Pufi de ian-feb 2010 (221) - LMA Decenuela!
Raspunsuri - Pagina 15
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
ce inseamna omul cu carte pui mic |
abia acu labatranetze am intzeles si io de ce-am ramas asa...si ce ce meir mai....asa....ca n-a insistat nimeni dupa 2 ani.....o sun pe mama
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Tomaca de ce sa cureti carutul? ? cu bagajele pe avion , e cam si cum ai impacheta ptr tine, numai ca - mai iei niste hainute mici si subtiri in plus. - In geanta lu bebe iei niste biberoane, LP pentru calatorie (off desi cu ce mancati voi cred ca treb sa iti iei niste LP la tine). - Carutul oricum il iei si nu-l cari in spate, tii copilul in el, ba mai mult, iti agati si tu gentile si toate cele de el, deci e mai usor si cu manevratul carutului se ocupa cei de la linia aeriana - de cada nu se pune problema ca e deja mare, ii faci dush, pat ptr el iti dau la hotel - la caldura ii dai mai multa apa sa bea, nu il tii afara intre 12 si 3 si oricum pe insule nu e niciodata foarte cald ptr ca e briza de peste tot Ce mai era? Cred ca noua ni se pare totul complicat, asa eram si eu cand ma gandeam ca o sa plec cu bebe cu avionul (si eu chiar plec des ptr perioade lungi) dar mereu ma gandeam la toti bebelusii foarte mici si mai maricei de toate natiile si temperamentele care umplu avioanele si vapoarele si hotelurile pe peste tot pe unde mergeam (vezi ce zice si BF ca erau pe partie) si ma gandeam ca daca ei pot, eu de ce nu? Sigur e o cale! de Yannis |
Era ideea de carat carutul nu curatat. Cred ca am scris gresit. Ca in Romania, pe plaja trebuia sa-l cari prin nisip. Pentru celelalte se gaseste intradevar rezolvare (adica pampersi, borcanase ca si anul trecut; l-am spalat in piscinutza gomflabila pe care am luat-o de acolo; hainele lui le-am spalat si acolo si uscat la soare pt orice eventualitate). Dar ma gandeam ca anul acesta la 1 an si vreo 7 luni, n-o mai fi nevoie de carutz. Desi un pic s-ar putea sa fie ca tot oboseste repede. Sa vedem daca mai sta in el pana atunci.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
alexutzzza spune:
Tomaca
....eu o sa mai car carutul ptr ca vreau sa poata dormi la nevoie daca i se face somn. Oricum e destul de usor (cel luat ptr vacante) si merge pe nisipul ud destul de bine (il ridicam un pic pana ajungem la mal si pe mal merge singur). Nu m-a deranjat deloc carutul...acum poate noi nu suntem un exemplu ca asta vara am si vizitat un castel la care a trebuit sa urcam ceva trepte , stradute inguste, panta pe insula la ora 3 dupa-amiaza cu tzaspe mii de grade caldura pe noi . bine, al meu sotz s-a plans ca-s nebuna sa vreau sa urc cu carutu pan acolo, dar eu ma incapatanam sa imi desfasor vacanta asa cum vreau ca si cum nu as avea copil ca nu vreau sa ma impiedice copilul din nimic, dar deh uneori se impun niste limite
de Yannis
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Tomaca ....eu o sa mai car carutul ptr ca vreau sa poata dormi la nevoie daca i se face somn. Oricum e destul de usor (cel luat ptr vacante) si merge pe nisipul ud destul de bine (il ridicam un pic pana ajungem la mal si pe mal merge singur). Nu m-a deranjat deloc carutul...acum poate noi nu suntem un exemplu ca asta vara am si vizitat un castel la care a trebuit sa urcam ceva trepte , stradute inguste, panta pe insula la ora 3 dupa-amiaza cu tzaspe mii de grade caldura pe noi . bine, al meu sotz s-a plans ca-s nebuna sa vreau sa urc cu carutu pan acolo, dar eu ma incapatanam sa imi desfasor vacanta asa cum vreau ca si cum nu as avea copil ca nu vreau sa ma impiedice copilul din nimic, dar deh uneori se impun niste limite de Yannis |
Bun plan. Sa vedem la vara daca si Yannis e de accord cu el
Povestea unui Dor
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Bun plan. Sa vedem la vara daca si Yannis e de accord cu el Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
La vara sa te tii nene!!! nu mai e copilu ala bun si cuminte de 6 luni care unde il puneai acolo statea ca nu se putea deplasa, nu avea preferinte etc... o sa ma alerge, dar abia astept Oricum Yannis reactioneaza mereu bine in locuri noi.
de Yannis
decenuela spune:
alex...pe mine nu ma deranjeaza sa umplem capitolul cu subiectul...vacantza...
cred ca ne complicam prea tare...adik nu eu...daacva amintiti lista lui cristies de anul trecut pt garga cand a plecat in concediu...eu am luat un sfert....si am folosit juma din ce-am luat...din pctul meu de vedere clar...se poate merge cu copil...pt ca...si fara copil eu tot stateam 8-10 si 17-19 la pplaja..sunt alergica la soare...carutul a fosrt prb lui jiji mare care a turbat pe nisip...anul asta am vz imi voi lua unul fff usor...daca o mai vrea sa stea...
scrisesem..si nu mi-am terminat ideaa...de la neuron se trage...in bulgaria la hotelul unde am stat avea super mancare pt copii...de la terci..grish..orez..iaurturi...etc...deci nu-i prb cu mancarea....el va fi mai mare..il puteam scoate si in calatorii...
poate sunt eu zuza...posesiva si paranoia..dar cu siguranta JE...ca sa nu spun eu n-am sa ma simt bine fara el...soarele si luna si stelele...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
Da, da, vacanta Decenuela ....vacanta....se vede ce chef de munca avem si eu si Tomaca!
Oricum eu chiar am avut spor, am momit vro 5 oameni sa-mi vina la interviu
Oricum nu ti se pare ciudat asa un pic ca acest capitol cu "La multi ani Decenuela" il umplem cu soare, mare, mancare greceasca, insule , etc???
Ai virusat capitolul! LOL!
de Yannis
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Da, da, vacanta Decenuela ....vacanta....se vede ce chef de munca avem si eu si Tomaca! Oricum eu chiar am avut spor, am momit vro 5 oameni sa-mi vina la interviu Oricum nu ti se pare ciudat asa un pic ca acest capitol cu "La multi ani Decenuela" il umplem cu soare, mare, mancare greceasca, insule , etc??? Ai virusat capitolul! LOL! de Yannis |
Tu cu interviuri eu cu fise fiscale
Da'' la ce interviuri ii tot chemi?
Povestea unui Dor
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Da, da, vacanta Decenuela ....vacanta....se vede ce chef de munca avem si eu si Tomaca! Oricum eu chiar am avut spor, am momit vro 5 oameni sa-mi vina la interviu Oricum nu ti se pare ciudat asa un pic ca acest capitol cu "La multi ani Decenuela" il umplem cu soare, mare, mancare greceasca, insule , etc??? Ai virusat capitolul! LOL! de Yannis |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
Lillo spune:
Dece la multi ani! Iti doresc sanatate atat tie cat si celor dragi ai tai, liniste sufleteasca, un strop de noroc si un munte de iubire!