prietene la bine si la greu 106

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Andre - m-am intalnit cu Tinutza draguta si am ceva pt tine la mine

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Andre - m-am intalnit cu Tinutza draguta si am ceva pt tine la mine mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura
Cristina Pai ne organizam sa ne fie bine la toate si sa poti veni si tu. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bei..stiti cum se scoate o din casa la ora 7 seara? faceti-i pofta de seminte sarate de dovleac
Acu ma indop cu ele

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Lumi si mie imi place tare dovleacul copt, da nu nimeresc niciodata timpul sa il coc, tu cat il tii la cuptor, la ce temp, si cat de groase tai feliutele sa iasa numai bun??
Pisicute nu am pe stoc, si nici timp pana pleci tu la japonica, dupa ce vii inapoi vorbim, daca nu te razgandesti intre timp.

Ma bucur sa vad atata activitate aici!!si ca vad feti dragi care au intrat in ritm cu scrisul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Floricik, mi-au dat lacrimile citindu-te cum te perpelesti dupa zburlita! O sa va obisnuiti cu timpul, bine ca ea e ingrijita de bunicii dragi si nu resimte lipsa voastra asa mult ca voi!
Danku, voiaj si plimbareala relaxanta!! vrem pozici la intoarcere!
Smara, asa mult m-am bucurat ca e cu codite Fantomitza!!La mine deocamdata se vad colaci de sunci de nesimteala pe burti, nu de gravideala

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Ancutza eu nu prea cred in ce scrie in articolul acela despre cereale, cum ca fibrele din cereale irita intestinele. Din contra ele ajuta la tranzitul intestinal si sunt f necesare in alimentatie mai ales in epoca asta in care multa lume sufera de constipatie. Te pupic

Mergi la inceput

Ancutz, asa o fi cu cerealele alea, dar eu nu prea am incotro, singura metoda sa o fac sa bea ceva laptic e sa ii dau cereale cu lp/lv.
Apropo de asta ce cereale mai folositi de dati la copilasi cu lapte de vaca??
Magda, tu cum faci sa ii dai lapte, ca spuneai ca nu mai vrea Rares sa bea deloc acum. Noi suntem in acelasi stadiu, nu vrea sa bea lapte de vaca simplu deloc(cu lp nici macar nu am incercat), dimineata mananca un iaurt, dupaamiaza ii mai dau lapte cu gris/orez, si seara ii dau fie cereale cu lp, acum am inceput sa ii dau lapte de vaca cu 8 cereale junior de la nestle.

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Multumesc mult de felicitari.

IN seara asta vroiam sa intru sa scriu mai multe.... Insa, Timi e plin de muci de azi-dimineata, la amiaza a dormit foarte prost; acum, desi l-am aspirat inainte de culcare si i-am pus Colargol, se trezeste din 10 in 10 minute ca nu poate respira.
Urmeaza o noapte...luminoasa...

Na, ca deja e in picioare...again!
toate fetele

Mami de Timi nazdravan si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Laurairina, laptele este si la noi o problema: uneori mananca orez cu lapte, biscuiti inmuiati in lapte sau iaurt... daca vor fi probleme cu calciu vedem atunci ce e de facut; parte proasta este ca momentan are un medicament pentru inima care nu ii da voie sa ia preparate farmaceutice cu calciu (inclusiv sa manance branzica calcica).

Sa ne mai laudam, daca ati ratat: imi este foarte drag de el cum comunica acum cu strigaturi si gesturi si cat de clar intelege si reactioneaza cand ii spui anumite lucruri... incepem sa ne dezvoltam si comunicarea si limbajul pasiv...

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Licu,dar cand am vorbit noi de seminte sarate de dovleac???
Noi vorbeam de seminte crude,remediu impotriva viermilor intestinali!

Cum tai dovleacul? Cum reusesc....se taie foarte greu,deci nici o felie nu seamana cu cealalta,unele groase rau,triunghiulare,altele,...mai finute(5-6 cm latime)... Pun cuptorul la 3-4(cred 180-200 grade),si tot verific,pana prind pe alocuri coaja maronie. Le poti intepa cu o scobitoare sa vezi daca sunt facute...sau scoti una si tai,cam cand crezi tu ca ar fi gata,sa verifici daca e copt la mijloc.

M-a apucat pofta de dovleac acum vreo 2 saptamani,si de atunci mananc aproape zilnic. Din pacate,ieri am nimerit un dovleac naspa,l-am aruncat,si acum salivez dupa o bucatica....(mai ales ca are doar 20 cal/100 grame! )

Mergi la inceput