Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (186)
Raspunsuri - Pagina 10
Doloress spune:
ERICA- la noi nu merge cu tu esti mare, el e mic, din prima s-a ofuscat rau si mi-a decretat ca si el e mic! I-am zis OK, si tu esti mic, si tu ai nevoie de mami, inteleg. Iti zic, tot din schema clasica nu prea s-a aplicat la noi (nu vrea sa ajute, el e mic, cadoul l-a apreciat asa si-asa, etc) Oricum, pe zi ce trece e mai bine. Cand vad ce scrie LORICH, raman bouche-bee, nu credeam ca exista asa ceva. Nu inteleg de ce, poate ca s-a suprapus si cu schimbarile astea toate, cu plecatul meu la spital, cu nenea ala de la gradi etc. Pe moment am reusit sa-l fac sa nu-i mai dea in cap. I-am zis sa-l mangaie pe picioare si pe maini, s-a apucat sa-l traga de maini si de picioare, dar a lasat capul care ma stressa la culme. Deja bebe Kevin, cand il simte, se stresseaza tot, il aud cum incepe sa respire mai sacadat , ridica din manute, etc.
In fine, nu ma asteptam sa fie chiar atat de greu.
SIMONIX- cand il descrii pe Robertel, parca vorbesti de Patrick. Si al meu la fel, nu se poate sa ii impui ceva, se enerveaza tare repede, o fi zodia de vina. Acum stie si imi zice, Mami am nervisori! Azi dimineata a facut o criza ca de ce isi pune taica-su fular, nu ii placea deloc fularul lui tati, si tipete si urlete sa-l dea jos. Ca-l enerveaza fularul!
La noua gradinita e bine, a plans putin ieri insa s-a luat mai apoi cu joaca. Are 4 fetite in jurul lui, si cum lui ii plac fetele la nebunie, e tare incantat. Numai de ele mi-a vorbit. Azi dimineata voia la gradinita veche insa . Tanti ii lasa cam de capul lor, e clar ca nu au nici un fel de activitati organizate, dar poate exact asta ii trebuie deocamdata lui. Am inteles ca a mancat pe jos, desi toti erau la masa, el a vrut pe jos, doamna l-a lasat, la dodo tot la fel, i-a zis ca daca vrea bine, daca nu, sa vina cu ea in sufragerie. Pana la urma s-a dus si el la dodo. Am pus-o in tema, sa nu-l forteze cu absolut nimic. Sa aiba grija sa nu-si sparga capul, in rest, nu prea ma intereseaza, nici cat mananca, nici cat doarme, nici ce poezii si cantece invata. Am hotarat ca perioada asta sa-l las efectiv in ritmul lui, sa nu-i mai impun nimic. Ca deja are prea multe pe cap, dupa parerea mea.
NU ma stressez, oricum astept un loc la gradinita mare. Daca vad ca nu ne da loc imediat, am gasit alta, tot mare, care se deschide acusi, in mai, o sa-l dam acolo. Stiu ca o sa fie greu sa schimbe atatea locuri, dar poate o sa-l si ajute, e foarte refractar la nou, la schimbari.
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI CLEO! si multa, multa sanatate Marei.
Nu am mai scris de cand a venit Diana, deci am multe sa va pove; intai cele bune: cand ne-am intalnit la aeroport, a chemat-o Dia pe Victoria la ea si s-a dus imediat, ceea ce ptr. Victoria e fff neobisnuit. Dar nah, chemarea sangelui dupa care, prima samptamana mi-a stat numai in brate. A iesit Dia intr-o zi la plimbare singura (mall-ul e la 10 minute pe jos) si Victoria a redevenit instantaneu Victoria pe care o stiam eu, a stat in scaunelul ei de masa, a papat, eu am iesit sa pun gunoiul, ca de obicei s-a comportat. Pana a intrat Dia in casa iar... apoi am inceput steroizii si iar mi-a stat cocotata in brate 5 zile, dupa care a revenit la 'normal' si acum macar mananca la ea in scaunel.
La clinica: a avut un ecograf la inima in 10, au descoperit ca are un cheag de sange lipit de furtunelul de la port, dar pe din-afara furtunului, chiar la capatul din inima... asa ca acum face 2 injectii/zi! I le faceam eu la inceput dar urla ca din gura de sarpe ca o tinea ori Daddy ori Dia in brate, asa ca acum o tin eu si i le face Diana. Joia trecuta, in 17 (eu cand va spun ca in fiecare saptamana e cate ceva )au hotarat dr.ii sa ii bage tub de alimentare in nas, ca ea din vara nu a mai luat in greutate, de cand am inceput tratamentul dar macar nu scade. Asa ca asteptam de joi sa ne sune ca au un pat liber, ca tre sa ne internam 24 de ore sa o supravegheze. Ieri mi-am dat seama (ca sa vedeti cat sunt de proasta, mi-au trebuit 4 zile!!!) ca de fapt, NU ne trebuie tub, ca doar cum ii dau amidonul cu seringa pot sa ii dau si sucul ala imbogatit cu nutrienti tot cu seringa, fara tub in nas! Am sunat azi dimi si atata s-a mai codit idioata aia de dieteticiana ca e mai bine cu tub, ca nu-i simte gustul, ca mi-e mie mai usor, ca... rahat! au ei chef sa-i bage tub in nas si ma tot frichinesc la creier cu rahatul lor de tub! I-am spus clar sa ne scoata de pe lista de asteptare ptr. pat ca eu NU ii pun tub. Da, sunt de acord ca ea nu mai mananca cum ar trebui si nici ce ar trebui dar daca ii putem da amidonul ala care are gust de creta in fiecare seara, cu seringa, atunci la fel de bine ii putem da si suc cu seringa, paharul, cum o fi, dar NU cu tubul... mi-a explicat asa, ca ultima incercare a ei de a ma convinge sa ii bag tubul mi-a zis ca daca nu are tub trebuie sa platim noi sucul si ca e scump; eu am rugat-o sa ma lase pe mine sa-mi fac griji ptr. partea NOASTRA financiara si sa renunte la ideea de tub.
Hai ca urla Victoria, vrea in pat, va las, va pup si revin... cat de curand pot. Am citit... dar pe sarite.
Doloress felicitari.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 LA MULTI ANI CLEO! si multa, multa sanatate Marei. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
[pupaturi] si imbratisari calde!
Multumesc fetelor pt ultima runda de urari - de azi is si io bolnava. Din pacate, nu poc lipsi de la munca, is depasita pana peste cap, si situatia nu e roza. La noapte iar dorm cu piticania pe umar...
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
A trecut mult timp de cand nu am mai dat o cafea asa ... la prima ora. Deeeeeci :
Desiree, va imbratisez si va doresc multa sanatate.
Doloress, te pup, draga mea si te incurajez asa ... de la distanta. In cel mai scurt timp lucrurile se vor "aseza" si nu ti se va mai parea asa greu.
Cleo, multa sanatate Marei, sper ca este mai bine. Nu am indraznit sa te deranjez pe mess. Pup fetita scumpa.
Simonix spune:
Neatza neatza
Merci Dani de cofi, ammaaare nevoie, si eu sunt bolnava. Noroc ca astia la serviciu nu se uita in gaturile noastre, ca m-ar fi trimis acasa Deci am racit iar raaaau, doar febra mai lipseste din peisaj, piticul meu s-a razbunat Nici eu nu pot lipsi de la servis, saptamana trecuta am lipsit 3 zile, cea care vine am de lipsit 1 zi jumatate ... ce sa mai zic de concediul meu de 20 de zile anual Deja am luat 5 zile si imi vine sa plaaanag cand ma gandesc IN fine, poate sunt eu depresata cu boala asta.
Si ce ma oftic este ca tot incerc sa raman gravida si uite si tu in ce hal racesc, a trebuit sa iau picaturi de nas, si-asa de-abia ma desfunda si alea, vad ca tonele de lamai si kilele de miere si de ceai pe care le bag in mine nu ajuta, mi-e tare teama sa nu trebuiasca mai mult Incerc sa ma feresc cat pot de medicamente dar nu stiu cat mai rezist. Asta ma deprima si mai tare
Ma duc sa bocesc in liniste prin birou
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
DanaH spune:
mai, esme, ce mi-ai facut tu mie cu andre rieu..... stii ce am facut eu asera de pe la 9 pana pe la 12? am ascultat andre rieu pe youtube. si pot spune ca m-am indragostit de muzica lui. recunosc, habar nu aveam ca e olandez, nici nu stiam de el.
asa ca acum ma tenteaza f tare sa merg la concert. numa ca pe noi cel mai tare ne "coafeaza" cel din amsterdam. inca ma gandesc daca sa ii spun sotzului sau sa ii fac o surpriza. problema este ca nu stiu daca lui i-ar placea, deshi daca baga niste glen miller, sigur ii place.
ma mai gandesc...
simonix, uff, racelile astea. iti urez insanatoshire grabnica si sa nu fii nevoita sa iei medicamante mai tari.
dani, multzam de cafea. eu nu am avut motive de copii bolnavi, dar am avut mancarici in fund, cred, ca nu am putu sa dorm pana pe la 1 si apoi la 5 eram cu ochii in tavan. asa ca si eu am nevoie de cafea multa azi.
am treaba, carca. azi este ziua de stat acasa, dar am de facut curatenie, de facut bagaje, ceva cumparaturi sumare. mai bine ma duceam la munca....
pup si sa fuga toti virushii.
Poze
Poze noi
Lilly79 spune:
Heeei ce-i aici, toata lumea bolnava?
Multa sanatate Simonix si Robert, cleo si Mara si celor care mai sunt bolnaviori si i-am scapat.
doloress m-am ingrozit cand am citit despre experienta voastra cu gradinita.
Imi pare rau ca Patrick e gelos si trage de Kevin si mi-e frica de cum va fi la noi acasa, desi Julia e tare entuziasmata de fratior si intr-o seara cica vorba la telefon cu fratiorul ei "cand iesi din burta lui mami, te iau in brate, bine?".Stie ca va plange, dar ea va trebui sa-l invete sa vorbeasca, sa manance, sa umble.Is asa curioasa cum va fi si sper sa fie ok, sau macar sa-i treaca crizele ei de personalitate pana atunci ca nu stiu cum vom rezista si cu bebe si cu Julia care toata ziua "vreau, nu vreau, eu vroiam" etc" .Vom vedea.
desiree of, of prin cate treceti.Sper sa reusiti fara tub in nas si sa se faca Victoria sanatoasa.
msbb tu urmezi la nascut? Iti scot de pe-acum prafuitele ca cine stie cand mai reusesc sa scriu.Hai Sofia
Ma duc sa mai lucrez cate ceva si pana mai intru pe forum sa scrieti doar vesti bune.
Lilly 24+ , mami de Julia (30.05.2008)
aldaesme spune:
saltare,
Dana desi nu iti cunosc sotul super tare bine imi permit sa spun ca i-ar place, daca nu pentru altceva pentru atmosfera! Insa in toate concertele muzica e atat de variata, de la vals la muzica irlandeza trecand prin jazz si pop. In Olanda concertele sunt cu atat mai misto cu cat el fiind Olandez e super apreciat si deci atmosfera e incandescenta. Unde mai pui ca acolos e danseaza mai mutl decat peste tot Daca mai si intelegi Olandeza te si prapadesti de ras...zau merita toti banii!!!
Simonixule ai grija de tine si io zic ca daca nu trece cu ceairui sa faci bine sa pui mana si pe un medicament, nici eu nu sunt super pentru. Apropo incearca pulmexul normal, nu ala baby, de frecat pe piept ajuta serios la respiratie! Super fain filmul si buna ideea cu lumanarile alea
O imbratisare super speciala pentru Victoria si mamica ei!!!
Va pupicesc merg sa vad cata umiditate absorb saltelele ...
O zi buna si sanatate maxima,
Esme
Reallaura spune:
Buna scumpele
Desiree vai dragele de voi prin ce mai treceti,. mi se rupe sufletul. mi se rupe sufletul efectiv va imbratisez
SSImonix sanatate multa...ultima oara cand am racit nici eu nu am luat nimic, pe motiv de alaptat, a trecut mai greu, dar a trecut...cam intr-o luna. la un mom dat ma ustura toata fata, am facut si o sinuzita oribila, daca miscam capul aia eram, ameteam instantaneu.
ASa ca, daca a trecut la mine, treeece si la tine. De azi sunt si eu racita. sanatate multa!
DAna H vai, biata de tine, antrenament faci cu astia micii..nu e bine in fine, probabil nu se intampla in fiecare zi, slava DOmnului! EU intru cu Mirci la toaleta, ce sa fac..
Doloress inteleg eu bine ca si Patrickut e gelos si-i da lui Kevin in cap?? la noi cred ca problema a fost tocmai ca i-am spus ca are caputul moale si vulnerabil si era curios sa vada ce se intampla..nnu stiu totusi care e metoda cea mai buna de a-l face sa renunte, al meu cred ca nu are o luna de cand nu a mai lovit-o in cap...in schimb a muscat-o si tras-o de par
Reallaura spune:
Lori am uitat sa spun ce m-a impresionat Robert cu faza cu acel carut de la tv...cum a crezut el ca e Ana in el...Doamne ce scumpel e!