Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Xela vrem si noi dinti!
Ce super...aveti deja o gramada. Tin sa mentionez ca atunci cand am citit mesajul pt dece am stiut exact la ce te referi si nici nu am obs incurcatura. Sunt de-ale noastre si aventu si avenu.

Tomaca zic si eu cand o sa inceapa Tudorelul sa mearga o sa mai piarda din pernute. Verisorul pufulete este si el mai solid, plus ca mananca toata ziua (orice), nu-i sta gura, dar nu arata gras pt ca face si multa miscare. El are aproximativ 13 kg iar acum 3 luni cand a inceput sa mearag avea vreo 12-12,5. Nu zic sa-i dai barni sa pape dar poate dupa ce-si da drumul la mers mai capata si el o fainoasa.

Si vroiam sa zic ceva (nu vreau sa supar pe nimeni)...mie budinca Paula mi-a ramas intiparita in minte ca o chestie plina de e-uri. Poate gresesc, dar daca va uitati pe eticheta si sunt ingrediente ok sa-mi ziceti si mie, macar cat sa-mi schimb parerea despre ea.

Mai am o problema....mi-am dat seama (de multa vreme) ca folosesc excesiv "eu" cand va scriu. Nu stiu care e treaba, incerc sa ma dezvat, poate are Ayanna vreo explicatie.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

tomaca bine ca teai linistit si tu cu tudor, ca nu e nimic grav la plamani.

incep si eu sa ma gandesc, la eco 4d mia iesit la pici un focus hiperecogenic drept. atunci eram foarte speriati ca asta era un marker pt sindrom down. multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos. mia zis dct ca normal dispare pana la nastere daca nu dispare dupa ce se naste in timp. oare sa il programez la un cardiolog?

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Dupa mine, n-ar strica. daca poti, cred ca este bine sa-i faci si doar de control . Daca a mai fost si ceva suspect.

Sanatate multa. Bine ca ati descoperit stafilococul. Asa poate mai reduceti din raceli.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

offf

alerg dupa voi de aseara..asa pritre picaturi de Dragos

am ajuns si eu acasa ieri dupa-masa, Dragos s-a uitat un pic mirat cand m-a vazut dar cand i-am intins mainile si i-am zis "Hai la mami" imediat a venit cu mainile deschise laaarg...off..nu mai puteam de dragul lui

am facut baita, ne-am mai alintat un pic si nani...

azi numai dupa mine a stat, in brate, ma mangaia, imi dadea parul pe fata..dansa..o nebunie...

am reusit acum sa il pun in patut la nani..sa vedem daca adoarme si cat il tine..

o zi frumoasa sa aveti, la noi azi noapte a nins

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Bine te-ai intors la Dragos. Si daca te rasplateste si cu dragoste dupa cum ii este numele....

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Xela vrem si noi dinti!
Ce super...aveti deja o gramada. Tin sa mentionez ca atunci cand am citit mesajul pt dece am stiut exact la ce te referi si nici nu am obs incurcatura. Sunt de-ale noastre si aventu si avenu.

Tomaca zic si eu cand o sa inceapa Tudorelul sa mearga o sa mai piarda din pernute. Verisorul pufulete este si el mai solid, plus ca mananca toata ziua (orice), nu-i sta gura, dar nu arata gras pt ca face si multa miscare. El are aproximativ 13 kg iar acum 3 luni cand a inceput sa mearag avea vreo 12-12,5. Nu zic sa-i dai barni sa pape dar poate dupa ce-si da drumul la mers mai capata si el o fainoasa.

Si vroiam sa zic ceva (nu vreau sa supar pe nimeni)...mie budinca Paula mi-a ramas intiparita in minte ca o chestie plina de e-uri. Poate gresesc, dar daca va uitati pe eticheta si sunt ingrediente ok sa-mi ziceti si mie, macar cat sa-mi schimb parerea despre ea.

Mai am o problema....mi-am dat seama (de multa vreme) ca folosesc excesiv "eu" cand va scriu. Nu stiu care e treaba, incerc sa ma dezvat, poate are Ayanna vreo explicatie.

_

si eu sunt total de acord cu tine, ca are euri garla....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

offf

alerg dupa voi de aseara..asa pritre picaturi de Dragos

am ajuns si eu acasa ieri dupa-masa, Dragos s-a uitat un pic mirat cand m-a vazut dar cand i-am intins mainile si i-am zis "Hai la mami" imediat a venit cu mainile deschise laaarg...off..nu mai puteam de dragul lui

am facut baita, ne-am mai alintat un pic si nani...

azi numai dupa mine a stat, in brate, ma mangaia, imi dadea parul pe fata..dansa..o nebunie...

am reusit acum sa il pun in patut la nani..sa vedem daca adoarme si cat il tine..

o zi frumoasa sa aveti, la noi azi noapte a nins

Bine te-ai intors la Dragos. Si daca te rasplateste si cu dragoste dupa cum ii este numele....

Povestea unui Dor

el nu este dragastos si tare mult as vrea sa fie si el oleaca mamos, nu-i place sa il pupi, sa il ti in brate in pat...asa ca ieri si azi m-a suprins

Mergi la inceput

si de parjitura barny la fel cred ca are e-uri. ce nu are e-uri(parerea mea) este ce cresti tu in curte la tara(adik o gaina, un ou, un zarzavat, restul cred ca toate au cate ceva. macar un E si tot au.

_

Mergi la inceput

ma duc sa ma schimb, ca am venit de la dct, piticul mia adormit in brate, acum doarme si eu repede la recuperat acusi sa ma schimb.

bea am vazut pozele mititelul ivan. nu stiu cum reusisi s a faci poza ca piticul meu nu ma lasa nici sa ma uit in gurita lui.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

_

Nu sunt Ayanna , dar pot sa-mi dau EU cu parerea? si Eu folosesc EU, ca sa nu supar pe cineva, ca astea sunt parerile tale pe care doar le impartasesti si nu vrei sa le impui ca fiind cele corecte daca vorbesc aiurea trageti-ma de maneca...

Ayanna un emoticon , ceva de la voi? sper ca sunteti bine, parca Ioana de daduse vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Sondaj:
Si ai vostri pufuleti sunt craciti?
al meu mi se pare ca e prea de tot..........
oare sa semene cu mine si cu tati?
noi tot asa am fost.............apoi am mai crescut si a mai diparut dar nu de tot..............
i-am dat si Ca.......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

ma duc sa ma schimb, ca am venit de la dct, piticul mia adormit in brate, acum doarme si eu repede la recuperat acusi sa ma schimb.

bea am vazut pozele mititelul ivan. nu stiu cum reusisi s a faci poza ca piticul meu nu ma lasa nici sa ma uit in gurita lui.

_

l-am gadilat un pic sa rada cu grua pana la urechi............dar tot nu am reusit sa fac unul clar..........

:)

mergem la plimbari ca e un soare de mori.................

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput