Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
athosik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marryan antoshik mergi la: 1. contul meu 2. profil personal 3. editeaza profil 4. optiuni+ 5. scrii in paranteze patrate cu vintul gravi [] gravi inauntru si in afara scrii numarul saptaminilo cu + sper ca te am ajutat. Bine ai venit happy tummy sarcina usoara si bebe sanatos 11 + Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final! |
Acum o sa incerc!!!! Multumesc
athosik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui athosik
Acum o sa incerc!!!! Multumesc |
PROBA!!!!!
[gravidutza] 12+
athosik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui athosik
PROBA!!!!! [gravidutza] 12+ |
PROBA 2
12+
May3 spune:
Annare, in Uk nu te vede la fata un ginecolog
cica daca vine un ginecolog cand nasti inseamna ca e treaba nasoala, ai probleme....
pe tot parcursul sarcinii am inteles ca nici nu-ti face vreun control ginecologic.
nimic mai, stiti ce-i aia....
si astia merg pe cat mai putin ajutor medical.
te lasa sa pierzi sarcina decat sa se agite pe motiv ca faci altul care n-o sa aiba probleme.
eu sunt foarte suparata pe sistemul medical din Anglia.
drept urmare prefer sa nasc in Ro. si asta o sa fac.
mi-am anulat si concediu de Paste. urma sa mergem in Tenerife dar am zis ca mai bine ma duc in Romania si fac niste controale, analize etc pe acolo. Si la 7 luni sa merg la socrela si sa nasc in tara.
apropo, voi va ganditi la cezariana sau la nastere normala? :D
sau e prea devreme sa intreb?
7+
http://www.zebraroz.ro/
marryan spune:
racheel ma simt varza azi, mii rau de numai pot, ma doare capul, si nu ma ia nimika, mam dat cu alifie chinezeasca si am pus ochiul la odihnit un pik, nu ma ajutat, am dat telefoane peste telefoane sa intreb ce mai pot sa iau ca numai suport, si pina la urma am luat un citramon, ca nu are interdictie in sarcina, si e din plante sper sa ma ajute
antoshik bravo ai reusit dintra a 2
11 +
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final!
annare spune:
may3 atunci eu nu inteleg pentru ce sunt platiti ginecologii si ce rol au ei acolo?chiar dk aici e bine din pct de vedere medical, eu tot in tara ma duc sa nasc...imi e mai bine langa ai mei...am si eu un ajutor din partea mamei...singura cred k mi ar fii greu la inceput
7+
May3 spune:
anare, pai cred ca se ocupa de alte probleme ginecologice. la sarcina sunt pasivi.
ei considera ca sarcina e ceva natural si ca o femeie poate duce sarcina fara prea multe interventii medicale ca nah, sa lupte anticorpii daca sunt probleme
si asa fac la orice ai avea...
m-am dus odata la medic, abia mai puteam sta pe picioare.
nici macar temp nu mi-a luat, nimic. m-a trimis acasa si mi-a zis ca-i un virus si ca daca nu-mi trece in 3 zile sa ma intorc.
asta-i doar una din experiente :D
asa, in ro ma duc si fiindca n-am incredere in ei, si fiindca ma gandesc la cezariana, iar aici canci. te chinui trei zile in travaliu siabia apoi, daca nu poti naste natural, iti fac cezariana.... plus ajutorul de dupa. aici nu ar fi decat sotul care pe pariu ca va fi dpasit de situatie :D
acasa e socrela.
ar fi fain daca ar mai fi fost mama, dar nu mai e...
7+
http://www.zebraroz.ro/
annare spune:
may3 imi pare rau pt mama ta...vad ca suntem cam pe aproape cu dpn...din ce oras esti?
7+