Aspirante optimiste >(638)
Raspunsuri - Pagina 9
PaulaFrida spune:
Neatza
am venit la cafelutza
va pe toate si va doresc o zii super faina
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Lia73 spune:
neataaaaa
am luat rezultatele
homocistina este mare
si inca una
nush ca nu inteleg, mi-a explicat dar mi-a intrat pe-o ureche mi-a iesit pe cealalta
nu pot sa retin mai ales ca vb in termeni medicali
mi-a dat tratament: aspenter, acid folic, femibion 1, magne b6, cetebe
din punctul ei de vedere : pe cai
si o sa-mi fac programare la dr albu, alcosan
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
deeva73 spune:
Buna dimineata fete!
lia bine ca ai aflat ce ai si ca exista tratament. Intra si tu la trombofilie si te lamuresc mai mult fetele de acolo.
lorena Doamne ajuta sa iei interviul pentru job!
mihaelafalt daca ai dubii fa bHCG si afli daca este sau nu nidare.
Cine mai vine cu vesti bune?
lucianamoga spune:
Neata fete dragi!
Ralu iau si eu cafea
Anca sa te faci bine repede
Lorena bafta astazi la interviu
O zi frumoasa va doresc
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
sophia_m spune:
neata
dau si eu o cafea fierbinte si cioco cu alune
am o febra musculara, numai de la gat in sus nu ma doare nimica, in rest robotelul Memo..va spui numa' voua ca astia ai mei daca aud sar de fund in sus,maica-mea cand aude de sporturile mele face cu nervii.
cand am ramas insarcinata prima intrebare din partea ei asta a fost, daca m-am lasat de sport si i-am zis 'relax draga mea ca 3-4 luni stau cuminte, dupa aia continuam distractia daca e totul bine'
am noroc ca doctorita mea e sportiva si intelege exact nevoile astea
in fine, ce probleme am si eu..dar daca nu pot sa imi fac si eu iluzii cu nidatii, prestatii, ma laud si eu cu ce pot
Lorena, bafta multa la interviu
Lia, pe cai atunci
Gaby, se zice ca atunci cand nici nu te astepti te pocneste, asa ca, prestati voi acolo cu placere
va
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
Katy82 spune:
Neata! Am venit si eu la o fierbinte, e asa frig afara, brrrrr!
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor
gabyv spune:
Neata
Vin si eu la cafea ca sunt asa de adormita...
Noi ne-am hotarat sa o luam mai moale si sa nu mai insist atata cu teste de ov si prestare de asta la comanda o zi da si una ba din Z5 pana prin 30, ca si asta ma streseaza.
Si asa sunt tanara sa nu ma grabesc.
Va pup
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
luiza77 spune:
Netaza fetele...
LIA am cicit ca vrei sa iti faci programare la doctor Albu , la Alcosan....as vrea sa te sfatuiesc sa te incarci cu multaaaaaaaaaaaa rabdare, eu am fost sambata la el pentru ecografia morfofetala, doctorul este de o ursuzenie rar intalnita, pentru banii pe care i-am dat nu am fost multumita deloc, in afara faptului ca este super ocupat , am avut programare la 13,30 si am intrat abia la ora 15,35, este foarte obosit si plictisit, si chiar vorbea ca daca mai vine una cu sterilitate care nu poate face copii el isi baga piciorul si pleaca acasa ca este foarte obosit, sa nu te astepti sa iti dea prea multe detalii, nu vorbeste absolut de loc cu pacientul, as fi vrut si eu pentru 480 de ron pe care i-am platit sa imi spuna macar ca copilul este bine, dezvoltat in parametrii normali...ceva....noroc ca are o asistenta tare dragutza si ea mi-a spus mai multe.....in schimb pe partea cealalta este un medic foarte bun care isi face foarte bine meseria.....nu as vrea sa-ti infranez dorinta de a merge la el, ci doar sa te pun in tema la ce sa te astepti.Te pup si iti doresc mult succesc.
Va pupacesc pe toate
23+ cu Matei
Katy82 spune:
Mada ai o fetita tare scumpa, cu niste ochisori superbi
Lore tinem pumnii, de maine sa ai job nou.
Draguta inteleapta decizie, tot in doi e mai usor de razbatut in viata. Poate vine bebe natural si nu mai e nevoie de bani pt FIV.
Corina eu asa stiu, ca trebuie pauza macar o zi de la... inainte de transvaginala.
Gaby m-am speriat putin de ce ai scris tu acolo. Sotul meu transpira f. f. mult, in sensul ca el seara e mai tot timpul ud din cauza transpiratiei, oare o avea vreo legatura cu faptul ca noi nu reusim de 2 ani...
Katy82 spune:
Miha nidatia poate fi confundata cu menstra daca e mai putin abundenta si mai maroniu. Oricum orice sangerare in sarcina nu este buna, eu asa stiu. Imi pare tare rau de Z1. Stiu cum e sa speri pana in ultima clipa, eu mai aveam putin si ma testam in Z1 cu gandul ca totusi e CM peste sarcina. Asta e, o veni si ziua cand vom anunta fericite ca avem II. Sa nu te apropii de butoi, nu e voie acolo.