Mar-Apr 2011(154)Bv marin_ioana!Bv madutza_bra!
Raspunsuri - Pagina 19
medeea76nou spune:
Fetele, imi dati si mie adresa si parola de pe yahoo? Please...
Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou
33+, bineinteles tot 
roxy_s spune:
am motait si eu in paturica la tv, dar de dormit tot nu pot.
irinuca eu zic ca cu cat iesi mai mult pe afara, la aer, la plimbare devii mai imuna la toate. eu asa am vazut la mine. cu cat stateam in casa mai mult cu atat eram mai sensibila cand ieseam. dar asa ies toata ziua colo si colo si este bine.

strumphitza pai tu te-ai casatorit si nu zici nimic? ![]()
sa fie intr-un ceas bun, sa fiti fericiti si sa va bucurati de comoara voastra dulce

S-a intamplat minunea mult asteptata
38+
AMR 1 sapt si un pic!!!

lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SSABrya Buna fetele! mai mai tineti minte? Azi mi-a adus si mie sotul laptop=ul la spital si in sfarsit am activitate. Eu sunt bine. Nu mai am contractii si daca stau cuminte voi ajunge cu bebe la termen. ieri am facut eco, nu mai am nici urma de hematoame, iar fluturasul meu are 1900 g. dr zice ca maine s-ar putea sa plec acasa, ceea ce ar fi super. Acum trebuie sa recuperez macar capitolul acesta ca vad ca sunt in urma rau. Felicitari madutza_bra!!! Bine ai venit pe lume Catalina-Ioana! Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 31+ , adica Ayanna StefaniaAMR 6 saptamani |
Ssabrya...bine ai revenit!Te-am sunat intr-o zi dar dupa un nr de CNX..eu am si Orange si CNX si nu ai raspuns..chiar vroiam sa vad cum te simti.
Pana la urma cum este cu trombofilia??

Multa sanatate si stai cumintica la pat....
30+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 10 saptamani!!!!
dorinut@ spune:
Laley eu mi-am facut asa:
- 5 de 20/20
- vreo 6-8 90/90
- vreo 4 mai mari de 1m, cam 1,5
Din astea vreo 4 (90/90) le-am tivuit eu, restul le-am dus la croitoreasa si mi-a luat 100 de mii ca erau gata partitionate.
Ai sa-ti dai seama din ochi cum sa ti le faci. Ca tai putin cu foarfeca si apoi rupi (asa am vazut cand am cumparat)
------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 9 zile!!!! 
Ana-Maria
lalely07 spune:
Bina mai Strumfitza..pai tu nu impartasesti cu noi asa bucurie mare???
Meriti bataita....Faceam si noi galerie virtual...Pozici nu ne pui de la marele eveniment??
Noroc cu Dorinut ca este pe faza..ca noi habar nu aveam...
Dupa ce te-am certat hai sa te si uram:CASA DE PIATRA,FERICIRE MULTA si INTELEGERE!!!Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti..si cum nu am fost prezenta..permite-mi sa-ti ofer virtual 

30+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 10 saptamani!!!!
roxy_s spune:
felicitas tare ar mai merge acum un tiramisu
a mai crescut burticuta

dinora foarte frumoase pozele. burticuta a crescut

38+
AMR 1 sapt si un pic!!!

lalely07 spune:
Fetelor o intrebare:voi ati luat wrap pt bebei??
Intre wrap si marsupiu ce recomandati???
Am vazut ca fetele de la cealalta odisee sunt multumite de wrap si parca mi-as face si eu...Mi-as face..nu cumpara..ca ma gandesc ca daca gasesc un material ok....este bine asa.
Ce ziceti??
30+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 10 saptamani!!!!
roxy_s spune:
ssabrya ma bucur ca esti bine si bebe este bine.

38+
AMR 1 sapt si un pic!!!

miki1979 spune:
strumph, felicitari
si merci de intrebare..dar la mine nimic nou..doar dureri si contractii de care m-am saturat..ca parca vad ca iar ajung la 40 sapt implinite si nimic nimic..si da, suntem pe ultima suta de metri la casuta..dar cu tot cu curatenie mai dureaza inca vreo sapt doua..
sabrya, ma bucur ca esti bine si tu si bebe si ca pleci acasica in curand
alina, tu daca ai trecut dintr-un CIC in altul..ai mai cerut salariul acela pe unitate ?
mandreac f frumoasa burtica ta..

viss arati minunat si f frumos le-ai aranjat la bebici

nu mai stiu ce am citit..
mami de Vlad 09.04.2009 si
s38 cu 
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 Fetelor o intrebare:voi ati luat wrap pt bebei?? Intre wrap si marsupiu ce recomandati??? Am vazut ca fetele de la cealalta odisee sunt multumite de wrap si parca mi-as face si eu...Mi-as face..nu cumpara..ca ma gandesc ca daca gasesc un material ok....este bine asa. Ce ziceti?? 30+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 10 saptamani!!!! |
vezi ca sunt niste fete care fac si le vand mai convenabil..
daca iti faci tu ai grija la material..ca trebuie sa fie f putin elastic dar pe verticala..adica tocmai pe invers decat trebuie..e o tesatura speciala din cate stiu eu..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s38 cu