Aspirante optimiste >(638)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Lore sa te ajute DD si sa incepi iar exercitiile pt BB

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Nici o burtica noua la orizont? Cine urmeaza la testare? Eu mai am ceva pana at., haideti fetele, nu indrazniti?

http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
am cam chiulit in ultimul timp.....dar motivat
draguta..katy...eu sunt bine..sunt in z17..tratamentul l-am urmat cum trebuie..ovulatia a trecut...acum astept semnele de gravideala ..ca doar pana la cm eu sunt gravida in fiecare luna...apoi ma scald o zi in butoi si de la capat.

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

katy tu?ai ovulat?..
draguta..si tu la fel..parca erai tot in perioada de ovulatie daca nu ma insel..
la sfarsitul lunii trebuie sa vina si pe la noi barza cu martisoare..cel putin doua gravidute trebuie sa avem..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

alina nu te mai stresa..totul o sa fie bine..are grija doamne-doamne..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

multumim de raso=puns luciana,inainte de toate buna seara tuturor,sunt franta de oboseala,am fost la munca azi si scurgeri am avut continuu afff am obosit sa ma tot duc la vc,dar o sa se termine si asta o data

avem un scum baitel de 2 ani si 4 luni[baite]

Mergi la inceput

Katy buna pai am intrebat pe donul doctor si surprinzator a zis sa fac fara protectie fara grija ca daca se prinde e ok ciudat nu?am o prietena care a pierdut si stiu ca la fel i-a zis sa faca o pauza dar mie nimic,si suntem prieteni buni eu si doc

Mergi la inceput

Lia73 sa dea dumnezeu sa fie sederea scurta dar oricum asta e un indemn si pt.tine si sa dea dd sa ne revedem pe odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

KItty deci martisorul ti-l va aduce barza

eu am trecut de perioada de ovulatie dar nu am prestat ca mi-a fost sotul ff. racit, luna asta numai am motiv sa caut simptome

Ioana iasi bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul , de la ce e scurgerea?

Mergi la inceput

buna dragutapai acum 3 zile am pierdut o sarcina de 4 saptamani si 2 zile,dupa calcule si calcule facute de mine,testele de sarcina mi-au esit putin vizibil pozitiv,deci de la inceput bb nu a vrut sa stea la mine,si dupa 38 de zile intarziere ma lovit slipu cu o pata de sange apoi cheaguri pana azi si sper sa se mai diminueze ca m-am saturat, oricum asta e daca bebe nu a vrut mai bine devreme decat sa fii crescut si sa fii esit mai urat,vom munci luna asta daca iese bine daca nu cand va dori dar anul asta sa fiecam asta e pe scurt povestea

Mergi la inceput