Ian-Feb2011-Bv Deea,Madutza! Hai Vas, Ziki!(193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

FELCIITARI MADUTZA!!!!

FELICITARI DEEA!!!!!

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici.
Mai intai felicitari proaspetelor mamici sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi.

Eu una nu stiu de unde s-a inteles ca e cineva criticat ca nu alapteaza. Pana la urma nu avem de unde sti cum s-a ajuns in situatia de a da lp la bebe, se poate intampla oricareia dintre noi.
Asa ca daca mai aud pe vreo una cu"parasesc forumul", sa se pregateasca de o nuielusa.

Multam' fetelor pt raspunsuri. AM primit azi wrapul, vedem de maine cum ne intelegem cu el.

Pupici la toata lumea. S-a trezit"teroristul".

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

si io si io...tocmai ce-am primit wrapu si-mi innod urechile in el

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mai avem o mamica careia i-ar prinde bine gandurile bune si incurajarile noastre.

Simis e inca in spital cu baiatul,e pe tratament,scade in greutate in loc sa ia. Din pacate se lupta cu un sistem tampit in care se impun asa-zise politici ale spitalului..cica laptele ei nu e bun (fara sa vreau ajung tot la subiectul asta dar n-am ce face), si dupa ce suge bine la san 20 min sau 40 min il mai indoapa alea si cu seringa de lp..astfel copilasul vomita si probabil de aici si problema cu greutatea. Sun foarte hotarate ca, daca nu ia copilul in greutate sa il gaveze. II face antibiotice,dar nimeni nu stie pentru ce..nimeni nu vrea sa ii dea vreo explicatie ce se intampla cu copilul.
Copilul a fost bine in primele zile,eu am tot vb cu ea,era mic ca greutate dar sanatos,am incurajat-o mereu ca bebe va fi bine chiar daca e micut el va recupera foarte bine..dupa cateva zile i-au zis ca nu e ok..are o infectie.

Simis mama..suntem alaturi de tine,imi dau seama cat e de greu
Bebe scump Florinel..sa te faci mare si grasunel sa pleci acasa cu mami ca acolo e cel mai bine!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simis multa, multa sanatate, putere, o sa fie bine, o sa vezi!

Mai, exact asta au incercat si cu mine la euroclnic, Ana tragea la san, alea nuuu..ca trebuie completare ca e mare, ca hipoglicemie, ca pisici....concluzia, mi-a montat bibe in mana (sa invat si io asta cu bibe) si mi-a dat sa-i dau copilului. Concluzia- Ana a varsat toooot, de ne-am umplut amandoua. Dar macar alea s-au linistit, nu au mai incercat, mai ales ca la mine plesneau sanii, erau super angorjati.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

off

SIMIS;sa-ti dea DUMNEZEU multa putere si lui bebe Florin sanatate.!
Suntem alaturi de tine..o sa fie bine

Ma bucur si EU ca ati discutat si s-a ajuns la intelegere intre barbata SIMO si barbata SHERBI[leoaica..ehh]

sa stiti ca aici la noi am f foarte placut surprinsa de politica spitalului.Nu se da lp la bebei numai si numai daca mami n-are laptic deloc...daca ai oricat de putin te indeamna sa-l pui la san chiar si din ora in ora...
Odata am cerut complectare ca urla gazulica de foame si nu pareau sa fie incantate deloc

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Da Lori..dar saracul il chinuie cu seringa.

Ok..cum zicea si Simis, da-i cu bibe Lp pana ia in greutate,ca si completare..sa putem pleca acasa si acasa ne descurcam noi numai cu sanul si totul va fi ok. dar iti dai seama cum ii ''injecteaza'' alea pe gat laptele la copil ? si pe urma il intorc,il tin de nas.. ca nu au rabdare sa stea sa inghita..si pe urma cica vomita..cum sa ii arunci jetu de lapte pe gat ? si sa ai pretentia sa manance copilul 60-70ml cica. de ce nu ii da cana direct copilului ? sa bea ? ca e tot aia. cica biberonul e interzis la ei. eu muream cu ele de gat,la fel meu mai nebuna faceam victime pe acolo deja. e incredibil ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SIMIS sanatate multa piticului. si sa veniti cat mai repede acasa cu bine

fetele ajutati-ma si pe mine. ce acte trebuiesc pt dosaru de indemnizatie? dar pt cel de alocatie? trebuie neaparat sa depun eu actele? sau poate sotu? cum e cu negatia? eu am nascut in sect 1 si locuiesc in 4. si am inteles k trebuie negatie sa nu imi trimita in sect1 banutii. dar alea de acolo i-au zis sotului k nu trebuie asa ceva. nu mai inteleg nimic

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Da Lori..dar saracul il chinuie cu seringa.

Ok..cum zicea si Simis, da-i cu bibe Lp pana ia in greutate,ca si completare..sa putem pleca acasa si acasa ne descurcam noi numai cu sanul si totul va fi ok. dar iti dai seama cum ii ''injecteaza'' alea pe gat laptele la copil ? si pe urma il intorc,il tin de nas.. ca nu au rabdare sa stea sa inghita..si pe urma cica vomita..cum sa ii arunci jetu de lapte pe gat ? si sa ai pretentia sa manance copilul 60-70ml cica. de ce nu ii da cana direct copilului ? sa bea ? ca e tot aia. cica biberonul e interzis la ei. eu muream cu ele de gat,la fel meu mai nebuna faceam victime pe acolo deja. e incredibil ce se intampla.

mi-e raaauuuu!!!! cum mai tinut de nas???? Doamne, nu se poate asa ceva!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vreau si eu contul unde tre sa trimitem banii...si cand trebuie trimisi..sa nu ma uitati cu colacelul,ZIKI..ti-a lasat nr tel in leg cu colaceii,eu nu cred ca mai pot intra dupa ce pleaca mama si as vrea sa nu pierd colaceii deci v-as multumi daca ma anunti prin sms cu nr cont si numele unde trebuie trimisi baniiva multumesc

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput