la nasterea naturala pentru a preveni rupturile vaginale.

Raluca , auzisem ceva de niste pastilute de coacaz negru si calciu care s-ar putea lua pt rinite alergice dar vreau sa intreb mai intai medicul. Nu le-as lua de capul meu!

la toate!

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata fetelor cu intarziere. ma bucur si eu camady ca esti bine si felicitari pt bebelica voinic. :)

in privinta nasterii si eu mi-as dori sa merg spre naturala din motivele binecunoscute tuturor femeilor - e mult mai sanatos pentru bebe, e mult mai usoara recuperarea pt mama, exista sanse mari sa pot alapta imediat ce il scoate din burtica, plus ca cea mai buna masina si cel mai bun instrumet medical este insusi corpul uman. nici o injectie, nici un vaccin nu face treaba mai buna decat ce elimina natural corpul nostru (ex: oxitocina).

acum ... planul de acasa cu planul din targ vedem cat s-o potrivi. :)
eu am suflu sistolic e ceva pe la inima, asadar daca nu imi da cardiologul ok-ul nu pot nastere natural. sper sa fie de acord. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaa!
Camady ma bbucur ca e totul bine, sper sa fie toata lumea ok.
Marryan sincer eu nu cred ca e o idee prea buna cu un cont de picasa comun ,cred ca cel mai bine pentru a ne cunoaste ar fi sa trimitem linkul catre contul personal de facebook,picasa,hi5, sau ce tip de cont de poze avem fiecare,si asa ne-am cunoaste fara sa fie fotografii cu toate la un loc. Stiu ca atunci cand a fost problema cu pedofilii pe forum, s-a recomandat stergerea conturilor comune de poze,sau setarea lor pe privat.
Dar e numai o parere . Eu am contul de poze pus la semnatura .
Alinabu pai daca asa a recomandat dr-ul ginecolog,cel de familie nu e obligat sa iti dea concediul ? hai ca o sa fie bine,respecta indicatiile medicului .
May3 intradevar cei mai multi dr-i recomanda cezariana pentru ca primesc ceva mai multi banuti,dar si pentru ca scapa mai repede. Chiar am auzit un medic ginecolog spunand " decat sa mangai o burta si sa ma uit intr-o ... dupa copil o zi intreaga,mai bine fac taietura si gata, scap mai repede ,nu mai exista risc de stres,de sufocare cu cordon ,etc". El a spus mai multe,atat am retinut . Si in caz ca inca nu ai citit de epiziotomie, iti spun ca poti face linistita si pana la no10 , se vindeca foarte repede, la mine nici nu se cunoaste taietura ,absolut deloc . Am ascultat indicatiile medicului,si s-a vindecat foarte frumos si repede. LA mine a fost nasol pentru ca nu mi-a acceptat organismul atele , dar asta-i alta mancare de peste,nu avea dr-ul de unde sa stie. Si eu nu am simtit nimic atunci cand a taiat,pentru ca mi-a dacut anestezie inainte ( nu im ivine acum cum se cheama,niste intepaturi mici-mici, de-a lungul locului unde a taiat ), si ptr ca s-a miscat repede moasa nu am apucat sa simt nici cusatura. M-a brodat repejor ...

Loredana daca o sa considere ca poti trece cu bine peste nastere naturala nu cred ca va fi impotriva .

In rest,toata lumea e bine ?

Va pup ,azi tot aman confesiunea din baie ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna ziua fetelor

Camady ma bucur ca bebelu este bine

Fetelor eu ma confrunt cu o alta problema si anume constipatia.Aveti probleme?Azi m-am trezit fara greturi si de aceea mi-am facut o cafea si o beau cu miere.Sper sa fie bine.Daca nu, se ia ceva pentru a merge la baie?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata la fete...

Eu azi sunt indispusa desi m-am trezit bine dispusa.. acum greturi ameteli si somn...

Eu oarecum as vrea cezariana.. pt ca mai am o taietura pe burta de la operatie de dubla chistectomie, stiu cat de greu imi e sa ma refac, stiu ce presupune ( oarecum), imi e frica de travaliu lung ( am bazinul ingust), mama a avut pb mari la ambele nasteri ( si oarecum stiu ca se mosteneste).. pe de alta parte natural e natural intotdeauna...

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Multumesc fetelor :)

of, o sa ma mai gandesc. mai e pana atunci :D

Camady, si eu ma bucur ca-i bine bebelul

mie mi-e rau si azi de mor...:(

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput