Ian-Feb2011-Bv Deea,Madutza! Hai Vas, Ziki!(193)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Andri de unde ai zis tu asta cu rotavirusul poate fi facut de bebe doar pana la 6 luni? (poate vaccinul, rotarix, nu stiu). Boala se poate face pana la 5-6 ani eu asa am citit, e ff nasoala, nu prea se scapa de spitalizare si perfuzii. A, si nu se ia doar din contact cu multa lume sau mall-uri, la un vant in parc te poti pricopsi cu o bucata de balaozaur.
Eu nu fac acum propaganda pro-vaccin, am zis ca la Ana facem mai putine, cele obligatorii, adica, dar eu pe asta il fac, e neinvaziv (pe gurita) si da, poate fi "achizitionat" - el virusul, din multe si marunte locuri.

Oricum, repet, fiecrae mamaica face cum crede ca e mai bine, mie mi-a atras atentia faza cu pana la 6 luni.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

da! ai dreptate! acum am vazut ca intr-adevar pana la 5-6 ani se poate face !

Dulcea Amalia , 19.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Andri,si al meu mai vomita,da asa cu jet si pe nas nu mi s=a intamplat.Cand il vad ca-i haplea rau,la jumatatea mesei il ridic sa-l ragai.Mai face si el o pauza,altfel ar hali 150 in 10 minute maxim
De 2 nopti s culca la 10-10.30 si se mai scoala dimineata la 5.Dupa vreo 30 min-o ora de gangoceli il ia somnu la loc si se mai scoala la 10.Asa da viata,frate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Andri,si al meu mai vomita,da asa cu jet si pe nas nu mi s=a intamplat.Cand il vad ca-i haplea rau,la jumatatea mesei il ridic sa-l ragai.Mai face si el o pauza,altfel ar hali 150 in 10 minute maxim
De 2 nopti s culca la 10-10.30 si se mai scoala dimineata la 5.Dupa vreo 30 min-o ora de gangoceli il ia somnu la loc si se mai scoala la 10.Asa da viata,frate

Ana,mami de bebe cel mai frumos

wow, Ana!`Chiar ca asta da viata!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Eu mai am de dat jos vreo 5 kg. In plus inca am bazinul latit si merg ca o ratza.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

shubu asa mult papa ? 150 ml la 2 luni ?
pey inseamna ca a mea nu ar tr sa ma sperie daca vrea 100-120 la 1 luna... nu ? sa nu tin copilu nemancat , doar cu 90 ml .. doar ca unora li se pare suficient ...

Mergi la inceput

GABI eu mananc de toate, mai putin fasole uscata si varza. Mai face soacra cate ceva (supa, salata boef, snitele cu piure) mai fac eu cate o fripturica la cuptor. Oricum, stau cam prost cu pofta de mancare.

Mergi la inceput

eu am pofta de mancare ca in sarcina.. de asta nici nu slabesc...
poate pt ca iau in continuare elevit pt vitamine in laptic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Andri,nu tine copilu nemancat ca asa acrie la carte ca tre sa manance.Asta mic al meu variaza.Seara mananca mai mult,ca e obosit dupa masaj si baita.A mancat si 180.De obicei cand nu mai vrea scuipa biberonu,se stramba si isi tuguie buzele,de nu mai intra nici mama lui de biberon.Daca mananca in plus,da afara o gurita,doua.A,si dimineata mai mananca mult.In cursul zilei,120-140,depinde.
Pe mine ma dispera sughitu asta.Nu mai scapa de el o data,ca asa-l deranjeaza.Cand adoarme si el,incepe sa sughita.Se duce tot somnu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

madalina,, colici are cat pentru 2.toaTa ziua se screme si se inroseste si isi aduna piciorusele la burtica.numai ca nu e foarte plangacioasa de la ei, mai mult maraita, reusim sa o linistim repejor. deja a luat 750 de grame in greutate si mai are inca pana cand face luna. asa ca am ajuns si noi la 3250.si a crescut si 4 cm deja.compensam repede greutatea mica de la nastere. abia ii mai vin cele 2 body-uri de la tine.
pentru bubite am dat-o cu unguent de galbenele de la plafar. acuma asteptam sa vedem efectul in cateva zile.
Razvanel cum mai e? ati scapat pana la urma de icter? cred ca el a facut deja 4 kg...ai ditamai flacaul.

angie, cam scumpe mi se par ursitoarele. adica ma asteptam la preturi de genul asta pentru Buc. oricum pe la mine prin oras nu se practica inca asa ceva, asa ca nu am de unde sa planific ursitoare, desi mi-ar fi placut.

andri, mersi de sfat. eu eram cea care se vaita acuma de bubite. mie dr mi-a zis ca vor trece de la sine , sa o spal cu ser, apoi sa o sterg cu ceai de musetel si pe urma sfanta crema de galbenele.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna

crema se numeste DIPROSALIC, costa 16 lei si e super buna
i am dat seara dupa baie si a doua zi se curatase aproape toata fata si pieptul motanului
actioneaza imediat.

pozitii de alaptat si eu caut
noaptea ii mai iau in pat pe rand si aplicam pozitia culcat
in rest in fotoliu sau pe scaun ca tre sa i tin ompanie si motanului care e pe pauza in patut

dar in majoritatea cazurilor mananca muls si pus in biberon
in 24 de ore se mananca 1l de LM, chiar mai mult
inchit la greu galafor si galactogil, plus ceai de lactatie
le mai dau si LP dimineata la 6, ca s rupta de somn si pana se incalzeste laptele, fac repede un LP

Robi e un smecher, cum dispar din raza lui vizuala cum s pune pe urlat
vrea in brate la mami
Razvi e cumintel, el plange de foame si de durere de burtica

kile mai am vreo 8 de dat jos
tare greu se duc
n am avut toata sarcina pofta de dulce cum am acum, mancare ca mancare, zaharuri sa fie, sub orice forma
azi al meu a adus macdonals
fasole n am mancat pana acum, dar mi o pofta teribila....vine mama si o pun pe ea sa ne faca......varza am mancat, n au avut nik puii

in rest..mai nik

felicitari mamicilor noi....deea si madutza
hai vas si ziki
anca o sa vina al meu sa i ridice de la tine si ti da si banutii atunci
te sun eu numai sa mi spui cand ajung sau tre platiti inainte?????

pupici fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput