Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LA MULTI ANI DECENUELA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

nyny si cum ai vazut,,David papa mai bine ziua de cand nu mananca noaptea?

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

DA DA. Acum cand m-ai intrebat tu mi-am dat seama ca da. Eu m-am gandit ca fructele le mananca mai bine pt ca nu le mai combin cu biscuiti, si am obseravat ca dupa portia de legume (200 gr) care o manca pana acum daca ii mai dau nu refuza.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

BF din ce povestesti tu acolo, de ce nu mergi pe varianta inchiriat o vila? Cred ca ar fi mai usor sa stati toti acolo, aveti bucatarie pentru bebe si voi mancati la terase, restaurante etc ce vreti voi nu ce au la bufetul suedez. De multe ori treaba asta cu all inclusive ne renteaza ptr ca se mananca pe unde vizitati, pe unde va plimbati etc si mancarea ramane platita la hotel. Mai ales criza fiind poti trimite mailuri si la astea care sunt complex de studi si apartamente sa spui ca venti X persoane si ca cari discount. Eu asa fac cand merg pe insule si mereu obtin super discount. Am fost anul trecut in Naxos undeva cu Studios etc , nu era lux, dar era un bloc nou construit de studios si apartamente, totul f curat, mobilier nou, baie f curata , toate conditiile si eram in buricul targului adica ajungeam in 2 pasi in fata hotelului la faleza cu taverne si restaurante si 2 pasi in spatele hotelului era plaja cu apa mica si calda sa putem baga copilul si IMPORTANT plaja e plina de cafenele si taverne ptr coffe si breakfast. E foarte frumos, mie mi s-a parut la fix pentru o excursie cu copilul minc. Personalul care se ocupa de hotel e o familie, foarte primitori ne-au umplut de gemuri home-made la plecare. S-au indragostit de Yannis, ne aduceau mereu inghetate si ciocolata, ne-au adus extra perne sa nucada Yannis din pat , faceau orice sa ne simtim de milioane. Insula e frumoasa, ai ce vedea si te relaxezi super. Noi am dat in plin sezon 45E pe un Studio cu 3 paturi, bucatarie baie si balconas micut. Cand te duci tu cred ca e si mai ieftin. Oricum in jur erau f multe pensiuni si hoteluir, aveau si de super lux cu piscina, 4 stele, multe chiar pe plaja (care in continuare e aproape de main city-ul insulei (aproape=2 minute pe faleza cu caruciorul). Zas Studios se numeste unde am stat noi. Insula: Naxos, orasul Agios Georgios (parca asa se scrie). In Naxos ajungi si cu avionul (de la Olympic) sau zbor pan la Atena si apoi vaporul (cam 3 ore) sau masina pan la Atena si vaporul, depinde cum preferati sa calatoriti.

de Yannis

Stai sa inteleg: era personal care facea curat si va dadea extra perne? Pai ori e studio inchiriat ori e hotel? Ca m-ai pierdut.
Am retinut insa numele orasului.
Caut pe net.
Voi cum ati inchiriat atunci? booking.com sau direct la ei?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

asa se cheama la ei...studiouri...pt ca sunt un fel de garsoniere..si cu o mini bucatarie cu di tati...pt cei care prefera sa-si faca cafeaua dimi...sau sa incalzzeasca ceva etc...dar daca stau bine sa ma gandesc si la bulgari..la hotel de 5 stele( 800 euro all inclusiv....superb- 7 zile 2 pers...dar na...bulgaria) tot asa aveau....si a fost perfect..mai ales pt jiji ca-i incalzeam mancarea etc...a...imi aduc aminte ca pe langa n

NOXOS....hm....trebuie studiata prb...n-am fost in egee pe nicio insula..in schimb....in ionik...pe toate..e superb...dar noi avem o prb mare...JM nu merge cu avionul....

......abia astept....sa vina vara...si sa fimsanatosi...sa putem pleca undeva...

xela tu nu ai fost cumva in cipru anul trecut?

va mai aduceti aminte fetili..cum fiecare isi prg concediul...sa nu coincida cu inceputul perioadei de hrana solida la bb??? oho...ce vremuri....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

doar 800 de eur ai dat la flamingo? ce tip de masa ati avut?

da, in cipru am fost.

da..a fost super oferta...o ag din sibiu....sm vb cu ea pe mail....a fost all inclusive...f.f.f.fain...in conditiile in care la ag din buc ac oferta era doar cu mic dejun...daca o sa fii interesata iti voi spune agentia...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Gratiana wb!

Dinti aveti?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Nu pentru mult timp. In curand plec iar.
Da, acum avem 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce sa zic...

m-a ucis JM a venit acasa cu un tort f frumu si un platou de praji...na si cu un buchet de flori...si eu care m-am tinut din rasputeri sa nu cumpar...tentatii...ce mai am mancat....MP...na am mancat ce sa fac..sa fi plans langa tort??????

trebuia sa raspund cuiva....

nu mai stiu...
ruxita...hm..traim in romanik...dar sa stii ca in strainatate se merge cu bani...multi sau putini...insa culmea..esti tratat altfel...civilizat

aoleuu trage jiji asta de mine...ca o maimutza...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gratiana wb!

Dinti aveti?

_

Voi cum stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Gratiana wb!

Dinti aveti?

_

M-ai spart! WB si direct in paine...cu dintii Fiecare cu ce-l doare!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

nyny si cum ai vazut,,David papa mai bine ziua de cand nu mananca noaptea?

DA DA. Acum cand m-ai intrebat tu mi-am dat seama ca da. Eu m-am gandit ca fructele le mananca mai bine pt ca nu le mai combin cu biscuiti, si am obseravat ca dupa portia de legume (200 gr) care o manca pana acum daca ii mai dau nu refuza.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

ok mersiiiiiiiiii

dar uite de exemplu, el imi bea cate 6-7 masuri de lapte...sa scad in aceeasi cantitate masuril?sau sa ii dau mai putin??????
tu ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Gratiana wb!

Dinti aveti?

_

M-ai spart! WB si direct in paine...cu dintii Fiecare cu ce-l doare!

de Yannis

Gratiana stam bine, avem 0 dinti.

_

Mergi la inceput