Mar-Apr 2011(154)Bv marin_ioana!Bv madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Strumfitza casa de piatra, intelegere si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti impreuna.
multumesc tuturor pt raspunsuri... pt linistea mea o sa ma duc maine la o eco, dar nu la doc mea. ma duc la un cabinet unde se fac doar ecografii si e si de 4 ori mai eftina decat la doc mea.m-as fi dus azi dar cand am inceput eu sa imi fac griji era deja 12 juma si au zis ca maine de la 9 juma pana maxim la ora 12. multumesc inca o data

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki da am cerut,nu are nici o legatura cu cic-ul insa nu stiu daca in noul CCMN mai este stipulat acest drept..cica inca nu a aparut varianta pe 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina.n nu s-a votat noul CCMN dar conform art 4 din cel vecjhi e inca in vigoare cel vechi
eu in baza celui vechi am facut cerere pt salariul mediu pe unitate

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

miki da am cerut,nu are nici o legatura cu cic-ul insa nu stiu daca in noul CCMN mai este stipulat acest drept..cica inca nu a aparut varianta pe 2011

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

ma gandeam ca practic contractul nostru de munca e intrerupt si ca din cauza asta nu s-ar putea plati..

mami de Vlad 09.04.2009 si s38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumpfi, wow, te cununasi si n-ai soptit nimic...Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bine si bucurii!!!Dorinutza, ce spirit de observatie...eu nici nu stiam ca nu sunt logoditi
Viss, frumoasa camera, sa o stapaneasca fericiti micutii!burtica iarasi e frumoasa si maricicaaaaa...
Andreea, n-am luat deloc Milkzucher, n-am incercat...voi cumpara..cand pot si eu sa ies din casa...simt ca innebunesc, nu stiu ce am, mi-am cam facut o multime de nervi azi cu bietii copii , ma deprim si pentru ca maninc mereu ca le tot pregatesc lor...UUuf, intru in depresie...
Felicitas, frumoasa burticutza...si ce contractie perfecta!!
Lalely, eu wrap n-am avut, dar m-am inteles de minune cu marsupiul de la chicco. A fost practic si l-am folosit destul de mult, mai ales cand il luam pe cel mare de la gradi si aveam mainile libere...
Irinuca, iti doresc multa sanatate...si eu sunt inca cu gatul, mi-a revenit vocea, dar ma mai apuca cate un acces de tuse...
roxy, tot nu ai reusit sa iei cercelusi???

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetelor o intrebare:voi ati luat wrap pt bebei??
Intre wrap si marsupiu ce recomandati???
Am vazut ca fetele de la cealalta odisee sunt multumite de wrap si parca mi-as face si eu...Mi-as face..nu cumpara..ca ma gandesc ca daca gasesc un material ok....este bine asa.
Ce ziceti??

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 10 saptamani!!!!

vezi ca sunt niste fete care fac si le vand mai convenabil..
daca iti faci tu ai grija la material..ca trebuie sa fie f putin elastic dar pe verticala..adica tocmai pe invers decat trebuie..e o tesatura speciala din cate stiu eu..

mami de Vlad 09.04.2009 si s38 cu

Miki...dar unde sa vad aceste anunturi???
Nu am vazut pe aici...si as vrea sa vad cum sunt la ele..

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 10 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, , casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun!
dorinutz ce ochi ai!
cami pupici multi, dimi pe mess ca deja ma imping ai mei de la cal
yasmy , ce sti de dolores ? ca ea avera diabet gestational... si sunt tare curioasa cum e bb si ea , daca tine regim incontinuare..etc, sa sti ca eu de maine scot motzatele pt tine
simo, nu poti sa-i lasi pe nazdravani macar dupa amiaza cu cineva sa mai iei o guritza de aer
roxy, viss pupici

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu ma retrag ca am concurentza la calc
vb dimi
sa fiti cuminti!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 33cu dodoloatza frumoasa

AMR 5 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Felicitari, Strumph! Casa de piatra si tot ce va doriti!

Eu cica mai am maxim 3 saptamani. Wow....parca ieri ma uitam la test in baie.

Ce frumos a fost. No, serios, daca stiam ca e asa fain faceam 5 pana acu

37 +

Mai avem ...maxim 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona nu am gasit cercelusi inca. mi-a zis mama ca a vazut ea la ea acolo, sunt multe magazine unde sta ea si preturile sunt mai bune ca in centru unde am fost eu. asa ca o sa merg acolo dar sa vad cand. si cat mai repede ar trebui ca sa nu nasc

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

Mergi la inceput