Lucas, bebe de Prettysunshine a plecat la cer

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Acum o ora a plecat o prietena de la mine, mamica unui baietel cu 3 luni mai mic decat jupanul meu. Din vorba in vorba, i-am spus despre Lucas cel mic si curajos, iar ea mi-a spus ca greutatea ei la nastere a fost de 640 gr. Si ea s-a nascut la 26 saptamani. Carol are acum 25 de ani, este educatoare, are un baietel atat de frumos! Se poate!

Ingrid, suntem alaturi de voi!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

oare cum se simte bebe mic mic....Ayla mai sti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bebe Lucas a scazut foarte mult in greutate, vineri ajunsese la 481 grame. Medicii spun ca e normal, dar el fiind atat de mic, inseamna foarte mult.
Astazi nu am vorbit cu Ingrid, eu nu am fost acasa, nu am intrat pe net. Sper ca sunt bine, ca Lucas este in contunuare stabil, si n-a mai scazut in greutate. Ma rog pt ei!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Ma rog si eu ca Dumnezeu sa faca o minune pentru micutul Lucas. Multa putere pentru mamica lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

nu pot dormi sunt cu gandul la Ana mea....
m-am rugat pentru Luca si mi-am facut curaj sa intru sa vad cum se simte....ma bucur ca e stabil desi ma ingrijoreaza greutatea lui, saracutul de el.
multa, multa putere pentru mamica
Doamne ocroteste-l pe micut, fa o minune si la mamicuta multa putere sa fie langa prunc.

noapte buna mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc ca va rugati pentru noi,imi dau lacrimile cand citesc mesajele voastre.
Lucas e bine,are acum 571 g.E mic mititel,insa absolut perfect.
Rugati-va pentru noi sa mearga totul bine in continuare!

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de bebe Lucas (15.02.2011)

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Ingrid multa putere! Urmeaza cea mai complicata perioada. Urmeaza cele mai grele saptamani cand acum bebe e bine si peste 10 minute nu e bine. Intr-adevar a scazut mult dar ma gandesc sa nici nu e hranit decat prin perfuzii (toleranta digestiva e mica cred). Cea mai mare putere trebuie sa o aiba Lucas acum. Ii trebuie forta sa respire singur, sa ajunge sa manance laptic de la mami, sa ajunga sa fie ca un bebe nascut la termen.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ingrid ma bucur sa aud vesti bune de la voi si ma rog in continuare ca Dumnezeu sa-i dea putere lui Lucas si sa-l faca mare si sanatos.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica

AMR: 6 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

e normala scadrea in greutate, ft normala, ma gandesc ca ti-au zis si medicii asta....incet incet isi va reveni cu greutatea
hai Lucas ca poti....lupta sa o vezi pe mami cum zambeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Inseamna ca a recuperat foarte bine in greutate.
Suntem alaturi de voi, Doamne ajuta sa creasca mare puiul mic si luptator

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput