prietene la bine si la greu 106
Raspunsuri - Pagina 4
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161168&whichpage=1 http://pentru-raisa.blogspot.com/ many, sper sa gasesti aici ceea ce cauti Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Multumesc mult
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
magdaz_ina spune:
Acum suntem si noi la faza in care incercam sa facem un examen de urina colectand probe cu ajutorul celebrelor pungute care se dezlipesc la "momentul oportun".
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
Lumi_Richard spune:
La multi ani, Alinush!
Iti doresc sa fii fericita alaturi de copilasii tai frumosi,sa ti se realizeze toate visele si sa te bucuri de fiecare zi!
Fetelor,i-a si iesit viza fetei! Mare cinste as mai face!
Pe data de 26 Feb vom fi in Tokyo,si vom petrece 3 saptamani alaturi de daddy,dupa care vom merge la Londra pt 3 saptamani,plus cam o saptamana in Romania,deci il vom avea pe Richard mai mult timp cu noi.
dankutza spune:
Am fost la dr. Am fost la un medic endocrinolog pediatru cu competenta in auxologie (crestere si dezvolatarea copiilor) - dr Antonela Burlacu. Am gasit-o la Mediclass.
Am fost cu tot dosarul de analize, tot ce am avut despre ea. A interesat-o foarte tare sa stie cat a crescut in greutate si in inaltime de-a lungul lunilor. A consultat-o. Am dezbracat-o si s-a uitat la tot. I-a controlat si tiroida, a ascultat-o la inima si plamani, s-a uitat la pielea ei, la tatici, la pasarica, in cerul gurii, urechi, etc. Nimic nu a ramas necontrolat.
Ca o paranteza trebuie sa spun ca Pinky a facut pisi in secunda 2 dupa ce i-am dat jos pampersul.
Concluzia ei - nu da semne de nanism.
Mi-a aratat curbele inaltimii, greutatii, perimetrului cranian.(a masurat-o si cantarit-o). Mi-a zis ca se inscrie la percentila 10-15, si dupa ultima masuratoare a ajuns la percentila 25. I-am zis ca nu prea inteleg eu cum vine treaba cu percentilele astea. Mi-a zis ca nu trebuie sa fie in percentila 3 (nanism) sau 97 (gigantism). Exemplu, eu la 1.72cm, sunt in percentila 95.
Foarte important! Pana la 22-24 de luni, mai au inca hormoni de la mama, de abia de atunci incolo, isi vor produce singuri hormonii. Mai exact, de abia atunci, se va vedea exact pe ce percentila merge. Desi, a mea, pare ca si-a gasit un anumit culoar, se poate schimba.
A spus ca este inca devreme, dar nu strica sa o vada la 3 luni. Data viitoare cand ma duc, imi va da o trimitere ca sa-i fac o radiografie la manute, pt a vedea varsta biologica. Ar mai fi niste analize de sange, dar nu acum.
Am ramas surprinsa ca a masurat-o si mi-a spus ca are 75cm. In ianurie, pe 8 aveam 73,4cm. Dupa an, trebuie sa creasca cam 1 cm pe luna. Sunt curioasa ce va gasi pediatra. Fata s-a nascut cu 48cm. Si pana la 75, a crescut ceva, nu gluma. ... dar tare mi-e ca la pediatra va avea mai putin. Eu trebuie sa ma iau dupa cel de la pediatra, pt ca acolo, o masuram de la 1 luna.
cristina_boc spune:
Buna ziua,
M-am bucurat cand am deschis forumul si am vazut asa multe mamicute pe aici. la toata lumea.
Si eu numar inca zilele de alaptat. Si vreau sa continui cat mai mult.
inca odata . Trebuie sa fug.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
miany75 spune:
salutare si de la noi!!!
in primul rand,FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE ALAPTEAZA !!!
DANKUTZA ma bucur ca rezultatele sunt bune si Pinky e in grafic!!
Lumi super fain ca s-a rezolvat si viza pisicoasei! ma bucur tare ptr. voi ca veti mai mult timp alaturi de daddy!!
many,magda succese la recoltat de "pipilici"!!!!
Lidia m-ai facut curioasa cu emisiunea de pe travel& living (eu desi urmaresc programul,nu am prins-o niciodata)..dar,cum pui mei sa nu iti dai seama noua (????) luni ca esti gravi...personal,mi-am dat seama f.repede desi eu aveam cicluri neregulate..pur si simplu,m-am simtit altfel...
miany75 spune:
si acu sa ma plang si eu un pic...desi cand vad ce probleme au altii nu prea se cade...de cateva zile,david face nazuri la somn care se lasa cu plans din ala cu lacrimi 'vero'...nu mi dau seama de ce..nu am schimbat nimik din rutina zilnica...aaaa...si mai face dintr-astea si cand nu obtine ce vrea sau nu il las sa umble cu diferite chestii ( cu care nu e indicat sa se joace)....incerc sa-mi pastrez calmul,dar daca se lasa cu multe figuri dntr-astea,nu stiu cat rezist...(spre binele amandurora,sper cat mai mult)...banuiesc ca e o etapa normala,dar ,mno,simteam nevoia sa ma descarc...
miany75 spune:
Monis multa sanatate,sa-i vii de hac cat mai rapid virozei pacatoase!!!
ma duc sa termin pilaful puiului....va
magdaz_ina spune:
Dana, felicitari pentru Pinky!
Am notat si eu medicul, dupa ce terminam cu cardiologi si geneticieni, trecem si noi pe la dansa!
Multumim pentru informatii!
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
raluci_b spune:
Saluti,
Dana - da asa ziceam ca-i las parul lung lui renus dar incepuse sa ma enerveze ca isi pune mancare in par si se cam chitaie la pieptanat, apoi cand plecam de la bazin dureaza mai mult decat are el rabdare sa il usuc, asadar i-am tras freza de scolar
Lyly - multumim de rezumatul lui Bilic.
Andre rezolvat cu cartea, maine ma vad cu Tina
Many
Dankuta - sa traiasca Pinky in grafic
Ancutic hai ca se rezolva toate
Licurici - daca luai si comanda mea erau si mai multi bani in cont
magda rezoltarea cea mai rapida este aceea cu recoltatul in recipient, cum se trezeste jos textila si sa faca direct la borca, succes
miany sa treaca crizele de plans repede repede
Lumi ma bucur ca ati rezolvat si ca o sa fiti cu tati mai mult timp
D_NA DOCTOR??????
am fost si noi azi la pedi, 11kile600 m-am cam speriat, insa a zis pedi sa stau linistita ca este foarte bine, are vreo 76-77 cm. a zis liber si la ciuperci stiu ca si Coque se intreba. In rest nu ficat macar pana la 2 ani, nu mezelrui branze topite nu sare nu zahar, in rest de toate
dupa dr, ne-am vazut cu Familia Santiago la mall unde s-au dixtrat bebeii, revin cu filmuletz
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura