prietene la bine si la greu 106
Raspunsuri - Pagina 12
miany75 spune:
hello everybody!!!
ma primiti si pe mine la taclale?!acu pot sa savurez si eu linistita un pahar de ceva..da cineva de baut?!
am reusit sa adorm un pui mic la ora obisnuita...cu mai putin scandal ca zilele trecute ..s-a dat jos din pat enspe mii de ori , a facut ceva ture prin dormitor ,s-a postat de cateva ori in fata usii dormitorului,pe care tot incerca sa o deschida si repeta intruna "colo-colo",dar nu a mai plans asa ca zilele trecute..intr-un final a adormit fara sa-i cant sau sa-l mangai ( am efectuat manevrele astea o vreme ,fara rezultat)...era treaz de la ora 15..
hai ca ma duc sa citesc din urma si revin...
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 ma primiti si pe mine la taclale?!acu pot sa savurez si eu linistita un pahar de ceva..da cineva de baut?! |
io dau o fanta shokata, ca de asta mi-era pofta, stiu stiu...e interzisa si ingrasacioasa si chimicaloasa..da ce sa faci bre cu poftili
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
miany75 spune:
andre stai linistita in privinta 'scaparii';daca am vreun inger pazitor ma gaseste el oricum...deci ,dupa 9 aprilie sunteti clujence...hai ca ne-om organiza cumva..keep in touch !!!!! italiencele!!!
cristina subscriu la cele zise de Andre; poate ne vedem in formula cat mai largita...oricine e prin zona e binevenit,nu Andre? aviz doritoarelor...
P.S. ai vazut mesajul anterior vizavi de problema lui andrei cu piciorusele?!
Licu legat de cereale, noi nu prea mancam zilele astea...am incercat ceva musli de la Milupa (mi-a dat o prietena ptr. cateva portii)- cah; fulgi de porumb - ii mananca doar goi ,fara lapte ,iaurt; acu i-am luat ceva musli de la sanovita ,dar nu i-am testat...ocazional,mai vrea din acelea cu orez bio de la Milupa...
legat de lapte,nici noi nu stam bine ..am avut o perioada cand bea in jur 450 ml/zi ,acu am scazut la vreo 300ml ...David mananca bine iaurt ( si pe asta l-a refuzat o perioada) ,branzica ; mai putin bine gris cu lapte si orez cu lapte...nu stiu cum va fi mai incolo...
Lumi ce fain ca pisicoasei ii plac semintele de dovleac...noua ne plac migdalele (pisate,in amestec),sau nuca (in cozonac facut de buni,cate o feliuta cand si cand); trebuie sa incerc si eu semintele de dovleac...am tot uitat sa cumpar
magda ce ma bucur de vestile bune!!! si mai ales de progresele lui Rares ...e clar,ai un invingator!!!!!
daca am omis ceva , ma scuzati ,nu e cu intentie....
P.S Shtephy i miss you ,we miss you!!! da-ne un semn de viata!!!
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
io dau o fanta shokata, ca de asta mi-era pofta, stiu stiu...e interzisa si ingrasacioasa si chimicaloasa..da ce sa faci bre cu poftili Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul Firefly's shop BLOGUL MEU |
mai licu ,io voiam ceva mai strong..ia cauta ceva langa shokata aceea...inteleg ca tu esti in etapa alcochol-free,dar poate ceva-ceva gasesti
miany75 spune:
acu daca tot nu am barbat ,pruncul l-am culcat ma dau in stamba pe forum...
azi i-am facut pate de ficat : pui de la tara ,ficat de curcan (asta l-am tinut cateva ore in lapte dulce), o ceapa maricica si mult,mult patrunjel.. a iesit tare bun...
Licu ,trimit o portie catre tine ,daca poftesti...
apropo de ficat, stie cineva ceva de firma "galli-gallo" (sort of,nu stiu daca am retinut corect)?!
mihamora spune:
Buna seara!
Magda - ma bucur f tare de vestile bune! Felicitari pentru progresele lui Rares!
Dankuta- ma bucur ca aveti vesti bune de la dr!
Floricik - si mie mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris, in timp o sa va obisnuiti , nu o sa mai fie asa de greu..
Smara - felicitari pentru fetita!
Miany - eu te serveam cu un ceai de cirese dar tarie nimic, nu avem...
Acum 2 zile eram pe canapea cu Dominic si imi tot cerea sa ii aduc papucii de casa,el tot insista si eu il amanam si deodata apare asta micu' cu mersul leganat si cu papucii lui frate-su in mana...wow cate inteleg deja
Aaaa, treceti-ma si pe mine pe lista cu tzatze prastie Inca alaptez la cerere. Desi as vrea sa termin, nu prea ma lasa omuletul...a fost si bolnavior si nu era momentul, asa ca ne lungim...
Monis - sanatate! Sper ca deja te simti bine
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
Ancutza_Bro spune:
buna seara
am intrat sa vad ce faceti si fug langa maimutica mea ca in noaptea asta dormim impreuna, tati nu-i acasa.
Licurix si noi tot asa bem laptele...cu cereale de la Nestle, Sabina nici nu stie ce-i ala lapte fara cereale ...mai pune o poza cu rechinasa, i-a mai crescut perisorul? hai ca mi-e dor de ea
Lidia si pt mine a fost prima data cand am citit ceva rau despre cereale, dar cum nu ma pricep deloc in ale nutritiei am pus articolul aici sperand ca primesc un feed-back de "nadejde"
Smara ush ush la mucisorii lui Timi
Magda felicitari inca odata, e clar ca sunteti pe drumul cel bun
Raluci vroiam sa-ti spun ca te invidiez ca ai o pediatra asa faina si deschisa, iar faptul ca poti discuta cu ea pe mail, m-a dat gata
acum pot sa ma laud si eu putin? de doua nopti Sabina se culca la 22 si se trezeste la 6, papa laptic si se culca inapoi pana la 8-8jumate ... nici o trezire in 8 ore, ieri dimineata eram asa fresh la ora 6 ca vroiam sa ma ridic din pat si sa ma apuc de dansat
asa ca, tine-i Doamne naravul
va pupicesc pe toate si va urez noapte buna
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
grigore_tina spune:
Buna seara dragele mele sau buna dimineata,
Scriu repede si ma duc in pat langa baieti.
Mi-e dor sa mai am timp de forum dar zilele astea am fost un pic ocupata.
Miany si eu am facut pateu azi dar cu ficat de pui si pulpa de curcan.Tot e.
Povestea fetitei de care va spuneam aseara e asa: parintii sunt din Piatra neamt,ingineri electronisti.Stau cu chirie in Bucuresti unde si lucreaza.Doamna a ramas insarcinata,i s-a descoperit un fibrom care a tot crescut pe timpul sarcinii.La ultima ecografie i se descopera un al doilea fibrom.Capul copilului este prins intre cele 2 fibroame care au evoluat rapid.
Nasterea se face prin cezariana iar capul fetitei este cu greu scos dintre fibroame.
Urmeaza multe teste printre care si genetice pentru a depista daca capul fetitei va avea de suferit,daca creierul este ok.Acum face kineto de 2 ori pe zi si in urma testelor a rezultat ca este sanatoasa.Medicii sunt optimisti si cred ca fetita va avea un capsor normal.
Era asa mica cand am vazut-o aseara.
Saptamana viitoare ma duc sa o vad si pe fetita prietenilor nostri.Mi-e dor de ea.Pe 5 vom fi la botez.Abia astept.
Azi m-am vazut cu Raluci.Putin si fugitiv ca fiecare avea ceva de facut.Am observat ca a mai slabit,era nemachiata si pot spune ca arata ca o pustoaica.
Smara felicitari pentru fantomitza.
Monis esti mai bine?
Many ma bucur ca e veselie mare si ousoarele sunt frumoase.Asteptam caruciorul si la tine.
Magda ma bucur mult ca sunteti ok si ca aveti vesti bune.
Licurici noi papam cereale Milupa bio.Azi i-am luat straciatella sa le incerc.Am vazut pe urma ca erau cu lapte praf.A papat Geo cu o fata curioasa,dar cand l-am dus la culcare a supt un pic si apoi a varsat.Banuiesc minunile astea de cereale.Stiu ca el nu accepta lp dar am zis sa incerc.Pentru el nu bun(parca si lyly a avut probleme din cauza cerealeleo cu lp.ma insel?).Geo mai papa cand si cand fulgi de porumb.
Intrebare:am musli de la Sanovita cu fructe uscate/deshidratate ii pot da?Si daca da cum?le las la inmuiat in apa de seara iar dimineata adaug lv?
Azi am fost la cumparaturi.I-am luat lui Geo de la kiabi 3 gecute divine cu 90 ron :un cojoc,o haina de stofa si o gecutza disney.Pana pe 28 mai au reducerea cu 1 platit 2 gratuit.I-am luat si 3 pijamale -salopeta cu 39 ron.
Pe 4 si 5 au la dm reduceri de 20% la toate produse.
In Auchan si la Dm au paste mici pentru pitici.
Fug ca ma striga cineva mic si drag.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
lylyana.ion spune:
Felicit mamicile care isi alaptau puii la 1 an
Smara, felicitari pt fetita cu codite!!!
sanatate lui Timi!
Angi, ma bucur tare sa aud ca a scapat Ana de infectie, imi pare rau insa ca ati avut de-a face cu viroza
Ancutz, uf, bine ca ati scapat de viermisori, saracuta Sabinuta! 8 ore somn continuu ha?!? sper ca ai parasit si butoiul cu asa "performanta"!
Dana, am vazut pozele de la cununie, ati fost superbi! asteptam botezul
Dankutza, felicitari pt progresele micutei Cezara! vacanta placuta! (aici niste invidie +++) Mama ta cum mai este?
Magda, hai ca au implinit piticotii nostri 1 an si 3 luni!! dam de baut? cu asa progrese la Rares si asa vesti bune, eu zic ca se impune!!!
Licurici, felicitari pt reusita afacerii tale
hai ca mai e putin pan' pe 25 si alungi piticii, da?
Lumi, ce fain o sa mai petreceti si voi cu Daddy!
Raluci, felicitari pt dimensiunile lui Renus!!
poate nu uit sa intreb si eu de ciuperci, sa vedem ce zice dr noastra. de ficat...Bilic aia zice ca e bun, cel mai cel in fier, bla bla bla
Cristina_boc, Bilic a spus doar ca este mai buna grasimea din carnea de porc, decat din cea de vaca, daca nu ma inseala memoria...
Mitzi, ma bucur sa te "revad"! ce mai face pisoiasul scump?
Flo', nu pot sa "zic" decat
Miany, eu parca nu am auzit de firma mentionata de tine . cum e fara tati acasa?
Tina, ma bucur ca va fi ok fetita!
Many, ce face ovarul stang? s-a inveselit si el?
Coque, Lili, Shtephy, Ionela, Diana, madam K, Ava, Dymo, Ralu, Doris, Monica, Strumfy,Lumi_C, Broscutza si celelalte fete, treceti la raport!!!
va pupacesc de va albesc, fara exceptiune!!!