Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

am pregatit si eu azi avocado cu mere, si i-a placut, multumesc pentru sfaturi !

Cris2010 - psihologii spun ca atunci cand bebelusul incepe sa aibe dinti si provoaca durere mamei e bine sa se opreasca alaptatul, nu stiu de ce, ideea de baza este tocmai faptul ca nu trebuie sa sufere mama doar pt a alapta copilul, nu e bine nici pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Vi-l prezint pe www.youtube.com/watch?v=Rb-a-htrr4w&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">Matei cel vorbaret inca stau si ma gandesc, oare pe mine ma certa?

Paula vreau sa te vad
si cu Luca chiar am vorbit serios...daca as mai avea un baiat ar fi ori Luca ori Eduard

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Andrei sa stii ca i-a raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Multumim[ pup] pentru urari.
Nu pot sa cred ca au trecut deja 7 luni.

LML Leti

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Buna fetelor.

Sunt tare suparata ptr ca lui Theo i-a iesit klebsiella in urina. Si pana dau eu de doctorita la tel, vreau sa le intreb pe fetele care au mai trecut cu piticii prin asa ceva: ce manifestari au avut bebelusii vostri? Ca la Theo nu se manifesta nicicum; nu are febra, nu e agitat, nu are nici un simptom sesizabil.

Si i-au mai iesit nitriti in urina si vreau sa aflu si acestia de unde sunt.

Oricum daca celelalte ne-au iesit bine, asta cu urina, m-a dat peste cap. Insa as vrea sa-i repet analiza, caci altfel trebuie sa incepem niste antibiotice destul de puternice dupa cum arata antibiograma.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

ce sa spun e ff pacatoasa klebsiella se scapa fff greu....se scapa cu antibiotic in functie de rezultatul de la antibiograma la ce e sensibil...dupa tratament se face iar urocultura!

Nu e musai sa faca temperatura....e asimtomatica!
La noi s-a manifestat prin stagnarea in greutate....noi suntem la a treia urocultura negativa dar inca nu este vindecata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Am reusit sa o gasesc si eu pe dr la tel. Maine refacem analiza in regim de urgenta si vedem apoi ce facem in functie de rezultat. Partea buna este ca leucocitele sunt bune si aici ar exista un semn de intrebare; adica infectia cu klebsiella e insotita si de leucocitoza.

Si culmea: cam de vineri a mai inceput si Theo sa manance mai bine. I-am adaugat smantana in legume si acum mananca si el cam 100ml fata de in urma cu cateva zile cand nu mai voia deloc; la asta se adauga un pic mai mult lapte cu cereale. Asa ca daca va trebui sa facem tratament cu antibiotice, el iar va intra in greva foamei.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

nu e insotita de leucocitoza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Help me!!!

Fetelor, o dau din lac in putz

RAducu e tot rosu (patat) si cu cercanele rosii.
S-a inrosit asa cand s-a trezit la pranz, de m-am speriat si am fugit la dr de fam, ca la pediatru ajungem maine...dar nu as vrea sa stau pana maine.
Cica este o alergie(spune dr de fam) sau iritatie. Am fost la dr de fam si ne-a dat Zyrtec solutie, am fost pe la farmacii si cica l-au scos de pe piata.

Cat de periculoase sunt alergii sau iritatiile?
oare sa merg la urgenta?

merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Duminica i-am bagat pestele si nu a mancat mare lucru, vroiam sa-i dausi azi si n-am mai apucat....altceva nou nu i-am bagat in alimentatie si nu stiu de la ce sa fie

Mergi la inceput

tina, pt linistea ta poti sa mergi la urgenta e mai bine sa nu va prinda noaptea asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, mi se pare tarziu sa faca acum reactie de la pestele de duminica.. nu ai schimbat detergentul de rufe? sa balsamul? sau uleiul de corp??? tu, eu is o stresata, eu m-as duce la urgente... poate fetele care au trecut prin asa ceva te pot sfatui...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

frate astia au innebunit de tot, scot toate medicamenetele, vigantolul,zyrtec,optamezone..ce naiba o sa le dam micutilor???imi vine sa

Mergi la inceput