prietene la bine si la greu 106

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

floricik te cred ca trebuie sa-ti fie foarte greu. oare nu o sa poti sa mai fentezi munca sa mai stai din cand in cand cu ea mai mult? am o prietena care s-a intors la slujba (baietelul ei e cu 3 sapt mai mic decat pisoiul) si are o zi libera pe sapt. Si le aduna si sta cu el cate o sapt (puiutul e la parintii ei in grija, in afara Bucurestiului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzi2005
dankutza , Pinky e o lunga!! e minunat ca ai gasit doctorita asta si ti-a spulberat din pitici. spor la bagajuit! o luati si pe Pinky?

Nu. Sta acasa cu bunicii, dar ma simt ca o bestie ca o las. Trebuie sa ma odihnesc putin astea cateva zile, ca sa pot rezista sa fac performanta la servici si sa ma ocup cum trebuie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Mitzi - pe pedi a noastra se numeste Rodica Nanu, eu voresc mult cu ea si pe mail.

Floricik - oricum esti tare ca ai putut face asta, asa ca spor la treaba si totul va fi bine

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Smara felicitari pentru

Alinush cu mare intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua ,fetelor!!!

ce ma bucur sa vad fete noi prin zona!!!

Mitzi bine ai revenit !!! cand vedem poze cu pisoiasul scump?!

FloriciK imi pot doar imagina ce e in sufletul tau...sa treaca cat mai uosr perioada asta de acomodare..mai hai pe la noi si descarca-te ,oricand simti nevoia!!!

DANKUTZA distractie placuta in mini-vacanta!!!!

many super vesti ne dai!!! tocmai ce-am aflat de o prietena,care are baietel cu 2 luni mai mic decat david ca e gravi din nou!!! ma rog sa ne dai si tu vestea cea mare cat mai curand!!!

Smara ma bucur din suflet ptr. voi!!! sa fiti sanatoase amandoua!!!

Laura noi suntem pe ulei de peste de la 11 luni (nu i-a placut pediatrei cum se inchide fontanela)...are acizi grasi polinesaturati Omega-3,vit.A,D cu adaos de vit.E...acum il luam zilnic ,cate o lingurita...(inainte ,adica pana la 15 luni luam alternativ cu Vit.D3)..

va ..fug la treaba!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Any Am vrut sa iti scriu in mesajul anterior si am uitat. Am avut o perioada de plansete la somn, de circa o ora. Mi s-a parut ca o culc pe fata prea devreme, in conditiile in care ea dupa masa se trezeste la 17, 18, iar eu la 20 incepeam tratativele de somn. asa ca de vreo luna o las seara pana da singura semne de oboseala, o culc atunci si dureaza 5 minute. Daca in pat incepe frichineala si plansul, ne mai jucam putin, daca o simt linistita, spunem rugaciunea, merge lampa la culcare si nu ii mai spun niciun cuvant.

Organizam iesire inainte de Paste? Poate pana atunci poate veni si micuta Maya

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

andreea,nu cred ca il culc prea devreme (asta daca nu cumva si-a modificat perioada de stare de veghe,desi m-as mira ca la amiaza nu avem nici un fel de probleme)...de obicei,david da semne de oboseala cam la 5 ore de la trezire si chiar se cere la somn (zice"nani" si merge in dormitor),depinde si ce activitati presteaza...daca n-a fost afara si a avut activitati mai statice prelungim putin perioada...el se trezeste cam pe la 16-16.30 si ne culcam pe la 21-21.30...sper sa fie doar o chestie temporara (poate si luna de vina,ca iar e luna plina,nici eu nu prea reusesc sa adorm cum trebuie in astfel de perioade)....

vizavi de intalneala, eu abia astept sa va "revad"..m-as bucura tare sa ne intalnim....dar,cand sunt Pastele anul asta ca habar nu am?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Floricik te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mai vrea cineva cafea? Eu sunt la tura a doua

Licu,nu stiu de ce,dar presimt ca la tine va fi carucior albastru
Felicitari pt business,ma bucur ca merge! Vroiam si eu sa comand niste chestii,dar vad ca esti tare ocupata....ai niste pisicute in plus?
Annabelle va fi plimbareata,clar....are cui semana

Cristina,da,am dormit 12 ore,dupa un drum la Bucuresti cu taxiul si un sofer mai mult decat plictisitor(ex: sa-mi spuna cum face el ciorba de burta a durat vreo 40 min). Am plecat din Iasi la 2 am si am ajuns inapoi la 18 pm....

Ancutzica
Ieri am scormonit prin pampers,nu are nimic...
Stiati ca semintele de dovleac sunt bune pt viermisori? Eu ii dau cateva seminte pe zi de vreo 2 saptamani...poate asta a ferit-o

Monis,cum te mai simti astazi?
Ba eu cred ca a fost mare efort,in starea in care erai,trebuia sa stai in pat,cu un ceai fierbinte

Andre,tare ma bucur sa vad ca scrii iarasi pe aici
Ce mai faceti,ce mai face Chiara?

Miany
,si noi trecem prin niste perioade ciudate(cel putin pt mine)....Adoarme greu,dupa o ora-doua se trezeste plangand in hohote....adoarme iarasi,se trezeste pe la 4-5 si mananca
Seara e terminata de oboseala de pe la 6-6:30,si eu incerc sa o mai tin treaza pana pe la 7:30... Va trece si perioada asta....vin altele,poate mai grele

Smara,felicitari!!! Chiar ca veti avea o pereche superba!!!
Ma bucur ca ai inceput sa te simti mai bine,intri in trimestrul al doilea,vei fi ca o floare!!!

Mitzi
,si noi te pupam si asteptam ceva vesti depre pisoiasul mic!

Laura_Andreea, o fi vreun puseu de crestere....Oricum,ei consuma mai multa energie de cand au inceput sa mearga.
Noi am renuntat la Vigantol si ii dam ulei de peste.

Lidia,eu urmaresc emisiunea respectiva,sunt atat contrariata cat si fascinata de intamplarile acelor femei.... Si ma bucur mult sa vad ca sunt bebelusii bine!

Tina,sanatate fetitei!
Foarte interesanta reteta,mai ales ca mie imi place dovleacul!!!(daca imi place mie,trebuie sa-i placa si fetei )

Raluci,eu am mai prestat ficat....cam 1 data la doua saptamani....

Dankutza,ma bucur ca ati fost la doc si ti-a alungat piticii!

Many,felicitari pt ovarul vesel!!!

Floricik,tare rau imi pare ca treceti prin asa ceva.... Dar,daca incerci sa iei partea buna, gandeste-te ca,dupa voi,parintii, bunicii sunt foarte iubitori si Emma este iubita si bine ingrijita!

Na_Bo,pai de voi nu mai spui nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Lumi si eu cand ma uit la Travel&living ma bucur cand vad ca bebeii sunt bine fara sa aiba parte de nici o eco, vitamine, suplimente, analize sofisticate. Deci se poate si asa si de multe ori imi dau seama ca e in mana destinului sansa de a fi mama si oricat de mult am vrea sa controlam anumite lucruri nu putem.

Mergi la inceput

Lumi mda...si mie mi se par ciudate schimbarile astea,asta e...speram ca vor trece...am uitat sa zic si david a avut cateva episoade cand plangea de abia reuseam sa-l linistesc si se trezea in intervalul de care zici tu si bea lapte...acu nu se mai trezeste pana dimineata pe la 7.30-8.30...dar ,cum zici adoarme greu de tot seara...

noi ramanem singuri pana sambata..tati pleaca la o conferinta...sper sa ma tina balamalele seara

Mergi la inceput