Aspirante optimiste >(638)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Anka chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai intrat. Pup, sanatate maxima.

http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

lorena cum a fost departe de casa?

anckta sa te faci bine repede, eu acum beau un ceai dar cred ca nici eu nu scap fiind sotul f. racit

Kitty ce mai faci?

Mergi la inceput

gaby m-ai pus pe ganduri ca si sotul meu a avut febra mare zile astea, deci 3 luni sa nu mai speram?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

draguta
a fost foarte greu fara sot, daca nu le aveam pe fete sa ma sustina cred ca ma urcam pe pereti
cel mai rau a fost in prima zi cand am ajuns la simo si m-am vazut asa departe de sot si de prieteni am facut un atac de panica de a am speriat-o pe simo......simteam ca ma sufoc, ma durea sufletul......asa ca oricat de mult m-au sustinut fetele tot nu am avut puterea necesara sa merg mai departe, mi-am dat seama ca datoriile sunt nimic pe langa suferinta data de despartirea de sot.....chiar nu se merita plus ca si acolo e foarte greu
daca ai un job foarte bun si nu esti roman este foarte ok dar daca esti roman ai atatea restrictii
dar e bine ca am vizitat si eu o tara straina si mi-am facut doua prietene minunate plus ca am "burtacito" tare oe miha sa se ia si la min
si simo la fel asa ca sa va asteptati sa va dea vestea ce-a mare in curand
miha are asa o burtica frumoasa

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

fetelor maine la 5 am un interviu
sa-mi tineti pumnii
ca daca e totul ok o sa reintru in cursa pt bebe foarte repede, abia astept

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

lorena tin pumnii sa reusesti maine

te-am intrebat pentru ca eu vroiam sa plec, mi se oferise un post bun, vroiam sa strang banutii pentru un FIV dar mi-am dat seama ca nu pot sta fara sot si nici el fara mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna seara
ce vorbarete ati fost..ma apuc de citit

eu am reusit sa imi fac o programare pt eco transvaginala cu 2 zile inainte de ovulatie..asta dupa calculele mele, acum sa vedem cum o sa fie
apropo, trebuie pauza 1 zi de la .... inainte de eco?

va pup pe toate

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

gaby..si sotul meu a facut febra luna trecuta fix dupa ovulatie..oare 3 luni nu vom avea "baietei"?
eu sper din tot sufletul sa nu fie asa...

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Fetelor, nu stiu, ce sa zic de "baieti" dar asa mi-a zis dr. Eu doar va zic, ca nu strica o informatie in plus.
Si eu sper sa nu fie asa, ca nu mai suport inca 3 luni de asteptare. Mi-a facut un desen si parea plauzibil ce mi-a explicat.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

draguta e foarte greu departe de sot, mai ales daca nu sunteti obisnuiti cu distnta.....pe mine una ma terminat despartirea asta, chiar si pt doua sapt.....iti spun sincer ca nu se merita.....dar bine inteles fiecare vede lucrurile diferit.....asa ca nu vreau sa te influientez.....dpar sa te fac sa iti dai seama
desi stiam ca va fi greu .... crede-ma ca si eu am plecat constienta ca imi va fi foarte greu, cand am ajuns acolo mi-a fost de o mie de ori mai greu decat imi imaginasem

corina, daca faci doar eco poti presta linistita, inclusiv in ziua respectiva.....dar daca ti se recolteaza pt pap sau bacter trebuie abstinenta vreo 3 zile

Mergi la inceput