Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hahaha,ce tare e Anna!!!

Eu il culc dircet linga mine cu gandul sa-l mut in patul lui dar mi-e lene si mi-e asa drag ca il las toata noaptea.
Sa vezi cum il luam cu randul la pupacit pina se satura.Am zis ca asta o sa fuga el de la noi din pat si nu mai vine veci.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ete ca la asta nu m-am gandit.Sa o fac sa plece singura.Ia sa fac o proba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Meeeyyy, daconst dupa cum te stiu eu pe tineeeee, cum apari brusc asa si dispari si pe mult timp, mi-e ca te depasesc fataaaa,
si nu trece prea mult timp!!!!

Maryelooo - pune mana si maiscrieee, lasa cititul ca nu mai stiu nimic de fitu' de vre-un an de zile...

Adela - iti place cum am mobilat casa?

Codruta - daca ma ei cu din alea o las asa... sa se bata pe ureche dimineatza "sa desfunde" decat sa amvreo mare telenovelaaaaa!!!

Aelitooo - intrasi fara cioc-cioc? dar de ce te chinui tu cu istoria aia, cautzi capitole, la ce bun? serios!!! Conteaza c e azi ca nu caut niciodata in ele... asta e...

Etei si pe gravidutza helenutza, la casa noua cu burta noua!!! hele - cum te simtzi aci?

Lala - asa da copii vreau si eu... io dorm ea se serveste, viaza boiereasca avetzi mai nene...

sa ma laud... copilul meu o da in boala cum sa plec undeva incepe cu boala, sa am ce sta cu grija,
a zis ca o doare in gat, cand inghite si mi-a bocit azi la baie (era prea obositaaaa si trebuia sa se jeleasca) si cand i-am vazut gatul, sa cad!!! Rusu' si mie ca face si cu puroi, asa ca vedem ce cadou avem maine!!!
Urechea e mai bine, o dau azi cu betadina, o curatz si curge un pic pe prosop (am pus sa nu murdaresc hainele) si asta tresare si fuge "imi curge sangeee, ce mi-ai facut imi curge sange"

alta "tati stii ca azi e ziua indragostitilor... e si ziua mea ca e sant indragostita.. de mami"

bai m-a pupat azi sa-mi scoata maselile nu altaaa, in ciuda lu' taso asa face, pe el nu il pupa si pe mine da ca stie ca ala sare cu gura ca vrea si el... si pana la urma s-a terminat cu plans, ca nu puteam sa stau la nesfarsit sa ma linga... si plange , ii zic "fata, daca te alintzi si te porzti asa aiurea, o sa-mi iau alta fata, una cuminte, care sa ma asculte si sa nu miorlaie" mamaaa, a sarit imediat "chiar o sa ei? dar eu nu mai fac!!! Nu mai lua, lasa-ma pe mine fata ta"

gata ma culc ca cine stie ce cadou am la noapte ma astept la febra ceva... ca nu arata bine deloc,
Noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

Liuda, audiograma in sine nu e mare brinza.Problema la noi a fost ca s-a descoperit ca nu aude bine ca are lichid in spatele timpanului.De aici telenovela.Ca de atunci am luat 2 ture de antibiotic, de revelion cautam orl-ist in Timisoara, care i-a si dat gauri in timpane, si acum, dupa ce trec mucii, ne asteapta o alta tura de gauri in timpane.
Asa ca pt mine primul an la gradi a fost oribil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Mamaaa, Codruta, ce v-ati chinuit!!!

Liuda, sper sa se refaca rapid.
Eu maine o vaccinez si am un morcov...Tare mi-e ca are ceva prin ea si dupa vaccin isi face de cap. Poate vorbesc cu pediatrul siamanam pana pe la primavara. Dar le duc oricum sa le fac un exudat ca suspectez ca au in nas un pneumococ iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Lala si noi avem/aveam pneumococ "pneumoniae".
Am facut aerosoli cu gentamicina si... sa speram ca am scapat de el. Culmea e ca Mihnea a fost vaccinat de 2 ori cu Prevenar.

O sa-i facem un exudat nazal sa vedem daca mai e.

Codruta- sanatate multa. Chiar ca v-ati chinuit ceva. Uffff.

Liuda- cum e Diana azi?

Aelita- saru`mana mult pt capitole si pt ca le-ai pus in ordine

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

LALA de ce crezi ca le pashte ceva pe fete? au ceva manifestari?

si al meu are niste secretii in gat, dimineata cand se trezeste mai si tuseste. ii dau de cateva zile un siropel , plantusin. sper sa nu fie nevoie de mai mult.

sa va marturisesc ceva. aseara mi-am dres greturile cu bere moama ce buna a fost!

Mergi la inceput

Neatza!!!
santem bine dupa o plimbare cu ambulantza asta noapte! fara febra fara nimic a facut frisoane (la primul frison a facut pe ea, fara sa simta, a realizat apoi ca uda, doua episoade in total (ma rog, pentru mine ci frison ci convulsie, tot sperietura aia e, mai ales ca nu facea febra)!!! na, concluzie, panadol, nurofen, decasept, tantum, nu se aude nimic la plaman, nu nimic! Cica se poate face frison si fara febra mare, adica a avut nise fluctuatzii bruste de temperatura, care nu ai cum le prinzi in termometru, decat daca stai cu el mereu in fund... si corpul reactzioneaza in asa hai, previstind febra mare si brusca...

Azi e acasa, dupa evenimentul fericit (plimbat cu ambulantza, e incantata) O doare gatul cand inghite, febra e sub control,

Vreau sa zic ca nu ma asteptam sa plec fara antibiotic, insa s-a produs minunea... s-a uitat doctoritza bine si a zis la cum arata, ca are niste besicutze nu stiu de care, e viral, deci n-are rost, sa o las cu antitermice...

V-am pupacit si la munca, cu drag si spor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Cioc-cioc, bine v-am regasit!

Lore, eu cred ca e laringita. Maria face frecvent. Am tratat-o cu sirop de tuse, paxeladine, parca ne-a dat propolis pastile si nebulizare la greu doar cu ser! Si i-a trecut!

Liuda, sper ca sunteti bine. Nu v-a dat antibiotic?!

Mergi la inceput

Nu mi-a dat Albinutza, vine ai venit, uitai sa zic!!!
ma duc azi la doftora noastra, aia care la fel nu se omoara cu antibioticul sa zica si ea... dar tanti de la spital a ascultat-o si s-a uitat bine in gat si a zis ca arata ca de viral si nu se merita sa o intoxic ca trece si asa... daca in 2-3 zile nu se amelioreaza sau se vede ceva alb acolo, atunci mai vad, insa intre timp merg asa...

Mergi la inceput