Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Sorina - nu mai vreau sa-i dau Barny. Este prajitura si vreau sa-i tin la silueta. Nu-i mai dau nici cereale in bibe de seara, i-am luat lapte de seara de la Humana sa vedem. Nici biscuti in fructe. No fainoase. Mi se pare ca a cam pus in ultima saptamana.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

aoleu..................
eu ce n-as da sa pun vreo 2 kile pe el,ca il sufla vantul.............tu il tii la regim..................ioiiiiiiii
hai da si la noi ceva pofta.......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

puiu meu a adormit de 10 min si la 12 aveam programare la vaccin... cum sa-l scol din somn ca sa-l intzep si sa-i provoc durere? nu se cheama ca-s mama criminala?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

daca te consoleaza cu ceva, mai stiu pe una. Sa zicem ca-i pentru binele omenirii globale si treci peste.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lillo imi pare tare rau, asta te tine pana cand? Asa patesti in fiecare an?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Lillo stiu cat de nasoale sunt fazele astea;si mama mea are probleme,mereu foloseste picaturi nazale,ca alea o ajuta sa respire,ca de stranutat tot stranuta,la ea problemele incep primavara,i s-a spus ca nu este remediu;(daca am inteles bine ca esti alergica la polen,praf)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Decenuela - ti-am urat sa te dai cu Avent, sorry ... Avene aveam in cap, no comment .

Plateea - se vede nene cand incepi sa postezi tu, cu viteza asta terminam lejer un capitol azi .
Felicitari pentru rezultatele la examene!

Haircut - ce faceti, cum e Maia? Cum sunt primele rezultate la analize?

Am descoperit acum la o smotoceala ca i-au iesit am2 incisivii laterali de sus. Adica avem un incisiv central jos si 2 laterali sus, ce anapoda au iesit ... la fel ca sora-sa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Sorina - nu mai vreau sa-i dau Barny. Este prajitura si vreau sa-i tin la silueta. Nu-i mai dau nici cereale in bibe de seara, i-am luat lapte de seara de la Humana sa vedem. Nici biscuti in fructe. No fainoase. Mi se pare ca a cam pus in ultima saptamana.

Povestea unui Dor

aoleu..................
eu ce n-as da sa pun vreo 2 kile pe el,ca il sufla vantul.............tu il tii la regim..................ioiiiiiiii

Iti fac un colet frumos si cu panglici imediat.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

offf

alerg dupa voi de aseara..asa pritre picaturi de Dragos

am ajuns si eu acasa ieri dupa-masa, Dragos s-a uitat un pic mirat cand m-a vazut dar cand i-am intins mainile si i-am zis "Hai la mami" imediat a venit cu mainile deschise laaarg...off..nu mai puteam de dragul lui

am facut baita, ne-am mai alintat un pic si nani...

azi numai dupa mine a stat, in brate, ma mangaia, imi dadea parul pe fata..dansa..o nebunie...

am reusit acum sa il pun in patut la nani..sa vedem daca adoarme si cat il tine..

o zi frumoasa sa aveti, la noi azi noapte a nins

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Povestea unui Dor

aoleu..................

Iti fac un colet frumos si cu panglici imediat.

Povestea unui Dor

astept.....repede ca minten se apropie pranzul, si degeaba ii aduc 100 feluri de mancare nimic nu ii trebui
nu mai stiu ca sa ii dau.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

LA MULTI ANI MIHAELA! GAZELA NOASTRA! SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI DE JIJEII MULTI ANI DE ACUM INCOLO INK O SUTA SI POATE VINE SI O SURIOARA!MULTE PT TINE AZI!

FETELE MULTUMIM DE grija si urari. azi am fost la dct mia dat genatcimicina ca mia zis ca ink mai aude niste raluri la plamani, ambroxol pastile, piciului iam facut vacinul priorix. a plans olecutica dar a fost barbat.

danyelana imi pare bine ca vati mai linistit si multi pupici lui arthur cu cazatura. ce face este bine? nu este apatic. mananca ok.

lillo imi pare ca tare te mai chinui cu alergia asta.

plateea wb. lam vazut pe teo in pozici

voi raspundeti la toata lumea dar neuronul meu deja a uitat..

dupa masa ne ducem la fratele meu e ziua lui face 27 de ani, apoi la nasa e ziua baitului mic face 5 ani. deci azi mancam numai bunataturi
o zi buna sa aveti.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Decenuela - ti-am urat sa te dai cu Avent, sorry ... Avene aveam in cap, no comment .

Plateea - se vede nene cand incepi sa postezi tu, cu viteza asta terminam lejer un capitol azi .
Felicitari pentru rezultatele la examene!

Haircut - ce faceti, cum e Maia? Cum sunt primele rezultate la analize?

Am descoperit acum la o smotoceala ca i-au iesit am2 incisivii laterali de sus. Adica avem un incisiv central jos si 2 laterali sus, ce anapoda au iesit ... la fel ca sora-sa.

Un dintos deosebit. Mia-m dat seama de ce personaj imi aminteste C. Nu din desene ci dintro reclama. Un ursulet.

Faza cu avent, hihihi! Gura pacatosului... Numai biberoane umbla prin cap.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

tomaca bine ca teai linistit si tu cu tudor, ca nu e nimic grav la plamani.

incep si eu sa ma gandesc, la eco 4d mia iesit la pici un focus hiperecogenic drept. atunci eram foarte speriati ca asta era un marker pt sindrom down. multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos. mia zis dct ca normal dispare pana la nastere daca nu dispare dupa ce se naste in timp. oare sa il programez la un cardiolog?

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput