FIV 3
Raspunsuri - Pagina 14
stef spune:
Marcelle felicitari si din partea mea.
Am sunat la Ancar si am aflat ca data urmatorului FIV este in perioada 13-16.12.2003.
Maine fac prima injectie de Diphereline de 3.75 UI si dupa aceea ma intalnesc cu Ancar saptamana viitoare pentru stabilirea urmatoarelor injectii.
Eu sunt singura la FIV-ul din decembrie de la Medsana????
Anemona ,Raluca , Cored astept si eu rezultatul vostru cu nerabdare...
Cloe spune:
Marcelle,
FELICITARI!!!! Vai, ce mult ma bucur pt. tine!!!
Raluca, Anemona si Cored
abia astept sa ne dati vesti bune!! Cand am intrat pe forum inainte imi tremurau mainile...
Fetele care faceti acum tratamente, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!
Vali,
ma bucur mult ca ai scris, ca le mai dai curaj fetelor, ca au nevoie sa stie de cat mai multe succese, sa isi mentina optimismul. Iti doresc din suflet succes si la urmatorul FIV, cand il vei face.
Deci fetelor, vedeti cate reusite sunt deja? Vali, Anja, Gabi si eu - numai cele care am scris pe forum, dar sunt atatea altele care au reusit si nu scriu aici! Deci cu fruntea sus inainte toata lumea!!!
Va pup pe toate si ma gandesc la voi!
Corina G spune:
Marcela, BRAVO!!! Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara urmata de un bebita sanatos si frumos!! Felicitari!!
Anemona, Raluca, Cored, nu ne mai tineti asa in tensiune!! :o)
anemona spune:
Dragele mele, este cea mai fericita zi din viata mea!
POZITIV!!!
M-a sunat de la Medsana si eram ghem de frica, dar e bine!
Marcela, felicitari si tie, STIU ce simti si se pare ca bebeii nostri o sa se nasca sub aceeasi zodie.
Le asteptam pe Raluca si Cored cu sufletul la gura ca sa incingem petrecerea.
Sa nu incetati sa sperati o clipa, eu nu mai speram acum si uite ca totusi s-a intamplat.
Cineva acolo sus ne iubeste! Doamne, e o minune!
Va pup, va multumesc din inima si va urez aceeasi imensa bucurie cat mai curand!
Tia spune:
Anemona, felicitari, a doua burtica pe ziua de azi .. fetelor, ziua nu s-a terminat inca. Cine se mai inscrie?
Cloe spune:
Anemona!!!!!
FELICITARI!!!! Vai, cat de mult ma bucur pt. tine! Stiu exact cat de fericita esti! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si bebelus/i sanatos/i !!!
Astept si restul vestilor bune...
Cloe
Corina G spune:
Doamne Anemona!! Ce fericire!!! Felicitari si o sarcina usoara si bebe(i) sanatosi si frumosi!!
cored spune:
Anemona si Marcelle, felicitari la amandoua si sa va bucurati de bebeii vostri si sa fiti alaturi de noi in continuare. din pacate la mine raspunsul a fost foarte vag. Valoare de 2,20 a testului BetaHCG, indica ca exista o sarcina dar sansele sunt foarte mari sa se elimine in scurt timp. mai am o speranta desi mica, iar daca nu, poate data viitoare. iertati-ma ca nu sunt foarte vorbareata dar mi-a lasat vestea asta un gust amar, mai ales ca a trebui sa sun eu la Medsana sa aflu, ca ei nu aveau de cand sa o faca... va doresc la toate numai bine