menstruatie neregulata

menstruatie neregulata | Autor: Cristinaa24

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema, mi-am incept viata sexuala, de mai mult timp, 1 an jumate, am 17 ani si.... dar ai mei nu stiu nimic, mama meea are suspiciuni, eu am un ciclu neregulat de inainte sa imi incep vs...dar...vrea sa ma duca la doctor...ce as putea sa fac sa imi vina cicluuuul??am facut 2 teste nu am nicio problema....dar e neregulat, noirmal al trebui sa vina pe 16 adica maine, ce pot sa fac sa vina? ajutati-ma va rog frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Sincer habar nu am...spune ca ti-a venit. Doar nu iti face controlul...
Si apoi poti sa rogi doctorul sa nu-i prezinte situatia ta mamei...cred ca e o chestie legata de confidentialitatea medic-pacient...ceva de genul asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici eu nu stiu ce ai putea sa faci sa iti vina ciclul. Dar nu poti sa mergi singura la dr, ca doar ai o varsta?...Si asa cum spunea si Narcisam mai e si confidentialitatea medic - pacient.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cel mai usor lucru pe care l-ai putea face este sa ai contact sexual doar cu prezervativ. asa esti sigura ca nu ai probleme nici legate de sarcina si nici de BTS, plus ca poti face controale cate vrei, nu e o lege sa ai ciclu menstrual regulat.

Roxana

Mergi la inceput