Ian-Feb2011-Bv Deea,Madutza! Hai Vas, Ziki!(193)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Ralukara, imi pare rau de fifitza Maia, sa se faca bine rpd...si a mea are pete rosii asa, brobonele din alea pe frunte, tample...pediatra a vazut o si zis sa o dau cu bepanthene{da se vad asa rosii cand e agitata, cand doarme raman brobonele asa dar nu mai sunt rosii, sunt la culoarea pielii}

Tunde off, si pe mine m a duruttttttttt, da acu nu mai doare, iar atele din dansa ultimile mi au cazut la 5 sapt, acum depinde si cat esti taiata,cate ate sunt, pe mine m a taiat destul, vreo 5cm inauntru si la fel si afara

cu mancarea si la mine e naspa, m am saturat de carne piure, pilaf, supe ciorbe,as manca numai fructe si legume
cu kg....eu luasem 9, le am dat jos, dar cum spuneam am cateva in plus si nu reusesc vad sa le dau jos, sub 62 kg nu scad de un an jumate{am 1,65m}

si Eva mea e haplea, ma dispera, azi noapte de la 2 la 5 am avut treaba, am tinut o in brate, ca regurgita, cum o puneam jos, cum curgea din gurita, sunt obo, ...dar deh...meseria de mama, cateodata ii zic piranha, apuca sfarcul nervoasa asa, ma bufneste si rasul

nici eu nush ce sa fac cu vaccinurile, am intrebat pediatra, am inteles decat ca daca am bani pot sa le cumpar, dca nu sa le fac pe cele de la stat
dar as vrea si eu sa mi explice cineva ce si cum mai pe indelete, riscuri, beneficii etc, le cumpar pana la urma dar se merita????
si inca ceva , nu pot sa le fac pe cele de la stat si sa mai fac 2/3 extra, care nu sunt incluse, gen rotarix??helppp

gata nu mai stiu ce mai vroiam sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

am uitat sa zic ca desi am dat jos kg...am ramas mai lata in solduri pt ca nu ma pot inchide la pantaloni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Simis, offf spitalele astea.Sanatate multa,Doamne ajuta!

Mergi la inceput

referitor la kg. mai am de dat jos si eu 4 kile,dar de 1 luna nu mai merge jos nici un gram,zici ca s-au lipit de mine cu superglue.dar ce e mai deranjant este faptul ca m-am latit si eu la solduri si din pacate am inteles ca asa va si ramane,de parca nu aveam destul si inainte...

Mergi la inceput

vitaminele care le luai in sarcina e bine sa le iei si dupa nastere,mai ales daca alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ce comice sunteti cu galeria.
nu e de incurajare cat de chemare afara pentru buburuze

tunde, ai fost asa comica si cu breteaua, si cu mamaie a lui felix

multumim, fetelor!
ne straduim... eu una visez la ziua de maine, daca si maine imi zice ca nu s-a schimbat colul ala cat de putin, cred ca ma arunc la picioarele ei sa faca ceva in privinta asta

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

LUCIA, LUIZA soldurile o sa isi revina. Eu la prima sarcina mi-am revenit complet. Imi veneau si pantalonii cei mai stramti pe care ii tineam drept etalon: daca imi vin astia inseamna ca mi-am revenit 100%. Acum nu stiu daca pot spera la asta. Am intele ca dupa a doua sarcina iti revi mai greu sau chiar deloc, dar depinde de fiecare.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Fetelor intru repede-repede sa va anunt (cu intarziere) ca pe 10 februarie s-a nascut Ana-Elena.
S-a nascut la Giulesti cu dr Ion Ionut,natural, 3450 g, 51 cm, a luat nota 10.
Noi suntem bine ametiti si inca neobisnuiti, dar indragostiti pana peste urechi.
Ana este o scumpa si o mancacioasa si o dulceata.
Alex e (inca) foarte incantat de mica surioara.
De tati nu mai spun, se topeste de fiecare data cand se uita la ea.
Cand o sa mai fur cateva minute o sa pun si cateva poze cu ea.

Va imbratisam cu drag

Maria
Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

chiar ma gandeam la tine, Maria!!!
voiam s-o intreb pe Simo daca stie ceva de voi!
FELICITARI!!! SA VA TRAIASCA BUBURUZA!!! asteptam poze!!!

am si eu o intrebare: se fac externari in weekend?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Andri,si al meu mai vomita,da asa cu jet si pe nas nu mi s=a intamplat.Cand il vad ca-i haplea rau,la jumatatea mesei il ridic sa-l ragai.Mai face si el o pauza,altfel ar hali 150 in 10 minute maxim
De 2 nopti s culca la 10-10.30 si se mai scoala dimineata la 5.Dupa vreo 30 min-o ora de gangoceli il ia somnu la loc si se mai scoala la 10.Asa da viata,frate

Ana,mami de bebe cel mai frumos

Ce norocoasa esti mami Shubulina

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput