FIV 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Cored, cine stie, poate va fi bine pina la urma. Nu iti pierde speranta. Sintem alaturi de tine. In a cita zi esti de la ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Draga Cored, nu iti pierde speranta si nu te stresa, caci nu iti poti face decat rau. Trebuie sa crezi ca pana la urma va fi bine.
Mai faci vreun test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

ANEMONA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!Cred ca esti cea mai fericita din lume!Si tu erai cea mai pesimista...
Cored,trebuie sa speri!Mai fa un test de sarcina si continua sa iei utrogestan.
Ralu,ce vesti ne dai?
Marcelle,felicitari si tie!

Sarcina usoara pt fetele care au reusit!

si la toate!!!!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Cored,
nu se stie niciodata...Poate s-a prins un pic mai tarziu decat era de asteptat si de aia e valoarea mica. Pe-aici le zice "late implanters".
Iti doresc din suflet sa fie bine!!!

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Extraordinar ...ce vesti!!!!!!!!
Ma bucur foarte mult pt voi, fetelor, felicitari.
Anemona, Marcelle sunteti niste fericite!

Cored, imi dau seama ca nu te poti bucura acum dar trebuie sa incerci in continuare. Probabil te vor chema la un alt test dar important este ca oricum ti-ai dovedit ca sunt sanse si daca nu va fii sa fie de data asta, va trebui sa reuseasca data viitoare.

Raluca, nu ne mai tine cu sufletul la gura!

Anemona , dupa ce sarbatoresti din tot sufletul, te rog sa ne scrii ce stari ai avut tu astea 2 saptamani. Stiu ca nu sunt la fle la fiecare dar ca ordin de comparatie.

Bun venit noilor sosite si sedere scurta.

Va pup
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Anemona, draga mea! Si pentru tine si pentru Marcela ma bucur cu tot sufletul care acum rade pentru voi si plange pentru mine. Cored, nu-i pierdut nimic! Esti graviduta, sa-ti intre bine in cap asta. Lupta, crede, fii fericita!!!
Pe mine m-a sunat Ancar la 21. Imi pare rau ca ultima veste pe care o primiti e una trista azi. Am avut valoare 0, dar pentru ca inca n-am sangerat deloc pana acum mi-a zis sa nu opresc tratamentul si sa repet testul peste 7 zile. Dar eu deja din seara asta simt tot mai tare simptomele de ciclu.
Inca o data va spun fericitelor ca ati meritat bucuria asta din plin. Sa aveti de acum inainte doar astfel de momente in viata!
Pentru mine sunt valabile cuvintele pe care le scriam odinioara Denisei si Monicai. Exact asta imi spun si mie acum. N-o sa ma opresc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Raluca,
of ce rau imi pare... nu am cuvinte si nici nu cred ca te-ar ajuta acum prea mult... Imi pare bine insa ca te vad hotarata sa mergi inainte. Asta e mare lucru.
Te pup si ma gandesc la tine...

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Imi pare asa de rau Raluca,nu pot sa cred.E chiar trist,dar nu e capatul lumii,uitate la mine incerc a 3 oara, tu sigur vei reusi a doua oara.Totusi e dubios de ce nu ti-a venit ciclul,poate, poate o fi ceva pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Raluca, imi pare tare rau, of doamne. E bine ca esti optimista si hotarita. O sa se intimple pina la urma. Doar sa nu iti pierzi speranta.
Te pup cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Offf! De ce trebuie sa fie asa?! Ralu, chiar nu-mi gasesc cuvintele cele mai potrivite... Cu atat mai mult cu cat sunt surprinsa de rezultat. Bucuria mea e umbrita acum... Dar stiu ca esti puternica, vei trece peste asta si vei reusi curand!
Cored, nu renunta la lupta, mai e o sansa si cine stie, poate ca bebe e acolo, mai timid.
Va multumesc din inima tuturor, ati fost pline de entuziasm si mi-ati umplut inima cu toate urarile voastre. Si eu am inca emotii, dar las timpul sa treaca si poate va fi bine pana la sfarsit.
Cat despre simptome, ce sa iti spun, Monica! De o saptamana intreaga zic in fiecare zi ca imi vine ciclul. Dureri surde de burta (de fapt nu dureri, ci o senzatie de disconfort caracteristic), senzatia aia ca vine. Si sanii s-au marit ca inainte de orice ciclu. E foarte ciudat, fiindca eu chiar nu mai speram. Chiar si acum simt ca o sa-mi vina, dar se pare ca nu vine. Maine o sa vb cu dr sa vedem ce-mi spune despre simptomele astea. Greturi nu prea am avut, dar in schimb am avut o chestie absolut noua zilele astea: o salivatie excesiva, parca mi se umplea gura de saliva de cate ori ma gandeam la mancare, si chiar fara sa ma gandesc. Iar intr-o zi aveam niste ardei copti si mi s-a facut pofta, am inceput sa mananc, imi crea o senzatie de placere mare de tot mirosul lor, iar cand s-au terminat ardeii nu am putut sa ma abtin si am baut si tot otetul din casoleta cu ardei (ma rog, un sos care continea otet).
Beta hcg a fost 162,85. Nu stiu inca ce urmeaza, aflu maine si o sa va spun.
Fetelor, va rog mult, ganditi-va ca bebe va veni repejor! Fruntea sus! Si maine e o zi!
Va pup pe toate, pe curand!

Mergi la inceput