Ian-Feb2011-Bv Deea,Madutza! Hai Vas, Ziki!(193)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ROXX; MULTUMESC IUBITA

Sa stiti ca dupa Mario..desi eram in plina forma..de cate ori mergeam la sala aveam dureri de burta si venea si un pic de sange...asta pe la 4 luni
Intentionez sa merg la gimnastica,bosu sau step..si seara jogging...peste vreo 2 luni
Kangoo ramane dupa alaptat...e prea solicitant`

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Da mai Andri, asa cica se face..eu nu am tinut neaparat, nu ma omor cu chestiile astea, dar avem un preot sanatos la cap, prieten de familie, care mi-a explicat niste chestii ce tin de energii...si am zis, hai s-o facem si p-asta

mai, eu am o pb - nu reusesc sa fac pitica sa doarma pe o parte...cred ca de-aia i-a intepenit si gatul saraca de tre sa mergem la kineto, eu am culcat-o mai mult pe spate si capul i-a cazut in partea in care a vrut ea (adica in dreapta). O sprijin de paturica facuta sul si sta in patut asa in timpul zilei..dar nu pot s-o culc asa, cum o pun pe o parte cum se trezeste...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

si eu sper pe la 2.5 luni sa incep sa merg la sala 1h cardio si 1h dansuri doar la 3.5 luni , la botez , tr sa arat si eu intr-o directie .. nu ? macar cum aratam inainte ... desi .. inainte sa raman insarcinata am tinut o cura + sala si am slabit in 1.5 luni 10 kg pana la 60 kg... cam asa as face si acum... numai ca atunci bagam sala zilnic..acum chiar nu as avea cum ... macar de 2-3 ori pe sapt sa ajung ......daca e sa ma iau cand am ramas aveam 68 , cand am iesit din spital aveam 78 , acum am 76 dar intentionez sa ajung la 60 ... adica am sa ma ambitionez sa slabesc 16 kg ... sper in 3-6 luni ....sa ajung cum imi doresc ...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

FELICITARI MARIA!!
SA-TI TRAIASCA PRINTESA ANA!!

Doloress

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

TUNDE, ce drag mi-e de tine ca este asa activa (inca) pe forum...ne-ai amenintat tu mai demult ca o faci pe buburuza forumista de mica!!

_

Roxana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Da mai Andri, asa cica se face..eu nu am tinut neaparat, nu ma omor cu chestiile astea, dar avem un preot sanatos la cap, prieten de familie, care mi-a explicat niste chestii ce tin de energii...si am zis, hai s-o facem si p-asta

_

Roxana

chestii de energii ? daca poti detalia.. chiar ma intereseaza , PLIZ

Mergi la inceput

Andri, iti dau un PM dar mai incolo, acu zbiara piticania...

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

TUNDE, ce drag mi-e de tine ca este asa activa (inca) pe forum...ne-ai amenintat tu mai demult ca o faci pe buburuza forumista de mica!!

_

Roxana

ehhh..nu scapati de mine asa usor..am un lipici de numa numa

ADITZA N-A INTRAT DE MULT

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

CUM SE PROCEDEAZA IN ZIUA A 40-A?
Pruncul e adus la biserica chiar de mama lui, care trebuie sa fie insotita si de nas, prilej cu care preotul citeste doua rugaciuni pentru curatirea mamei si trei pentru prunc, dupa care il imbisericeste, dandu-l nasului. Dac#259; copilul nu a fost botezat pân#259; atunci, i se poate face atunci aceast#259; Sfânt#259; Tain#259;.

voi la 40 zile ati fost cu nasul(nasa) ?

acum am citit ca citeala de 8 zile era importanta si tr sa vina preotul acasa sa si sfinteasca... n-am stiut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Fac capitol nou.

Mergi la inceput