Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
May3 spune:
merci, a trecut ceva timp...
socrela e in valcea.
exista posibilitatea sa nasc in Bucuresti la vreo clinica particulara. inca ma gandesc :D
tu?
7+
http://www.zebraroz.ro/
uliiasi spune:
Mama, ce viteza aveti, nu termin bine de citit o pagina ca se mai scrie una, hihi. Acuma ca acuma, ca mai sunt mamici la servici, dar sa vedeti ce activitate o sa fie cand intra mamicile in prenatal si stau acasa .
Cine intreba cum ne-am gandit sa nastem? Eu sunt setata clar pe natural, mai ales ca am mai trecut odata prin asa ceva. Mi-e mult mai frica de operatie si anestezie decat de travaliu, dar clar daca se impune sa fac cezariana si sunt probleme, nu stau pe ganduri.
May3, tu esti setata pe cezariana? Adevarul e ca la clinicile particulare se face cezariana in prostie, chiar sunt unii care incearca sa te convinga sa faci cezariana. chiar daca nu e cazul. Deh, se castiga mai multi bani din cezariana...
Oricum mai e muuult timp pana ajungem la momentul cu pricina..
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
May3 spune:
eu azi am tras chiulul la greu fiindca mi-a fost foarte rau toata ziua.
si am avut bafta sa nu fie nici seful meu la birou. asa ca am frecat menta pe net.
problema e ca tot pe mine pica, fiindca mi se aduna chestiile de facut :D
nu-s setata 100% pe cezariana, dar cam 80% :)) mi-e foarte frica de travaliu.
ma gandesc cu groaza ce fac daca ma rup. cum mai merg eu la baie, cum mai fac una alta :D etc etc
stiu ca in Romania asta iti recomanda sa scape si ei ca asa au programare fixa. de bani nu stiu care e diferenta.
eu intrebam de cezariana si de naturala
7+
http://www.zebraroz.ro/
Lali_mete spune:
May3 nu prea te mai lasa acum "sa te rupi " ,ci iti fac epiziotomie sa fie siguri ca nu e ceva cu bebele. Important este sa nu tina travaliul foarte mult. Eu prima data am nascut natural, cu epiziotomie,travaliu de 2 ore,nastere tot de 2 ore ... Zic nastere de 2 ore ptr ca am stat 2 ore in sala de nasteri ,din cauza fricii mele de a sta singura acolo. 5 minute m-au lasat singura si am facut pocinogul,am impins aiurea ,fara contractie,copilul s-a pozitionat prost si a durat ceva pana a intrat pe fagas normal. Deci,sfatul meu,la nastere naturala trb sa urmezi intocmai cuvintele moase/dr-ului. Acum,la a doua nastere,nu stiu ce sa fac. As naste prin cezariana,si sa imi leg trompele,ca ma gandesc ca doi copilasi sunt de ajuns. Sot nu prea e de acord pentru ca firele de la epiziotomie nu s-au resorbit,si inca sta sa imi iasa un firicel prin piele ( s-au eliminat singure din organism,acesta considerandu-le corp strain ),si ii e teama sa nu se intample la fel in cazul cezarienei, si sa fac vre-o complicatie. Adevarul e ca fizic m-am refacut tare bine dupa nasterea naturala. Dar pana atunci mai e timp .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
bujo spune:
Mai3 parerile sunt impartite cu nasterea. Dar pot sa-ti spun parerea mea proprie si personala. La primul copil eram ferm convinsa ca voi naste natural, atata timp cat nu apar complicatii. Eram pregatita, citisem tot ce se putea citi. Dar uite ca nu mi-a iesit si am ajuns la cezariana, termenul fiind depasit si copilul prea mare. Eu sunt de fel sensibila la durere si m-am chinuit cu operatia vreo 2 luni. Prima a fost crunta. Cand plangea bebe nu puteam ajunge la el in 3 secunde ca abia ma ridicam ,aveam dureri si cand urinam. La epiziotomie am inteles ca in 2 sapt se vindeca. Si oricum nu e taietura in 3 straturi de muschi. Nu am avut complicatii cu operatia, s-a vindecat super bine insa am avut dureri foarte mari. Nasterea naturala nu degeaba se cheama naturala. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji cu travaliul, la clinicile private au epidurala din oficiu. Este adevarat ca pot aparea complicatii la amandoua, dar eu tot pe naturala as merge, din pacate acum sunt conditionata de cezariana.
bujo mami de Filip si 11+
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annare ato bv...ai reusit.... 7+ |
Annare salutate gravidutzo!!!! Na ca ai reusit!!!! Cat ai incercat? 1 an si ceva??? Dar sa nu dai si tu un off line mai sa ma anunti si pe mine marea veste??? Pai se poate asa??? Desigur stai linistita ca glumesc.
Am avut o pe Lorena86 la mine in Anglia vreo saptamana si de la ea (multam Lorena) am aflat ca esti graviduta. Sa ma tii la curent draga mea cu ce se mai intampla, doar stii adresa mea de email si de messenger, nu i asa?
Eu inca nu am aflat sexul copilului, stai linistita. Am pus pentru ca imi doresc mult sa fie fetita, dar asta o vom afla doar pe 8 martie. Iti dai seama ce fericire voi avea excat de ziua femeii/mamei sa aflu ca voi avea o fetita!! Cred ca nu voi putea sa mi exprim fericirea in cuvinte!!
Atunci avem scan ul de 20 de saptamani.
Tu ce iti doresti?
In rest totul e bine, creste bebe incontinuu, se vede burtica, dar inca am reusit sa o ascund de cine nu am vrut sa stie ori la cine vreau sa facem o surpriza.
Nu stiu daca iti vine sa crezi, sunt in saptamana a 18a, dar noi la familie si prieteni NU AM ZIS ca sunt insarcinata!!
Am vrut sa pastram secret pentru ca am vrut cu orice pret sa legam aceasta veste de ziua socrului. Este ziua lui de nastere pe 18 februarie, vineri si mergem in Cardiff sa i uram la multi ani. Si atunci turnam si vestea cu bebe.
Iti spun sincer cred ca o sa fie o bucurie imensa, pentru ca e primul nepot, deci vom fi foarte rasfatati.
Si mai ales ca nimeni nu se astepta de la al meu sa le ofere primul nepot, el fiind oaia neagra a familiei. Hahahaha.....
OK, nu vreau sa va iau prea mult spatiu din odisee, am intrat sa te felicit si astept vesti de la tine, ok?
Pupici!!!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 18+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
camady spune:
Neata fetelor. Sunt la serviciu. Am fost la Cta ieri. Bebele e bine, slava domnului. Are 4,83 cm, 159 batai/minut ale inimii, placenta arata mai bine ca data trecuta. Bun, am intrebat atunci de unde sangerarile astea? Mi-a zis ca pana la 14 sapt. e posibil sa mai sangerez asa usor...........ceva legat tot de fixarea placentei. OFFF sunt stresata tare .
11+ si mami de Razvan 7 anisori
oanaiasi spune:
camady , ma bucur ca e totul ok !
Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
zubi spune:
ohhoo Camady ce bebe voinic ai,sa fie sanatos si voinic mereu, ma bucur ca amandoi sunteti bine
11+
marryan spune:
ma bucur enorm Camady ca tu si bebe sunteti bine nici nu poate sa fie altfel.
ai mai aflat datele de logare pe picaso?
11 +
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final!