Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Magie Noire de la Lancome Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ei na!!!! Si mie imi place!! Sunt nebuuuuuni!!!?!?!

de
Yannis
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lillo Multumes mult de gandurile bune. ![]() ![]() Imi place tare mult subiectul dezbatut asa ca vin si eu cu o intrebari...Noi vrem Bulgaria. Ma tenteaza Balcic. Ati fost? E ok? |
Eu am fost la Albena si putin la Balcic pentru castel. Este mic si linistit, nu ceva spectaculos de tip statiune, din ce am vazut eu. Poate sunt si late zone mai comerciale - turistice. Multi romani, bulgarii au invatat romaneste. Plaja insa mi s-a parut departe caci e mai pe coasta. Eu as merge la Albena, daca aleg Bulgaria.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
citat din mesajul lui lucia2000
Magie Noire de la Lancome Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ce-au avut cu el?
Povestea unui Dor

lucia2000 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Ei na!!!! Si mie imi place!! Sunt nebuuuuuni!!!?!?! ![]() ![]() ![]() de Yannis |
Am vazut pe amazon
or fi originale?
xela_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Tomaca de ce sa cureti carutul? ?cu bagajele pe avion , e cam si cum ai impacheta ptr tine, numai ca - mai iei niste hainute mici si subtiri in plus. - In geanta lu bebe iei niste biberoane, LP pentru calatorie (off desi cu ce mancati voi cred ca treb sa iti iei niste LP la tine). - Carutul oricum il iei si nu-l cari in spate, tii copilul in el, ba mai mult, iti agati si tu gentile si toate cele de el, deci e mai usor si cu manevratul carutului se ocupa cei de la linia aeriana - de cada nu se pune problema ca e deja mare, ii faci dush, pat ptr el iti dau la hotel - la caldura ii dai mai multa apa sa bea, nu il tii afara intre 12 si 3 si oricum pe insule nu e niciodata foarte cald ptr ca e briza de peste tot Ce mai era? Cred ca noua ni se pare totul complicat, asa eram si eu cand ma gandeam ca o sa plec cu bebe cu avionul (si eu chiar plec des ptr perioade lungi) dar mereu ma gandeam la toti bebelusii foarte mici si mai maricei de toate natiile si temperamentele care umplu avioanele si vapoarele si hotelurile pe peste tot pe unde mergeam (vezi ce zice si BF ca erau pe partie) si ma gandeam ca daca ei pot, eu de ce nu? Sigur e o cale! de Yannis |
Eu am fost anul trecut pentru 10 nopti cu 2 copii mici cu avionul cu doar 2 bagaje si nu am avut probleme de nici un fel.
lucia2000 spune:
Alexutzzza uite www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=magie noire lancome&rh=i%3Aaps%2Ck%3Amagie noire lancome&ajr=3" target="_blank">aici
Cam mari diferentele de pret. Asa ca nu stiu ce sa zic.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui decenuela
asa se cheama la ei...studiouri...pt ca sunt un fel de garsoniere..si cu o mini bucatarie cu di tati...pt cei care prefera sa-si faca cafeaua dimi...sau sa incalzzeasca ceva etc...dar daca stau bine sa ma gandesc si la bulgari..la hotel de 5 stele( 800 euro all inclusiv....superb- 7 zile 2 pers...dar na...bulgaria) tot asa aveau....si a fost perfect..mai ales pt jiji ca-i incalzeam mancarea etc...a...imi aduc aminte ca pe langa n NOXOS....hm....trebuie studiata prb...n-am fost in egee pe nicio insula..in schimb....in ionik...pe toate..e superb...dar noi avem o prb mare...JM nu merge cu avionul.... ......abia astept....sa vina vara...si sa fimsanatosi...sa putem pleca undeva... xela tu nu ai fost cumva in cipru anul trecut? va mai aduceti aminte fetili..cum fiecare isi prg concediul...sa nu coincida cu inceputul perioadei de hrana solida la bb??? oho...ce vremuri.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
doar 800 de eur ai dat la flamingo? ce tip de masa ati avut?
da, in cipru am fost.
dandanaG spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
da, da, da... eventual, toate gazelele pe sezlonguri, la soare, iar pufuletii toti in apa, stropindu-se de zor... ![]() ![]() hai, vara, hai... Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
WB

m-ati omorat cu caldura si concediile

Dragos Andrei
tomaca spune:
citat din mesajul lui dandanaG
WB ![]() m-ati omorat cu caldura si concediile ![]() mami de shugubetz Dragos Andrei |
Ce-ti pasa tie! Tu cand ai chef scoti sezlongul in balcon, si gata! Noi.... calatorii, bagaje...
Povestea unui Dor

dandanaG spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Ce-ti pasa tie! Tu cand ai chef scoti sezlongul in balcon, si gata! Noi.... calatorii, bagaje... Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |

noi stam la casa
dar acum e frigggggg
abia astept vara
ii ziceam sotului zilele trecute sa ma lase pe plaja inainte sa plece la munca ( asta la vara nu acum)
deci si eu cu gandul la caldura

Dragos Andrei

?

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!