Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (186)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ALYSH - vai ce intamplare! Bine ca apartamentul vostru e OK!

YLARI Casa de piatra! Sa fiti fericiti si iubiti!

Distractie placuta la ski, ADRIANA, DANA ! Norocoaselor!

LUMI - felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

AlyyyyyyyyyyyshhhhhhhhhhOMG!!!!!!!!
bine ca v-a aparat Doamne Doamne!!! Of, una din marile mele frici!!!! Eu cand aud pompieri sau salvari si nu-s acasa..nu continui ca ma dau d egol ce psiho sunt....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna!

Merci, fetelor! Lorich, e vorba de Calberson (Romania) parte a Geodis Calberson, care apartine de SNCF, deci e detinuta de statul francez, de fapt.

Alysh, ce grozavie! bine ca n-a ajuns si la voi focul! dar nici nu v-a afumat macar? sau sa va inunde pompierii cu apa? ca asa am vazut ca se intmapla desoeri in cazuri din astea. Ati avut noroc!

Ylariii, cum a fost? vrem pozeeeee!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetelor,

Multumesc pt cuvintele voastre, intr-adevar am tras spaima mare ieri, puteam fi pe drumuri de azi, of , Doamne!

Am mancat in week-endul asta enorm, nu stiu ce m-o fi apucat parca mi-a fost foame non stop, iar mama face numai bunatati din pacate

Ylari, hai, te asteptam cu povesti si poze!

Luminel, felicitari! Francezi? wow! iti dau si eu un CV sa-l pui la resurse umane, ce zici? Ma bucur mult pt tine, sa fie intr-un ceas bun , mult succes!!

Laurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali sa-ti fie de bine papica. EU asa mananc in fiecare si si putin mai mult

Sunt in stare de stres. Astept sa vina B de la socrii cu Mirci si cu vesti. Azi am fost la ai mei si se vindea o casa acolo, in sirul lor de case din Ghencea. are 4 camere - neasteptat- in afara de a lu mama parterul e cu 3 camere!- si am vrea sa o luam. am fi la 2 case de Sis si la 3 de mama...adio singuratate!
Dar sunt sigura ca soacramii o sa i se pare ca se prabuseste lumea si o sa planga, o sa caute tot felul de alte solutii, numai sa nu plecam de langa ei. Hm. NU stiu ce va fae Bogdan, saracul, cred ca e supergreu pentru el...dar si pentru mine, fetele, el toata ziua e plecat, in fiecare sapt aproape - garzi, vine tz mereu, in we panseaza...iar socrii mei sunt acasa inca si mai putin decat B. Nici macar nu e vorba de ajutor, dar frate, vreau sa mai vorbesc si eu cu ai mei, sa ma duc o ora cu copiii pe la soramea cand sunt singura, e mare lucru.
pana la urma eu ma chinuiesc, iar cu socrii tot in we ne vedem, uneori nici atunci, daca ei lipsesc...
sunt nerabdatoare
Ylari te-am vazut in poze, aratai superb, super, coafura mi se pare cam cum a m avut-o eu, parul cu difuzorul si prinsi carliontii din loc in loc. Vreau sa vad rochia in intregime. Casa de piatra inca odata! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, scumpa mea, iti tin pumnii sa va luati casuta, e mare lucru, mai ales pt copilasi, una e inchisoarea asta de bloc, alta e sa poata zburda liberi pe afara. Acum exista toate facilitatile si la casa si in plus esti aproape de Sis si parintii tai, ar fi nemaipomenit! Sa va ajute Dumnezeu!! Si noi asta avem in plan, sa vedem cand l-om pune in aplicare! Astept vesti bune, bune! Pupici.

Presupun ca pe Ylari ai vazut-o pe FB, intru si eu acum ca mor de nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Alysh imi pare rau ca a fost un super stress pt voi cred!!!!!!!!!!!!
Dar care e cauza incendiului? Am o banuiala ca locuia vreaun batranel sub voi care strangea tot felul de prostii am observat ca in ult timp de la astia le iau foc casele oamneilor!!!!!!!!!!!!
Laurici e f. bine cum te-ai gandit si sa dea DD sa se indeplineasca , e mare lucru asa cum ai zis sa ai un ajutor si sa fii aproape de cineva si mai ales de mama si sora ta!!!!!!!!!!! Asa cum stii eu am mai zis ca nu pot frate daca nu am pe cineva , cu cat is mai multi cu atat mai bine in general la chestii de ajutor cu curatenia si bebe si copii in general eu renunt la orgolii si las pe fiecare sa faca ce stie mai bine, soacra-mea face mancare si face mancare buna, bona e si ea multilateral dezvoltata ca sa zic asa , calca , pune la spalat, da cu aspiratorul sta cu copilul, etc, al meu sot se duce si il duce pe asta micu la gradi si mai face si cump din cand in cand.
Azi insa a fost altceva am mai iesit si eu la cump si a fost chiar fain, plus ca eu imi rezolv problemele mele si in plus am si eu hobby-urile mele pe care le intretin, asa ca .............
Ylary , iti urez si eu CASA DE PIATRA SI MULTI MULTI ANI IMPREUNA IN FORMULA 2 + EVA si poate si un bebe 2 anul asta!!!!!!!!!!!!!!!

Maine mergem cu piticutza la ctrl de 1 luna, deja a trecut o luna nu imi vine sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miercuri suntem invitate mamicile la gradi pt ca piticii ne-au pregatit o surpriza de 1 martie , de-abia astept!!!!!!!!!
De Pasti ramanem singuri, doar cu bona , pleca soacra mea la Ierusalim in excursie , dar nici acum nu imi fac griji caci plec la Gruiu cu tot cu bona ,, sotz si copii si o mai am si pe Doamna Ileana.
Pupici la fete ,maine e o noua zi!!!!!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Ali sa-ti fie de bine papica. EU asa mananc in fiecare si si putin mai mult

Sunt in stare de stres. Astept sa vina B de la socrii cu Mirci si cu vesti. Azi am fost la ai mei si se vindea o casa acolo, in sirul lor de case din Ghencea. are 4 camere - neasteptat- in afara de a lu mama parterul e cu 3 camere!- si am vrea sa o luam. am fi la 2 case de Sis si la 3 de mama...adio singuratate!
Dar sunt sigura ca soacramii o sa i se pare ca se prabuseste lumea si o sa planga, o sa caute tot felul de alte solutii, numai sa nu plecam de langa ei. Hm. NU stiu ce va fae Bogdan, saracul, cred ca e supergreu pentru el...dar si pentru mine, fetele, el toata ziua e plecat, in fiecare sapt aproape - garzi, vine tz mereu, in we panseaza...iar socrii mei sunt acasa inca si mai putin decat B. Nici macar nu e vorba de ajutor, dar frate, vreau sa mai vorbesc si eu cu ai mei, sa ma duc o ora cu copiii pe la soramea cand sunt singura, e mare lucru.
pana la urma eu ma chinuiesc, iar cu socrii tot in we ne vedem, uneori nici atunci, daca ei lipsesc...
sunt nerabdatoare
Ylari te-am vazut in poze, aratai superb, super, coafura mi se pare cam cum a m avut-o eu, parul cu difuzorul si prinsi carliontii din loc in loc. Vreau sa vad rochia in intregime. Casa de piatra inca odata! pupici

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

ar fi super pt voi ca familie sa aveti curte, si mai ales spatiu de locuit mai mare - Mirciulica are nevoie de spatiu, de acum Ilincuta o sa ii dea iama numai in jucariile lui - asa daca va avea camera lui -va avea refugiul lui masculin.

Iar dupa aventura lui Alysh, decizia de a va muta la casa mi se pare una f. safe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, sunt foarte fericita, nunta a iesit minunat, totul de la a-z! Ar trebui sa-mi deschid firma de organizat nunti :))))))))))))) Sincer a fost super ok totul, s-au legat foarte bine toate, toti colaboratorii au fost cunostinte, a fost totul super ok!
Slujba minunata, Petrecerea suuuuper, daaaaaar Eva ne-a copt-o. Nu stiu ce a fost cu ea saracuta ca imediat cum am ajuns la restaurant s-a coflecit toata. Pana la urma s-a dus mama cu ea acasa, avea 37,9 cand le-a lasat sotul acolo, i-a dat nuofen si au fost toate bune pana la 3 cand iar avea temp, 38,9, a vomat, plangea, ne cerea pe noi, noroc ca s-a terminat repede petrceerea si am putut ajunge la ea. 2 ore ne-a luat sa o linistim, la 5 a adormit, eu pe la 5.30 am dormit pana la 7 dimi, cand iar am luat-o de la capat oarecum, cu temperatura dar mult mai slab decat ieri. In fine, suntem ok acum. Am pus cateva poze, le astept pe ale prietenilor ca aparatul nostru a avut setarile vraiste si pozele facute cu el sunt varza de urate, tremurate si neclare.... Mi s-a parut ca a fost ca un vis, a trecut prea repede... Dar sunt tare fericita. Laurita ai dreptate parul a fost aranjat destul de ciudat, facut bucle si prins in sus cu 4375 de agrafe :)))))
Revin ca o culc pe Eva va pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Verdict favoraaaabiiil!

Ah ce ma bucur, e visul vietii noastre: sa fim impreuna: eu si Sis. Nu ne mai trebuie barbati! Biata soacramea de laprimul soc, anul trecut cand s-au mutat ai mei si ne-a interzis cumva sa facem si noi, s-a mai obisnuit cu ideea!
Acum maine o sa vorbesc cu proprietarii...probabil nu ne mutam asa repede, prin toamna, dar e super!
Ali, Cleo, Magne
Ylari sanatate Evei, dar ce are, o raceala??? Astept si eu mai multe poze cu nunta. ma bucur ca totul a mers struna!

Mergi la inceput