Aspirante optimiste >(638)
Raspunsuri - Pagina 8
gabyv spune:
Asta am gasit pe un sit:
"O temperatura ridicata la nivelul scrotului poate scade cantitatea si calitatea spermei. Urmatoarele recomandari nu sunt verificate din punct de vedere medical, dar sunt deseori recomandate de catre medici:
- evitarea folosirii de lubrifianti in timpul raportului sexual; acestia pot afecta abilitatea spermatozoizilor de a strabate tractul reproductiv al femeii
- evitarea lenjeriei intime foarte stramte, deoarece acest tip de lenjerie tine testiculele foarte aproape de corp, crescand temperatura la nivelul lor; se recomanda purtarea boxerilor
- evitarea bailor fierbinti sau a saunei
- controlarea febrei: febra inalta are efecte adverse asupra spermatozoizilor, determinand scaderea lor pentru inca 2 - 3 luni dupa episodul febril (aceasta perioada este necesara spermatozoizilor sa se dezvolte din celulele germinale si sa ajunga la maturitate)
- daca barbatul are o activitate fizica intensa, se recomanda reducerea nivelului de efort fizic; exercitiile fizice extenuante scad numarul de spermatozoizi."
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
gaby din punctul meu de vedere e aberant......3 luni
scuza-ma.....poate nu ai inteles tu bine....cateva zile da intradevar omoara spermatiile dar 3 luni eu una nu cred
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
vezi....cum ai si gasit, nu e dovedit si se zice ca reduce nr sau productivitatea dar asta nu inseamna ca nu mai are deloc
voi prestati acolo ca nu strica
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
gabyv spune:
Lore, stiu ca e greu fara sot, eu m-am dus in Ro cica pt o sapt, unde era mama, tata, prieteni si am plans 3 zile in continuu. Si mi-am luat bilet si am plecat a patra zi.
In plus dr mi-a zis ca sa prestez in continuare si sa nu ma gandesc ca poate nu are cu ce, ca nu se stie niciodata cum reactioneaza corpul cu exactitate. Plus ca tot imi zicea ca in 3 luni max o sa raman.
Doamne ajuta!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
exact gby, nu iti pierde speranta, asta conteaza sa nu te gandesti ca apoi te stresezi si de aceea nu vine bebe
ia exemplu de la aspiranta noastra rachel, ce surpriza frumoasa a avut......exact cand nici nu se astepta si am inteles ca sotul avea ceva problme cu spemograma si ea tot a ramas....la urma urmei e nevoie doar de unul....din atatea miliarde
hai.....capul sus aspirantelor, lasati stresul si o sa vina si bebe
ganditi-va si la andr@ cat a asteptat si cat s-a stresat si apoi cand a luat o pauza....hop si bebe
relax relax relax
lorena_86 spune:
gaby, scuze ca ti-am gresit numele
scuze si fetelor pt greseli dar scriu cu lumina stinsa ca al meu doarme
corina_s spune:
i-am citit si sotului lista de interdictii
..si noi oricum o sa prestam in urmatoarele luni..ca cine stie
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
RaluCris spune:
Buna dimineata dragutele mele
poftiti la cafeluta sau ceai cald , care ce prefera
o zi buna tuturor
Mihaelafalt spune:
Salutare.
Ralu vin si eu la un ceai ca nu beau cafea.
La mine s-a dovedit a fi menstra si nu sangerare de nidatie, adica asa cred, azi noapte a fost foarte abundent si cu dureri.Deci declar ziua 1, chiar daca mie ciuda de mor.
Totusi am citit in mai multe articole pe net ca nidatia poate fi confundata de unele femei cu menstra si ca dureaza 2-3 zile voi ce ziceti?
Eu nu stiu ce sa mai cred.
Sotul a zis ca sunt nebuna jumatate de zi e alba si jumatate neagra.
Va doresc sa aveti o zi buna.