Ian-Feb2011-Bv Deea,Madutza! Hai Vas, Ziki!(193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Salutari de la DJLAURA! Este la mama ei si nu are internet. Va pupa pe toate, felicita toate mamicile si le incurajeaza pe burticutele ramase in cursa.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

ROXX si eu parca cheltui mai mult de cand stau acasa. Cel putin cand eram gravida si nu aveam prea multa activitate gaseam mereu cate un site interesant care avea ceva ce imi 'trebuia'. Dormeam cu cardul pe noptiera. Sotul intrase in panica. Cand venea acasa primul lucru intreba: azi ce ai mai cumparat? Acum sunt mai ocupata, dar tot am mai comandat.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Noapte buna, dragele mele. Ma duc la . Multi pupici la mamici, pitici si burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

FETELOR

cum sa copiez postarea lui ANDRI de ex..sa-l am salvat la mine?

ma doare rau spatele de la alaptat
si tzitzi e moale dar totusi simt un nod in stangul
l-am masat,suge bebe..lapticul vine..atunci de ce mai e acolo?
in ce pozitie alaptati?|
ma simt slaba ..sunt alba la fata si am niste palpitatii cateodata de moorrr...Am fost aici peste drum la cumparaturi si abia am dus plasa pana acasa..tot mi se facea rau la magazin..
O fi de la hemoragie?..am pierdut mult sange(asa mi-au zis asistentele).

Doloress;surioara de nadejde..si povestea nasterii noastre seamana f mult..dilatatie maxima si rapida,intensa...fara interventii

pacat de distanta....as fugii sa te iau la un suc ,la povesti

Prima baitza a f de nota 6

Bebe tremura in apa..am luat o vanita din aia ciudata cu forme..statea tzapana acolo..maine iau alta..nu imi e la indemana deloc...nu o pot spala pe cap..
mai bine intr-un lighean atunci

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele?
Simo,Sherbi
tunde de ce te doare spatele de la alaptat?nu stai si tu rezemata de ceva? cam mica nota de la prima baita, cea mai buna e cadita normala,pui un scutec in ea sa nu alunece si gata.ai grija sa nu ai vreo anemie ceva, vb cu dr poate iti da niste vitamine
anca daca o sa fie colacel ,eu vreau nr de cont , ca ii va depune vecina.
simis multa sanatate, si buburuzul sa ia in greutate sa mergeti mai repede acasa
djlaura ma bucur sa aud ca esti bine, nasol ca nu ai net , sa ne trimiti mai des mesaje !
mimo noua nu ne-a recomandat dr rotarix, deci nu il voi face.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MADALINA - a , pai nici la noi nu te intorci cu el tot acolo, il duci la spitalul de copii sau la pediatru, dar nu la maternitate. Au numai o clinica speciala adiacenta, unde te duci numai daca ai recomandare de la ei si numai pentru 7 zile. De exemplu, daca bebe a scazut foarte mult, te lasa acasa dar iti mai da o programare la clnica asta a lor in 2 zile sa zic. Dar daca totul e OK, pleci si sa zic bebe are o problema, nu te poti duce la clinica asta fara programarea lor, asa ca ajungi tot la spital. Doar cu prematurii te poti intoarce, tot la terapie intensiva.

TUNDE - asa si la noi, cadita e prea mare pentru el, urla saracul la baita ca din gura de sarpe, tremura tot. Patrick era innebunit dupa apa si baita, asta nu prea. Am zis ca-l spalam la 3 zile sa nu-l chinui de-aiurea. Il spal la fundulet in fiecare zi si-atata. Pai nu te mai agita, stai si te odihneste, dormi cat mai mult, mananca bine. Sanul - maseaza sub apa calda-fierbinte, sa-si dea drumul acolo.
Eu am prea mult lapte, si nimic de stocat, cred ca-l trimit pe sot sa-mi ia ceva sa ma mulg ca mor de sani. M-am incumetat si-am sterilizat pompa.

Avem program , la 3 ore! Si l-a facut singur, ma si minunez, la 3 ore punct se trezeste, vrea papa, restul timpului doarme. Mai sta dupa papa cateodata cu ochii pe pereti si cam asta e viata lui bb Kevin deocamdata.

Problema cea mare e ca regurgiteaza N-am scapat cred de reflux, eu sunt sigur ca are ca vomita in jet, dupa fiecare masa, chiar daca scot aerul, chiar daca il tin numai in sus. Asta este, asteptam sa treaca, ne inarmam cu babetele si Kleenex si ne resemnam. O sa vorbesc si cu doctorul, sa vedem ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai, bebeii vostri dorm ziua? Catalina mea nu mai doarme decat reprize super scurte (adica 15-20min)...si daca se poate si alea in brate. Acu de ex a facut primul nani in wrap, cam 30 min, dupa care s-a trezit urland - si asta e un obicei nou cu care ne laudam, noroc ca se intampla doar ziua...

Al meu doarme de obicei ...se mai intampla cam o data la 4-5 zile sa fie mai agitat, atunci probabil se strang multe gaze ce nu le poate elimina...si se foieste , se inroseste...etc. Dar ma laud cu un bebe cuminte, nu am pierdut nici o noapte din cauza lui. Oricum cresc si ei , nu o sa manance si o sa doarma toata ziua, incep si ei sa fie mai activi

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Felicitari MADUTZA_BRA !!!
Bun venit Catalina Ioana!!!

Felicitari DE_EA !!!
Bun venit Medeea!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata'va poftesc la o cu laptic sau un ceiutz cu miere si lamaie si oua fierte, branzica topita, croissante cu gem.

Felicitari Madutza, refacere usoara, mult laptic si un bb sanatos , mancacios si necolicios.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 39 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
alinushali

hai vas

o zi buna fetelor

Mergi la inceput