Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Arianna, multumesc ca te-ai gandit la mine si felicitari pentru rezultatTu mai faci triplul test?

13+cu si

Felicitari pt cocosei
triplu test nu il mai fac , si dr.Pop si ginecologul meu au spus k nu are rost.
eu am platit 410 ron .

de ce esti geloasa ?

13 + ........ cu

Bebe

Tu de ce crezi?Pentru caruciorul ala ROZ

13+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Arianna felicitari pt rezultatele bune

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 19+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

...duminica ti-am admirat cu sotul comorile , sunt superbi amandoi

13 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

mi se pare ca triplu test arata pe langa sindromul down (practic asta e repetitiv, ca la dublu test) si spina bifida... nu?
eu stiu ca e destul de important din cauza asta. parca.
multumesc de incurajari, cum aflu ceva va spun

15+

Mergi la inceput

Citat:

13+cu si

....imi doream si eu gemeni , de fapt 2 gemene , nu a fost sa fie.....dar mai am o speranta ...mai am 12 omuleti de zapada .....deci sanse exista sa te urmez sau sa imi indeplinesc visul.

sunt convinsa k dupa ce o sa ii vezi ....nu ii mai dai pe toate carucioarele roz din lumea asta ?
tu mai ai omuleti ?

13 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:

13+cu si

....imi doream si eu gemeni , de fapt 2 gemene , nu a fost sa fie.....dar mai am o speranta ...mai am 12 omuleti de zapada .....deci sanse exista sa te urmez sau sa imi indeplinesc visul.

sunt convinsa k dupa ce o sa ii vezi ....nu ii mai dai pe toate carucioarele roz din lumea asta ?
tu mai ai omuleti ?

13 + ........ cu

Bebe

Nooo, nu mai am!Initial, imi doream decat un copil.Deci, o sa ma opresc aici.Parca s-au aranjat toate( daca mai aveam fulgisori, nu as fi putut sta cu gandul ca ei sunt acolo, dar pe de alta parte nici nu as mai fi vrut copii...grea situatie).

13+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:

Buna dimineata,
Dragelor, aseara mi-am revazut si eu sambureii, dupa o luna
Erau foarte jucausi si la un moment dat ne-au intors amandoi spatele si s-au culcat.A trebuit sa tusesc de vre-o 3 ori pentru a-i trezi.La ecografie totul a iesit perfect (translucenta este 1,78), dar asteptam si rezultatele la sange.Triplul test nu-l voi mai face, daca iese totul ok acum.
Ce sa mai, am iesit plutind din cabinet.Zborul a tinut pana la receptie, cand a trebuit sa platesc ( 610 lei) si am revenit cu picioarele pe pamant
Cum eu nu puteam face exceptie de la regula, treceti-ma si pe mine cu doua bucati de cocosei.Am sperat sa fie si o fetita, dar nu a fost sa fie.
Arianna, multumesc ca te-ai gandit la mine si felicitari pentru rezultatTu mai faci triplul test?
Babyblue, pentru linistea ta, l-am intrebat pe doctor care este limita de la care ar trebui sa ne facem griji cu dimensiunea translucentei nuc, si mi-a spus ca pe la 3 - 3.5 mm.Deci, stai lini

13+cu si

Felicitari pentru baietei.
Eu mi-am dorit foarte mult sa am gemeni, dar n-a fost sa fie. Oricum, teoretic, nu existau sanse sa avem sarcina multipla, dar noi speram :)
Sa fiti sanatosi si sa duci sarcina cu bine.

18+

Mergi la inceput

Citat:

Nooo, nu mai am!Initial, imi doream decat un copil.Deci, o sa ma opresc aici.Parca s-au aranjat toate( daca mai aveam fulgisori, nu as fi putut sta cu gandul ca ei sunt acolo, dar pe de alta parte nici nu as mai fi vrut copii...grea situatie).

13+cu si

Eu visam k pana la 30 de ani sa fac 3 copii,dar socoteala de acasa nu se potiveste cu cea din targ.
ma gandesc tot timpul la omuletii mei ....dar D-zeu sa ne ajute si ii luam acasa , cati o vrea El sa ne mai dea.

13 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Simo, imi pare nespus de rau pentru tine si puiutul tau. Iti doresc multa putere ca sa poti trece peste acest moment trist.

Corry, ma sperii, dar pentru ce ai platit asa de multi bani? pentru faptul ca a numarat cocoseii?
Apropo, felicitari pentru putoi. O sa fi doar singura femeie din casa, o regina vei fi cand vor creste mari feciorii.

Si noi mergem la dr pe vineri, dar dupa cum vad trebuie sa imi pregatesc caruta de bani (care, caruta nu o am)...of, of, mai, mai.

15 +

Mergi la inceput

Omibaba ......Corry a platit asa mult pt k are 2

13 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Chiar ca, ce noroc cu gemenii
Scapi de "teroristi" in acelasi timp

15+

Mergi la inceput