prietene la bine si la greu 106
Raspunsuri - Pagina 10
Andrecluj spune:
"Niatza", are cineva cafea tare pentru mine? Smara Mi-au dat lacrimile cand am citit postarea ta. Sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur enorm de mult. Mitzi Eu personal ma bucur tare cand scrii, asa ca fa-o mai des. Lidiutza Culcatul la 9 a inceput cand adormeam fata si stateam langa ea sa nu pice din pat, "stateam" pana ma lua somnul. Dupa care a urmat trezitul la 3, daca stai sa calculezi ca de la 3 pana la 21 sunt ceva ore bune (de ingrjijit copila, gatit, curatat, muncit), nu e greu sa adormi la ora aia Dozz Nu pe mine m-ai intrebat, dar ma bag in discutie, pe mine un complex de B-uri ma pus pe picioare de zburdam cat le luam. Acum le-as repeta. Many Ma repet, sa-ti traiasca ovarul drept! Floricik As vrea sa am ceva inteligent sa-ti spun, dar n-am. Decat ca nu stiu cum rezisti. Iti doresc putere multa! Cat de des o vei vedea pe Ema? Miany scuze ca mi-a scapat "Any". Nu stiu cand sunt Pastele si cum pica, cele catolice pe 24, dar noi din 9 aprilie vom fi la Cluj. Lumi Saru mana de intrebare. Chiara e un vis de copil, toata ziua rade si danseaza, mai greu cand ma vede muncind. Doarme o noapte da, una ba, dar are 3 maseluta si dam vina pe ele. Va pupam cu drag Balamalele mele au cedat de la nedormitul din noaptea asta, a plans Chiara de la 1 la 5, acum o doare la basca, e in parc la joaca. Sper sa apuc macar o ora de somn pana la munca. Va pup Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
cristina_boc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj "Niatza", are cineva cafea tare pentru mine? Miany scuze ca mi-a scapat "Any". Nu stiu cand sunt Pastele si cum pica, cele catolice pe 24, dar noi din 9 aprilie vom fi la Cluj. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
Ia vedeti cum calculati, poate va intalniti in weekend, ca vin si eu.
Am eu un filtru intreg de cafea. Cum azinoapte am dormit efectiv 2 ore, m-am razbunat pe cafea. Andrei cred ca a dormit vreo 3 ore nemiscat, iar eu numaram stele verzi. Pe cand mi-a venit si mie somnul a inceput foiala.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
Dozz spune:
Andre, ma bucur ca ai revenit si tu in forta. Multumesc si tie, si lui Many, pt retetele de repus pe picioare. Sunt decisa sa le pun in practica. Plus mersul la doctorii enumerati.
Lumi, cum dai semnitele de dovleac? Si cam cate? Le maruntesti la robot? si le dai impreuna cu care din mese: fructe / legume / lapte? Multumesc!
monis5 spune:
Dozz ai PM
pup toate fetele, revin pe seara (sper)
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Lumi_Richard spune:
Andre,ma bucur ca sunteti bine! Sa dea DD astea sa fie singurele noastre probleme: dormitul aiurea...
Dozz,i le-am dat ca atare,rupte in bucatele mici...acum le rup in jumatate(taind varful ascutit),pt ca a mea le papa frumos,ii place la nebunie sa le rontaie. Ii dau intre mese(intre 4 si 10 seminte),cel mai des dupa masa de fructe... Ma gandeam sa pisez sa pun prin fructe,dar daca ii plac asa.... Oh,si sunt recomandate neprajite.
Ancutza_Bro spune:
Lumi da, stiam de semintele de dovleac crude, dar alea sunt mai mult de prevenire decat tratament, oricum si Sabina mai mananca din cand in cand seminte de dovleac, cand mergem la buni, ca ea are din gradina
mai fetelor ia uitati ce am gasit eu:
"Fara cereale
Desi se bate toba despre “cerealele integrale”, produsele comerciale sunt foarte departe de aceasta notiune. Cerealele sunt calorii goale(amidon) plus gluten(o proteina cu efect nociv asupra intestinului uman). Cerealele pot continua procesul de fermentatie in corpul nostru si pot favoriza dezvoltarea unei ciuperci, candida albicans. Eliminand cerealele din dieta elimini grosul caloriilor inutile, putand obtine doar prin aceasta metoda o dieta pentru slabire eficienta si mai sanatoasa. Presupusele vitamine si minerale din cereale sunt, de fapt, in cantitati mai mici decat in legume, fructe, oua, ficat si chiar carne rosie. Fibrele din cereale irita intestinul iar “energia” este de scurta durata, pentru cei mai multi urmand o stare de somnolenta daca nu consuma si cafea. Mai utile pot fi pseudocerealele de tip mei, hrisca, quinoa- avand mai multe proteine, mai multe fibre si lipsind glutenul. Daca vrei sa ai carbohidrati drept sursa de energie exista si alternative mai sanatoase."
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
magdaz_ina spune:
Am mai primit un raspuns pentru evaluare in Germania!
Uite asa se aduna vestile bune !
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
Lumi_Richard spune:
Magda,felicitari!
Ma bucur foarte mult si sper ca operatia sa fie un succes,si sa nu mai fie nevoie de altele!
Sper ca nu te superi pe mine,dar,daca putem ajuta si alfel decat cu vorba,te rog din suflet sa ne spui!
Ancutza,noi de vreo 2 saptamani ii dam zilnic seminte. Am inceput sa cumpar dovleac pt ca imi place mie copt,si tot citind pe net,am vazut cat de bune sunt semintele... Asa ca le strangem pe toate si servim domnisoara.
magdaz_ina spune:
Am uitat sa il laud pe Rares: a inceput sa se joace cu masinuta gen antemergator pe care o primise la aniversare si care atunci nu l-a interesat; acum o impinge, sta pe ea sa fie plimbat, o butoneaza...
Lumi, multumim pentru incurajari !
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
raluci_b spune:
Magda - ma bucura vestile de la tine, Doamne ajuta sa treceti repede peste tot. Pupam raresul
deci fetelor maine bagam ceva dixtractie ?
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura