Ian-Feb2011-Bv Deea,Madutza! Hai Vas, Ziki!(193)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Blue night eu n am primit PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

nu e mult totusi 90 lei pt o bucata de "material" de .. cat ...3 m?
ma gandesc , spun si eu ... desi TOATE mamicile au spus ca e cea mai buna "iventie" pt pui pana la 6-9 luni ...

Dulcea Amalia , 19.01.2011

Andri asa am crezut si eu ca e cam mult. are 5 m si poti tine cpilul si pana la 2 ani(depinde cat te tine spatele). Eu azi am primit wrap-ul si l-am pus in el. Nu sta chiar in pozitia lipita de piepul meu ca avea chef de privit in jur si l-am lasat cu capusorul afara si m-am plimbat cu el prin casa. Cel putin nu ma ma dureau mainile.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Anca..Simis a nascut in SPITALUL MATERN Arad..ca si logo au : ''spitalul prieten cu copilul''.. aha..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Pentru alocatia de stat trebuie asa:
- cerere tip - eu am luat-o de aici: http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49
- certificat de nastere copie - copie si original;
- certificat de casatorie - copie si original;
- livret de familie (completat cu numele copilului) - copie si original;
- dosar cu sina;
- codul IBAN al contului - original, cu stampila si semnatura bancii.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Am uitat...si actele de identitate ale ambilor parinti - originale si copii. Si cred ca se poate duce si tatal, nu neaparat mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Mamicilor, am si eu o intrebare: voi veti face vaccinul Rotarix (contra rotavirus) puiutilor vostri? Pediatra ni l-a recomandat, insa nu prea stiu ce decizie sa iau.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Anca..Simis a nascut in SPITALUL MATERN Arad..ca si logo au : ''spitalul prieten cu copilul''.. aha..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Ce porcarie...

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011

Am mai trimis o data. La mine apare ok si primul mesaj, cine stie ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_night

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Am mai trimis o data. La mine apare ok si primul mesaj, cine stie ce s-a intamplat.

ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

SIMO, SHERBI fetele barbate!

SIMIS multa sanatate piticului! Oare ce infectie are? Sau i-o fi iesit ca si la mine si la ROXX, proteina C reactiva pozitiva si atunci ei BANUIESC ca ar putea fi o infectie si ii dau antibiotic.

DOLORESS din pacate la noi odata plecat din maternitate nu te mai poti intoarce cu copilul acolo. Ei vor sa se convinga ca bebelusul e bine, ca ii ies analizele bune, ca ia in greutate ca altfel ajungi cu el la spitalele de copii care sunt pline de te miri ce, cum povesteau ROXX sau KITZY. Parerea mea este ca totusi in maternitate sunt conditii mai bune decat in alte spitale.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

am dat cu aspiratorul...buburuza a urlat non stop...am luat-o in brate, a tacut. acu sta la mine in brate ca o broscuta, iar eu tastez cu o mana...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Si eu am dat astazi cu aspiratorul si, spre norocul meu, piciu' a adormit instantaneu. I-a placut ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput