Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

tina, pt linistea ta poti sa mergi la urgenta e mai bine sa nu va prinda noaptea asa!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

si eu la fel as face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

lalala, vigantolul a reaparut pe piata in sfarsit
victo eram deja afara cand ai scris tu...numa nu ne-am intalnit, noi am venit in casa pe la 5 jumate

vazut delfinasii dulci: Raul, Matei si Vlad

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ilinca mersi de informatie

fete care mai comandati de afara ..am uitat in afara de mothercare ce mai era? cumva h&m..puteti sa imi mai dati ceva adrese, va rooog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cum sa scoata vigantolul si zytecul? Eu le-am luat saptamana trecuta amandoua!!!!
Tina, si eu m-as duce la urgente. In medicul de familie eu nu prea am incredere cand e vb de copil.Pe tot corpul s-a patat? Si el cum e? Se vede ca il deranjeaza ceva?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
asa si al meu dupa-amiaza nu mai doarme.doarme insa un somn bun de la 11 la 1..apoi mai baga juma de ora pe la 4 si cam atat. dc iesim afara mai doarme juma de ora pe la 6 jumate. altfel nu/.

ha ha..mai oana eu zic ca ceerea baiatu ajutor, ca nu vrea pe burta.:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

copilul meu mai doarme doar 1 data pe zi de la ora 11 si atunci intre 1,5 si 3 ore...si cu asta basta, chiar daca iesim la plimbare sta atent si inspecteaza tot pe drum
apoi seara pe la 7 e terminat de cat de obosit e

pe burta e pozitia lui preferata...eu il pun pe spate si el se intoarec pe burta

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Si noi avem numele pt fata :MAYA,iar pt baietel ori ALBERT ori DAMIAN.Mi-ar fi placut si Mihnea insa parca nu se potriveste deloc Mihai Mihnea

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

si mie imi place MARA, MAYA sau ANASTASIA

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Tina-mergi la urgente..mai ales daca are pete rosii pe corp...e posibil sa fie alergic la peste...noi am patit-o urat cu alergia
Zyrtecul nu se mai gaseste in Ro...plus nu se da sub 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Cris, asa e cu raceala asta pacatoasa... cred ca nu mai scap de ea! dar ma bucur asa de tare ca a papat Isa si supa si legume si titi la amiaza, ca restul nu mai conteaza. noi ne-am mutat azi cartierul general in dormitor, am pus soba la usa, laptopul in pat, capuccino pe noptiera, cu paracetamolul langa si o bucata din cele doua torturi primite ieri... a trebuit sa caut prin sertare un mouse si ptr Isa, ca altfel, mi-a confiscat mouse-ul...

sa nu uit: stand in varful patului amandoua, am revazut video cu delfinasii. ce distractie a fost pe Isa!! nu stiu, Ooana, ce zicea Matei acolo, dar Isa ii dadea dreptate , iar cand Cristina facea "hapciu", radea si Isa deodata cu Vladut, ca doar asta e si unul din jocurile noastre preferate

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Tina, zic si eu la fel, fugi la urgente

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bambo, se gaseste in Ro zyrtecul. . Si mie 2 dr diferiti mi l-au prescris, si cand l-a intepat albina si acum cand a avut bubite. Pe multe medicamente scrie ca se dau doar dupa 2 ani, am intrebat dr de fiecare data si mi-a zis ca pot sa-i dau, doar ca mai putin decat scrie pe prospect.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput