prietene la bine si la greu 106

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La noi intarcatul a fost definitiv pe 18ian, deci la un an si doua lunijumate.
Monis

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Nu pot spune decat "Neata!" si sa va dau o

pupaciuni fara exceptiuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Laurici

Magda si multa putere.

Lyly mai hai cu o vorba pe aici, imediat este 1 martie si apoi chiar ca nu te mai "vedem"

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Many sper sa iasa bine analizele lui Vladutz, si uotzele tale sa se inmulteasca

mai spun ca am vazut-o azi pe dr bilic la neatza, unde a precizat iarasi: curcan in favoarea puiului, mai buna carnea de porc (pulpa, muschi) decat vita si puiul (din cauza stimulentilor hormonali de crestere), fara zahar adaugat, fara iaurt cu fructe (decat cel facut in casa cu fructe prospete), nu fructe stoarse ci mancate cu tot cu pulpa, laptele de consumat integral 3,5 %, dar prdusele lactate sa fie slabe , branza , telemeaua, cascavalul consumat cu moderatie la copii pt ca este foarte gras, untul este bun de consumat, nu bun branza topita si bineinteles mezelurile!

aveti aici linkul http://neatza.a1.ro/info-medical/Alimentatia-la-copii_5279.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Salutare la fetele cucuietele, vin cu cafele de exista cerere, pentru mine am pregatite vreo doua ture. Angi Sanatate multa la Ana! Ancutz Problemele astea vin si trec, mami, sanatate sa fie! Cred ca m-am exprimat gresit, Chiara nu se trezeste zilnic la 3-4, a fost doar ieri asa, eu ma trezesc la orele alea stupide si habar nu am de ce. Nu-mi pare rau pentru ca am o gramada de timp, insa in saptamanile in care lucrez de pranz e cumplit, ma intreb cand vine ziua in care adorm cu capul pe tastatura sau fac vreo mega greseala la munca. Chiara se trezeste la 7.30 si doarme dimineata inca o ora, la pranz depinde daca e sau nu cinvea langa ea, oricum, 1,2 sau 3 ore. Many Te pup puiule. Nu Chiara ma trezeste, ma trezesc singura. Ieri nu stiu ce a avut asta mica, mi s-a parut ca doar chef de dans. Monis drag Refacere ultra rapida ca altceva nu stiu ce sa-ti zic Magda Mi se pare ca vestea e super veste, sa va dea Domnul sanatate! Lyly Multumim de info Fug la bucatarie. I-am pus la fata saltea pe jos, asa ca nu mai tremuram ca pica din pat. Bine, buni ma ia la misto "culci copila pe jos", dar ma simt tare bine asa, multumesc Raluci ca existi si ai zis de patul improvizat. Noi nu avem curajul inca sa luam pat, are un stil copila asta de a se ridica din somn de-mi sare inima din piept, nu vreau sa vad cum sare de pe pat. Si oricum, la vara ii va fi minunat "pe jos". Va pup pe toate si pe toti Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Buna!

Laura- ma bucur ca iti este rasplatita munca, intr-adevar e ceva foarte frumos ce faci tu

Monis- nasol virusul ce l-ai experimentat, multa sanatate

Ancutza- greu cu problemele astea financiare, pupam sa se rezolve cat mai repede. Cum ti-ai dat seama de viermisori?

Magda- tinem pumnii sa rezolvati cu formularul , ma bus=cur de progresele lui Rares

Si azi noapte a dormit prost, o data s-a trezit plangand si a luat-o sotul in brate si a inceput sa racneasca efectiv pana a pus-o langamine. Apoi la o bucata de vreme s-a trezit iara si a inceput sa ma traga de urechi , de nas , sa mi dea suzeta, imi venea sa o scutur una. Noroc ca m-am abtinut, dar e greu cu trezitul asta.Macar vad ca nu e singura si ma mai consolez.

Fetelor aveti careva cartea Annei Bacus- jocuri pentru copii de la 1 zi la 6 ani, are ceva jocuri interesante, merita sa o cumpar?

Pupici

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Si pt ca nu l-ati mai vazut de mult...poza noua (doar una s-a incarcat, cred ca nu mai este loc pe picassa-contul comun) cu Andreiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_boFetelor aveti careva cartea Annei Bacus- jocuri pentru copii de la 1 zi la 6 ani, are ceva jocuri interesante, merita sa o cumpar?
Si eu as cumpara-o Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis, te rog, ptr. ca eu sunt in mare criza de timp si banuiesc ca tu ai deja datele, cand ai timp trimite si la mine formularul de 2% cu fundatia Raisei si un link spre povestea/blogul ei. Vreau sa trimit si eu la mine la serv. poate reusesc sa fac ceva

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161168&whichpage=1
http://pentru-raisa.blogspot.com/

many, sper sa gasesti aici ceea ce cauti

Mergi la inceput