Aspirante optimiste >(638)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna dragutapai acum 3 zile am pierdut o sarcina de 4 saptamani si 2 zile,dupa calcule si calcule facute de mine,testele de sarcina mi-au esit putin vizibil pozitiv,deci de la inceput bb nu a vrut sa stea la mine,si dupa 38 de zile intarziere ma lovit slipu cu o pata de sange apoi cheaguri pana azi si sper sa se mai diminueze ca m-am saturat, oricum asta e daca bebe nu a vrut mai bine devreme decat sa fii crescut si sa fii esit mai urat,vom munci luna asta daca iese bine daca nu cand va dori dar anul asta sa fiecam asta e pe scurt povestea

avem un scum baitel de 2 ani si 4 luni[baite]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Ioana atunci iti doresc sa ramai cat mai repede din nou graviduta , poate ai nvoie de un supliment de progesteron sa stea pana la 9 luni in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Cos_minutza, am facut betaHCG in z10 si z 13 si a iesit 2 la ambele...e clar, nu e sarcina.
Katy82, la mine apar greturile putin mai devreme, am observat asta la fiecare sarcina...dar de data cred ca a fost din cauza stresului...am oprit utrogestanul acum 2 zile si aseara am avut o sangerare mica de tot, apoi azi-noapte si in cursul zilei de azi, nimic, s-a oprit...ce sa mai inteleg? m-am saturat de teste...mai astept cateva zile sa vad ce se intampla...dileme, dileme...

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Haideti la o www.brewed-coffee.com/wp-content/uploads/2006/07/breakfast.jpg" target="_blank">cafelutza buna
o zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata PAULA eu va poftesc la un ceai cu lamaie si tare ferbinteo zii foarte buna tuturor si cu cat mai multe liniute

avem un scum baitel de 2 ani si 4 luni[baite]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata!
Eu iau acum cafea dar mai tarziu mi-ar placea si un ceai cu lamaie
Sa aveti o zi minunata

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele.Ioana bibe ai venit la noi si iti dorim sedere cat mai scurta.Imi pare rau pentru pierderea suferita, sa speri ca o sa fie bine.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Va doresc si eu o zi faina
Paula am luat si eu cafea

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata fete cucuiete!
Stiu ca n-am mai scris de ceva timp, dar va citesc in fiecare zi, nu m-am mutat inca la Odisee drept vorbind, pentru ca tot voi imi sunteti mai aproape
Multumim Paula, de cafeluta din fiecare dimineata

Am fost la eco saptamina trecuta (transvaginala), am vazut inimioara foarte clar, doc zice ca totul e ok - nu am avut spotting ca data trecuta - desi de data asta ma rog de fiecare data cind merg la toaleta...stiu ca e stupid, poate si pacat, dar stiti cum e cine s-a fript cu supa sufla si in iaurt
Inafara de dureri de sani, care si ele s-au cam calmat, si oboseala, care poate fi si din cauza muncii, nu prea am simptome...Uneori am o foame violenta as spune, si apoi, pina imi pregatesc ceva de mincare, deja nu mai pot inghiti nimic...
Va urez o zi frumoasa!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Neata fetelor
Aseara n-am mai intrat pentru ca m-am simtit ffff rau, iar sefii nu mi-au dat voie sa plec de la munca pe motivul ca nu are cine sa imi tina locul. Am facut febra 38, dureri de burta si de spate mari, nu puteam sa stau in picioare, tot ce mancam/beam vomitam.
Am fost sa vb cu dr ieri dupa ce mi-a iesit beta si mi-a zis ca e ok valoarea este 9250 si cea de dinainte 4093. Mi-a recomandat repaus macar 5 zile la pat si 1 paracetamol ieri dar numai 1 sa imi scada febra. Am transpirat aseara non-stop si m-am schimbat din ora in ora.. Niciodata nu mi-a fost asa rau.
Azi ma duc la medicul de familie sper sa imi dea concediu medical.
Va dau pupici de molipseala fara virusi !!!

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput