Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

si mie imi place de voi
numai mamici descurcarete domne...

si mie imi place sa-l iau pe Dragos peste tot, sa-l vad cum reactioneaza, sa ma bucur si eu langa el si nu mi s-a parut asa greu
noi am fost la munte asta vara la 8.5 luni, iarna mi se pare putin mai greu

in schimb sotul meu nici la mall nu vroia sa mearga - cica nu are loc cu carutul si acolo e plin de copii in carucioare
intre timp s-a mai obisnuit

voi ati dat mazare la bb?
am facut ptr noi mazare cu pui si vreau sa-i dau si lui. cred ca de acum e ok nu?

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

si mie imi place de voi
numai mamici descurcarete domne...

si mie imi place sa-l iau pe Dragos peste tot, sa-l vad cum reactioneaza, sa ma bucur si eu langa el si nu mi s-a parut asa greu
noi am fost la munte asta vara la 8.5 luni, iarna mi se pare putin mai greu

in schimb sotul meu nici la mall nu vroia sa mearga - cica nu are loc cu carutul si acolo e plin de copii in carucioare
intre timp s-a mai obisnuit

am facut ptr noi mazare cu pui si vreau sa-i dau si lui. cred ca de acum e ok nu?

mami de shugubetz Dragos Andrei

Da, e ok. I-am dat de mult. Mai poate sa baloneze.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

mami de shugubetz Dragos Andrei

EU cred ca este ok. Am vazut si borcanele de la Nestle cu mazare, pui parca si nu mai stiu ce. Stiu ca mazarea imbaloneaza dar la cat mananca ei.... merge zic EU

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nyny si cum ai vazut,,David papa mai bine ziua de cand nu mananca noaptea?

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Multumes mult de gandurile bune.

Imi place tare mult subiectul dezbatut asa ca vin si eu cu o intrebari...Noi vrem Bulgaria. Ma tenteaza Balcic. Ati fost? E ok?

eu am fost in albena..gen ..mamaia...f potrivita pt familie cu bb....f curat super...super....la hoteluri ...flamingo...kaliacra...astea sunt f aproape de plaja mai ales ultimul..a fost cris.d

intr-o zi am fost in balcic...e stancos...cam ca la tzara...poate suntvile cu piscine...dar mie imi place la mare sa ma duc pe plaja...

nu stiu ce-or sa spuna fetele...eu sigur n-am sa merg niciodata

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

dece doarme jiji??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ati vorbit mult despre concedii si mi-ati facut pofta.
Eu am observat ca atunci cand pleci de acasa cu sufletul deschis si gandesti pozitiv sunt atat de cuminti ca pot sa merg cu ei pana la capatul pamantului. Eu asa sunt, in schimb tati... e jale. Gen... daca pica drobul de sare. Tot timpul stresat ca plange copilul, ca deranjam lumea, ca este obositor, s.a. Nu putem nici fara copii sa plecam. Teoretic am putea, dar numai cand ma gandesc sa fiu departe de ei imi vine sa plang.
Cu avionul iar nu vrea tati si sa chinui copii ore intregi in masina nu are nici un rost. Asa ca noi cel putin vara asta ramanem pe meleagurile tarisoarei noastre.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

nici noi nu mergem in straineze..............adik ba da...ne gandeam sa ii face pasaportul lui ivan si sa mergem cand avem chef sa ne balacim la strand...in HU........si o sa fie mai mult decat suficient....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Da, si noi ne pregatim sa facem pasaport la buburuza ca sa ne putem balaci la vara la strand in HU. La noi n-as merge cu bebelul pentru nimic in lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutza, esti sa inteleg recruiter...? zi-ne si noua 2-3 tips-uri din alea mai secrete... cum sa fii tare pe pozitii la un interviu, ce sa eviti sa faci (sa fii modest, sa te lauzi, sa barfesti fostul anagajator... asa l-as mai barfi pe al meu)...

EU se vede am ramas cu o sechela ... ca ma tot duceam la interviuri si nu ma angaja nici dracu... le era frica ca sunt cetatean strain si ca le trebe nu stiu ce permis de munca (o laie - fiind casatorita cu cetatean roman nu aveam nevoie de permis de munca si le explicam si nu intelegeau)... si vreo 3 ani am stat pe tusha, facand munci sporadice si mult sub pregatirea mea (cum ar fi scanat, imprimat, facut ciocolata calda intr-un Internet cafe subsol, sau traduceri 200 euro in 3 luni sau altele, sau strabatut bucurestiul in lung si in lat pentru 450 lei pe luna, cica consultant carti de credit, de fapt curier ...)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput