Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
liuda1 spune:
Acum a citit din urma si de la Alinuk, ca eu am citit doar ultimile cu Anis si am si bagat raspuns... Alinuk - eu sant genul ala care daca stau acasa, o ora doua, noi ne jucam impreuna! In general daca fata e la gradi, pun bona sa ne gateasca, altfel pierd vremea la cratitza, eu fac poate un desert pe fuga, o clatita, o chestie, dar o mancare stie si bona sa faca, ca e doamna in toata regula, face ca la mama acasa... Si cand vin acasa am mancare si ma cobor la mintea copilului, ne tolonim amandoua, desenam impreuna, nu asa - eu pe canapea la stiri si ea cu treaba ei!!!! Noooo!!!
Anis cica nu vroia sa nasca pe a douaaaa, lasa-ma ca si acum cand ud de la Aelita cum se chinuie ala mic nu poate sa stea in cur, cade, se enerveaza ma apuca pe mine... grea mi s-a parut perioada aia...
helenutzooo - vesti doctor ceva, nu ti-ai gasit leacul? ceva chichitza, gen ti-e mai bine dupa ce mananci, atunci mananci putzin si des, sau altele... Io vreau fetitzaaaaaa!!! fata sa faci daaa!!!
Nu te baza pe mine, ca eu si la Lore juram ca e fata!!! dar la Aelita am chicit, sic sic!!!
Helenutza23 spune:
LIUDA nu mi-am gasit leacul. leacul e sa nasc, adica peste vreo 7 luni o sa imi treaca.
cu mancarea... ce sa zic am incercat sa mananc diverse chestii care am simtit eu ca ar fi ok. uneori nu am nimerit-o deloc. oricum in general mi-e rau intruna.
zilele astea, eu care nu ma atingeam de ciorba de legume, am descoperit ca imi place zeama chioara acrita cu bors si multa paine. asa ca am tot mancat din aia cam la 2-3 ore odata. cam asa simt nevoia sa mananc.
..despre ce va fi bb, am programare la Iousup pe 14 martie. atunci o sa am 12+. e cam la limita, nu stiu daca o sa vada atunci ce e. se zice ca asta e bun si a vazut sexul copilului si la sarcini asa mici, chiar mai mici se lauda unele... nu stiu, suntem si noi f curiosi sa aflam. pt noi nu prea conteaza ce e, dar daca ar fi sa zicem neaparat eu cred ca e mai bine sa fie baietel (am si explicat candva de ce vreau baiat desi mi-am dorit mereu o fetita) iar restul familiei vrea fetita :)
anis spune:
Eu nu m-as mai duce la Iosup nici coapta...
alinuk vin cu raspunsul si am propunereeee :-)))
Liuda a intrat una la ski peste mine...am intindere de ligamente la genunchi...sa nu-mi zici ca galatiul e in alta galaxie si nu vii la intalnire??? :-)))
vedem noi cu nasitul...aflam...
anis spune:
Era vb d egatit la aburi...gatesti ce legume vrei la aburi si daca ii faci un sos alb de smantana...o sa se linga pe degete ...:-))
aelita spune:
LIUDA,AOLEEEU NINSOARE????? am iesit azi cu un fel de pulover dar subtiree de vezi prin el,peste un tricou cu maneca scurta dar pe gat,am zis ca mor de cald !!!!!!!!!! un soareeeeeeee !!
sunt pe-aici ,dar nu pot sta locului ,trebuie sa misun prin casa dupa astia mici,Miguel nu ma lasa nici 5 minute,plange.
RAMONA sunt bine,dar Miguel tot marait de vineri de la vaccin,sau de la raceala,nu stiu..ca mare lucru nu se vede ca are..
ANIS
nu apuc sa va raspund acum,ca plange Miguel.
revin mai pe seara.
liuda1 spune:
io sant pe alta galaxieee, daaa, Anis care intalnireee? cine cu cine? nu cred ca mai am bilet la Bucuresti!!!! N-am primit invitatzie, verifca lista io sant taiata sigur!!!!
Aelitaaa, ndaaa, ninsoare, vad ca la noi s-a potolit dar la ce arata in tzaraaa.. dezastru, cica avem nu stiu ce cod... inca doo zile! Vedem! Chiar daca ne-a picat bine zapada asta, din alte motiveeee, io nu mai suport!!! Vreau varaaa! Vreau la Aelitaaaa!!!! Acolo oi mai avea bilet
alinuk spune:
fetitza noi vrem sa ne intalnim
sa ne sarbatorim de femei si mame ce suntem
pe lista mea e toata lumea cu copiii mei dragi (ai nostri..nah)!
hai ca fac inscrieri, tai bilete!!!
un club ceva, ne mai gandim,
anul trecut am fost in regie
va convine?
e dilaila cu ceva strriptisuri..chestii de distractie balamucita
se rezolva cu cazarea si pt provincie!
eu asigur vreo 3 locuri
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
Martisoare UMANITARE
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
liuda1 spune:
aaaaaaa!!!!!
Si eu nebuna am zis ca va intalnitzi sa facetzi schimb de experientza in domeniul parintesc, sfaruri, haine, medicamente, educatzie parapsihologie copchilareasca, intzelegi tu, haleu din ala sanatos pentru copii bio, si voi cand colea auzi tu striptizzzzzzI-auzi adica cum sta treaba, la femeilea alea cu mai multzi copii, ahaaa!
Bai, acum realizez ca vine 1 si 8 martie, io jur ca sant pe alt galaxie, nu stiu, am alergat zilele astea de am turbat, nici nu stiu cand trece saptamana, acum incepe acum e vineri, sant zapacita... auzi tu vin sarbatorile si eu nici nu stiu!!! Azi in Real am ramas cu gura cascata ca am vazut lalele, din alea adevarate, adica aratau ca alea de gradina, si zic ce sufletul meu, anul asta au bagat astea lalelele asa devremeee... Acum realizez, pai in capul meu e inca decembrie - ianuarie, ca si afara e frig si ningeeee!!! Dar numai saptamana asta nu e martie!!!!Io dorm, clar!!!
deci vine hormonealaaa primavara flori, striiiptizzzzz auzi cica striptiz cu cazareee!!!
asta eraaa treabaaa...
Brava mai mamici ce santeti voi femei serioase, mai vb., poate poate...
Helenutza23 spune:
ANIS de ce nu iti place de Iosup ? nici sor-mea nu are o parere f buna despre el pt ca la a doua sarcina i-a bagat un morcov cat casa cand i-a spus de copil ca are o intarziere de evolutie de 2 saptamani.
sper sa nu o dea in bara, eu am fost multumita de el, le-a zis bine in ce ma priveste. sper sa o nimereasca si de data asta. oricum asta e o ecografie simpla ca sa zic asa, de 12 sapt. la cea morfologica de 20 sapt ma duc la Pop. si doctorul meu ginecolog imi face ecografii, deci Iousup nu e singurul care isi va da cu parerea despre copil.
noi: baieti au probleme cu ochiisorii, au multe secretii. dar si noi astia mari ne trezim dimineata cu ochii cam rosii.... ciudat, in decembrie cand am fost toti raciti la fel am patit. nu stiu ce porcarie de virus mai e si asta.
si nu se gaseste ophtamesone ca ala era bun de pus in ochi.
pup o zi buna.
Helenutza23 spune:
a, eu ma fac ca nu vad ca planuiti sa va intalniti la paranghelii si alte nebunii... nu de alta dar cum ar fi ca peste greata asta sa ma mai si oftic
ce sa zic, sper decat ca vor mai fi si alte ocazii