Lucas, bebe de Prettysunshine a plecat la cer
Raspunsuri - Pagina 5
DarkBendis spune:
Tinem pumnii si ne gandim mult la voi! Multumim pentru vestile bune, ce frumos a recuperat puiul mic! Multa sanatate si putere lui Lucas!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lalely07 spune:
Lucas ne rugam pt tine!
Trebuie ca tu si mamica ta sa treceti cu bine peste acest moment si tu sa cresti si sa recuperezi tot!!
Doamne ajuta!
Suntem alaturi de voi!
31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 9 saptamani!!!!
misssexy spune:
Prettysunshine ne rugam la DD sa aibe grija de bebe Lucas si de tine.Incearca sa fii puternica
Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/Misssexy?locked=true#
manumanu spune:
Prettysunshine, ma rog ca Dumnezeu sa le dea doctorilor puterea si priceperea sa faca totul pentru puiul tau, lui bebe Lucas puterea sa lupte pentru viata, tie puterea sa fii langa el trup si suflet si iti doresc sa-l primesti in brate cat mai curand si sa te bucuri de zambetul lui! Sa credem in minuni si in ingeri pazitori!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danasima spune:
Dumnezeu e mare si puternic si lucrurile care noua ne par imposibile la El sint cu putinta.
Doamne da-i putere si ocroteste-l Tu pe micul luptator Lucas.
Iar pentru mamica lui, sa crezi cu toata puterea ca minunile exista si sa fii tare pentru puiul tau.
Dana si comorile ei Filip Alexandru (2.06.2010) si Carina Maria(2.06.2010)
Doina84 spune:
Prettysunshine asa cum a spus si manumanu credem in ingeras si eu fiind mamica de ingeras o sa ma rog la scumpa mea ingerasa sa-l pazeasca pe Luca.
Doamne ajuta-l pe Luca sa poate fi alaturi de mamica lui.
alina_bubulina spune:
Mi-au dat lacrimile cand am citit toata povestea!!
Ma rog la DD sa aiba grija de amandoi! Lucas sa fie un luptator si sa mami sa nu cedeze nervos. Stiu cat poate fi de greu pentru o mama cu un copilas in spital, am trecut si eu prin asta si ma cutremura gandul ca femeile pot suferii aceste traume.
Draga mea, Felicitari pt bebe!! Si iti doresc sa ai mult curaj, rabdare, si laptic pentru bebe. Nu neglija acest aspect; pentru el va fi vital lapticul tau. Pentru noi a fost mega important laptele meu, imi aduc clar aminte cand i-a pus in perfuzie lui Tudor laptic, a deschis okisorii! cel mai frumos moment de pana atunci!
Nu stiu exact unde ai nascut, dar sa stii ca Giulestiul este de exceptie la acest capitol, copii mei au fost foarte bine ingrijiti acolo.
Pentru orice sfat...oricat de mic, sa stii ca iti stau la dispozitie, am ceva experianta, si de spital si de bebelusi mici.
Fruntea sus Draga mea!! Pe mine Tudor nu conteneste sa ma uimeasca cu poznele si gingasiile lui. La 1 an si 2 luni am si uitat cat de mititel era si acum este chiar mare decat copilasii de varsta lui.
Se poate! Cu incredere In Dumezeu, clar se poate!
Sa va dea Dumezeul multa sanatate si putere!!
carmenstefi spune:
Prettysunshine suntem alaturi de tine ,ne rugam la Dumnezeu sa fie cat mai bine.
carmen si stefii
My_Lady0091 spune:
Pretty... vei vedea ca totul va fi bine!
Sunteti in rugile mele!Curaj si multa tarie...Lucas e un luptator!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |