Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

BF - nu e scumpa Grecia fata de Turcia, Spania si chiar Bulgaria ...
O sa zica lumea ca suntem fitzoase cu hotelul ...
Copilul nu e prea mic daca vreti sa-l luati cu voi, mai ales ca mergeti si cu bunici.

Fitoase, nefitoase, urasc sa ma gandesc la mancare, sters masa, spalat vase si facut ordine in concediu. Mai bine stau acasa si ies in curte.
Iar cu copilul....noi ne dorim, pt ca i-am dus dorul o gramada in Austria, dar ce facem ca trebuie sa il culcam la 8.30-9, la pranz unde doarme? trebuie adus acasa, sa fie inturneri si liniste, draperii trase, oameni in varful picioarelor, etc....stam dupa fundul lui tot concediul...si nu stiu daca se merita, ca el oricum nu intelege nimic. Plus tone de bagaje, pampersi, haine....nici nu stiu daca am destule genti pt bagajele lui!!!!
Acu ca ma gandesc....incep sa imi dau seama de dimensiunile proiectului vacanta cu bebe. Pai noi pt 2 zile de uichend in alt oras, la mama, si plecam cu un portbagaj mare-mare plin ochi. Darmite pt 7 zile, cu avionul! Mi se pare aproape imposibil. Doar sa ii iau de acolo tot ce are nevoie.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

De culcatul de seara se ocupa parintii , nu?
La pranz...depinde, Yannis al meu e invatzat sa doarma oriunde, oricand, oricum daca ii e somn. Si daca stii ca e musai somnul de pranz iesiti la plaja de langa hotel dimineata ca sa il duca bunicii in camera la nani si dupa-amiaza va aventurati colo colo. In grecia pe o insula oricum nimic nu e departe, poti merge in partea ailanta a insulei ptr plaja dimineata si te intorci in 5 minute la hotel la amiaza sa pui bebeul la nani.

Au supermarketuri peste tot si pretu la pampers e cam acelasi deci nu are rost sa te cari cu ei de aici.

In Grecia se gasesc peste tot borcanele Nestle, iaurturi ptr copii, biscuiti etc, inclusiv pe insule, deci ai si papa.

Hainele de vara nu ocupa mult loc defel, poti lua schimburile lu bebe si in geanta de plaja

hai mai zii...ca iti desfiintez scuzele astea rapid

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ca tot vorbiti de concedii si noi o sa plecam la sfarsitul saptamanii viitoare in Tenerife,evident toti 3;noi plecam iarna ca vara e plina de examene si adunat bani pt ce planuri mai avem....

Abia astept,e prima iesire in 3,asa ca va fi de vis,abia astept sa ne relaxam,detasam de ce e aici,sa fim numai noi 3

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Have fun! si balaceala placuta. Asa mai uita Ariana de maselute.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui danasor

[quote]citat din mesajul lui Beatrice1982

Sondaj:
Si ai vostri pufuleti sunt craciti?
al meu mi se pare ca e prea de tot..........
oare sa semene cu mine si cu tati?
noi tot asa am fost.............apoi am mai crescut si a mai diparut dar nu de tot..............
i-am dat si Ca.......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

exista o explicatie medicala pt treaba asta...
condilii interni se dezvolta mai tarziu decat cei externi, de aceea toti copiii par "cracanati" la inceput. se insista doar daca asta afecteaza mersul normal sau daca persista dupa 2 ani...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

thanx..........so relax.........

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

BF am sunat la o pensiune de langa ei pe care ii gasisem pe net si erau fully booked (noi cautam pe 14 august ptr 15 august ful sezon de pe o zi pe alta...mai greu gasesti) si ne-au recomandat.E pensiune, e personal care face curat. asta e site-ul lor dar e numa in graca : http://www.zasstudios.gr/

Dar la ce tocmai i-ai raspuns Decenuelei cu cum vezi tu vacanta iti recomand din suflet http://www.parosbay.com/en/
In perioada in care mergi tu scoti la 60E pe noapte dubla si iti dau pat gratis ptr bebe. Ai mic dejun inclus si insula e superba. Poti sta lejer 3-4 saptamani si sa mergi in fiecare zi pe alta plaja, toate cu apa buna ptr bebe limpede si mica (majoritatea au apa mica, dar sunt si mai adanci). Insula e ieftina (la taverne , cluburi), ai si Naussa ca oras de fitze cluburi baruri si viata de noapte sa iesiti frumos la un drink cand lasati copilul acasa, ai ce vizita, stradute pitoresti, cea mai veche biserica construita de Constantin si Elena, orasel pitoresc in munti etc. Ai avion si au masina sa vina sa te ia de la aeroport de la hotel. De asemenea daca bookuiesti masina vin sa te ia cei de unde ai bookuit. Noi la hotelul asta am stat la nunta impreuna cu majoritatea invitatilor si am facut nunta la restaurantul de pe plasa de langa hotel unde mancarea e mai mult decat excelenta!!! Si oricum, in Paros, oriunde ai manca totul are alt gust. Fructele de mare ti se topesc in gura! totul e proaspat si delicios, bucataria excelenta! Si crede-ma, copilul nu e deloc prea mic sa il iei cu tine, noi am fost cu Yannis la 6 luni...singuri! Voi mai aveti si bunicii cu voi e la fix!

de Yannis

Eu am fost cu copil de 6 luni la mare. N-a fost deloc usor, dar nici imposibil. Caratul carutului ma omora ca in Romania chiar daca este etichetat de lux, tot nu are toate cele. La vara va fi insa altceva. Merge in picioare, mananca mai orice, rezista mai mult la somn si deci putem sa stam pana mai tarziu (asta daca rezist eu). Nu stiu insa cum m-as descurca cu bagajele daca mergem cu avionul. De aceea ma gandesc la Bulgaria. In rest pare f frumoasa destinatia, apa mult mai calda, mancare mai sanatoasa. Nu stiu cum e cu caldura.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

Citat:

Citat:

BF - nu e scumpa Grecia fata de Turcia, Spania si chiar Bulgaria ...
O sa zica lumea ca suntem fitzoase cu hotelul ...
Copilul nu e prea mic daca vreti sa-l luati cu voi, mai ales ca mergeti si cu bunici.

Fitoase, nefitoase, urasc sa ma gandesc la mancare, sters masa, spalat vase si facut ordine in concediu. Mai bine stau acasa si ies in curte.
Iar cu copilul....noi ne dorim, pt ca i-am dus dorul o gramada in Austria, dar ce facem ca trebuie sa il culcam la 8.30-9, la pranz unde doarme? trebuie adus acasa, sa fie inturneri si liniste, draperii trase, oameni in varful picioarelor, etc....stam dupa fundul lui tot concediul...si nu stiu daca se merita, ca el oricum nu intelege nimic. Plus tone de bagaje, pampersi, haine....nici nu stiu daca am destule genti pt bagajele lui!!!!
Acu ca ma gandesc....incep sa imi dau seama de dimensiunile proiectului vacanta cu bebe. Pai noi pt 2 zile de uichend in alt oras, la mama, si plecam cu un portbagaj mare-mare plin ochi. Darmite pt 7 zile, cu avionul! Mi se pare aproape imposibil. Doar sa ii iau de acolo tot ce are nevoie.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

De culcatul de seara se ocupa parintii , nu?
La pranz...depinde, Yannis al meu e invatzat sa doarma oriunde, oricand, oricum daca ii e somn. Si daca stii ca e musai somnul de pranz iesiti la plaja de langa hotel dimineata ca sa il duca bunicii in camera la nani si dupa-amiaza va aventurati colo colo. In grecia pe o insula oricum nimic nu e departe, poti merge in partea ailanta a insulei ptr plaja dimineata si te intorci in 5 minute la hotel la amiaza sa pui bebeul la nani.

Au supermarketuri peste tot si pretu la pampers e cam acelasi deci nu are rost sa te cari cu ei de aici.

In Grecia se gasesc peste tot borcanele Nestle, iaurturi ptr copii, biscuiti etc, inclusiv pe insule, deci ai si papa.

Hainele de vara nu ocupa mult loc defel, poti lua schimburile lu bebe si in geanta de plaja

hai mai zii...ca iti desfiintez scuzele astea rapid

de Yannis

ce-mi place de tineeee...
pot sa iti fac cunostinta cu sotul meu care nu vrea in grecia pe motiv de "revolutie"??

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Decenuela - ti-am urat sa te dai cu Avent, sorry ... Avene aveam in cap, no comment .

Plateea - se vede nene cand incepi sa postezi tu, cu viteza asta terminam lejer un capitol azi .
Felicitari pentru rezultatele la examene!

Haircut - ce faceti, cum e Maia? Cum sunt primele rezultate la analize?

Am descoperit acum la o smotoceala ca i-au iesit am2 incisivii laterali de sus. Adica avem un incisiv central jos si 2 laterali sus, ce anapoda au iesit ... la fel ca sora-sa.

ma dau ma dau..nu ca s-ar veeda imbunatatiri

oricum eu am interpretat ca-mi doresti sa fol avent...bibe...pt jiji sa mai scap de cheauneala :)))))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

et moi aussi....

ca sa nu se lungeasca prea tare

pui mic

Doamne ce mai interpreteaza femeile astea

De pus la dosarul ce gandesc femeile ...

Povestea unui Dor

iar dosar?

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Tomaca de ce sa cureti carutul? ?
cu bagajele pe avion , e cam si cum ai impacheta ptr tine, numai ca
- mai iei niste hainute mici si subtiri in plus.
- In geanta lu bebe iei niste biberoane, LP pentru calatorie (off desi cu ce mancati voi cred ca treb sa iti iei niste LP la tine).
- Carutul oricum il iei si nu-l cari in spate, tii copilul in el, ba mai mult, iti agati si tu gentile si toate cele de el, deci e mai usor si cu manevratul carutului se ocupa cei de la linia aeriana
- de cada nu se pune problema ca e deja mare, ii faci dush, pat ptr el iti dau la hotel
- la caldura ii dai mai multa apa sa bea, nu il tii afara intre 12 si 3 si oricum pe insule nu e niciodata foarte cald ptr ca e briza de peste tot

Ce mai era?
Cred ca noua ni se pare totul complicat, asa eram si eu cand ma gandeam ca o sa plec cu bebe cu avionul (si eu chiar plec des ptr perioade lungi) dar mereu ma gandeam la toti bebelusii foarte mici si mai maricei de toate natiile si temperamentele care umplu avioanele si vapoarele si hotelurile pe peste tot pe unde mergeam (vezi ce zice si BF ca erau pe partie) si ma gandeam ca daca ei pot, eu de ce nu? Sigur e o cale!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

ce-mi place de tineeee...
pot sa iti fac cunostinta cu sotul meu care nu vrea in grecia pe motiv de "revolutie"??

Asta este foarte adevarat, situatia e nasoala in Grecia, dar turistii nu au treaba, probleme au cei care traiesc acolo si li se taie toate salariile si toate cele. Si "agitati" si "manifestanti" sunt in centrul Atenei, ala e de ocolit, in rest...enjoy! Cel mai nasol lucru care vi se poate intampla este sa va prinda o greva la avioane sau benzina dar nu dureaza mai mult de o zi

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:

BF din ce povestesti tu acolo, de ce nu mergi pe varianta inchiriat o vila? Cred ca ar fi mai usor sa stati toti acolo, aveti bucatarie pentru bebe si voi mancati la terase, restaurante etc ce vreti voi nu ce au la bufetul suedez. De multe ori treaba asta cu all inclusive ne renteaza ptr ca se mananca pe unde vizitati, pe unde va plimbati etc si mancarea ramane platita la hotel. Mai ales criza fiind poti trimite mailuri si la astea care sunt complex de studi si apartamente sa spui ca venti X persoane si ca cari discount. Eu asa fac cand merg pe insule si mereu obtin super discount. Am fost anul trecut in Naxos undeva cu Studios etc , nu era lux, dar era un bloc nou construit de studios si apartamente, totul f curat, mobilier nou, baie f curata , toate conditiile si eram in buricul targului adica ajungeam in 2 pasi in fata hotelului la faleza cu taverne si restaurante si 2 pasi in spatele hotelului era plaja cu apa mica si calda sa putem baga copilul si IMPORTANT plaja e plina de cafenele si taverne ptr coffe si breakfast. E foarte frumos, mie mi s-a parut la fix pentru o excursie cu copilul minc. Personalul care se ocupa de hotel e o familie, foarte primitori ne-au umplut de gemuri home-made la plecare. S-au indragostit de Yannis, ne aduceau mereu inghetate si ciocolata, ne-au adus extra perne sa nucada Yannis din pat , faceau orice sa ne simtim de milioane. Insula e frumoasa, ai ce vedea si te relaxezi super. Noi am dat in plin sezon 45E pe un Studio cu 3 paturi, bucatarie baie si balconas micut. Cand te duci tu cred ca e si mai ieftin. Oricum in jur erau f multe pensiuni si hoteluir, aveau si de super lux cu piscina, 4 stele, multe chiar pe plaja (care in continuare e aproape de main city-ul insulei (aproape=2 minute pe faleza cu caruciorul). Zas Studios se numeste unde am stat noi. Insula: Naxos, orasul Agios Georgios (parca asa se scrie). In Naxos ajungi si cu avionul (de la Olympic) sau zbor pan la Atena si apoi vaporul (cam 3 ore) sau masina pan la Atena si vaporul, depinde cum preferati sa calatoriti.

de Yannis

Stai sa inteleg: era personal care facea curat si va dadea extra perne? Pai ori e studio inchiriat ori e hotel? Ca m-ai pierdut.
Am retinut insa numele orasului.
Caut pe net.
Voi cum ati inchiriat atunci? booking.com sau direct la ei?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

asa se cheama la ei...studiouri...pt ca sunt un fel de garsoniere..si cu o mini bucatarie cu di tati...pt cei care prefera sa-si faca cafeaua dimi...sau sa incalzzeasca ceva etc...dar daca stau bine sa ma gandesc si la bulgari..la hotel de 5 stele( 800 euro all inclusiv....superb- 7 zile 2 pers...dar na...bulgaria) tot asa aveau....si a fost perfect..mai ales pt jiji ca-i incalzeam mancarea etc...a...imi aduc aminte ca pe langa n

NOXOS....hm....trebuie studiata prb...n-am fost in egee pe nicio insula..in schimb....in ionik...pe toate..e superb...dar noi avem o prb mare...JM nu merge cu avionul....

......abia astept....sa vina vara...si sa fimsanatosi...sa putem pleca undeva...

xela tu nu ai fost cumva in cipru anul trecut?

va mai aduceti aminte fetili..cum fiecare isi prg concediul...sa nu coincida cu inceputul perioadei de hrana solida la bb??? oho...ce vremuri....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ca tot vorbiti de concedii si noi o sa plecam la sfarsitul saptamanii viitoare in Tenerife,evident toti 3;noi plecam iarna ca vara e plina de examene si adunat bani pt ce planuri mai avem....

Abia astept,e prima iesire in 3,asa ca va fi de vis,abia astept sa ne relaxam,detasam de ce e aici,sa fim numai noi 3

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

distractie placuta!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput