Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)
Raspunsuri - Pagina 3
cereline spune:
Neata burticute!cum va mai simtiti azi?Simo imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita,curaj sa treci pesteArriana felicitari pentru rezultatul bun la dublul test! 19+
Ireth spune:
Initial mi-a iesit IGM pozitiv (valoare de 1.6, peste 1 insemnand pozitiv)) si IGG negativ. Asta la Medlife.
Am refacut analiza la institutul Cantacuzino si au iesit amandoua negative (IGM 0.4, peste 0.7 intra in zona gri, iar IGG parca 0.1).
Doctorita mea a zis ca are incredere in Cantacuzino mai degraba decat in Medlife, si ca se mai intampla si erori fals-pozitive, si ca din punctul ei de vdere nu am nimic.
Dar poti sa stai linistit?!
Am fost sa fac bitest tot la Medlife si cu ocazia asta le-am zis ca uite, cei de la instit. Cantacuzino au zis ca nu e pozitiv CMV-ul, ca e negativ, si s-au oferit ei sa refaca testul.
Dar daca iese iar pozitiv la ei, ce fac?
15+
Arianna_M spune:
Ireth ...draga mea mai faci inca o data la un alt laborator ...iti spun din experienta....mie imi iesise infectie cu streptococ b , in urocultura si secretie , si am mai repetat la inca 3 laboratoare , k sa nu ma indop cu antibiotic. Iti tin pumnii
Cereline ...multumesc
13 + ........ cu
Bebe
Ireth spune:
Streptococul asta B ce face?
ca la CMV stiu pe derost, si stiu ca se recomanda intrerupere de sarcina...
15+
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth Streptococul asta B ce face? ca la CMV stiu pe derost, si stiu ca se recomanda intrerupere de sarcina... 15+ |
Pt adulti nu este periculos , in schimb pt bebe poate provoca infectii grave .
se transmite la bebe in timpul nasterii naturale.
este foarte pacatos
am sa imi fac periodic urocultura si secretia , sa nu am vreo surpriza inainte de nastre.
stiu ca daca se rup membranele si ai infectia , se pune perfuzie cu antibiotic si mamei si lui bebe dupa nastere.
13 + ........ cu
Bebe
corry_28 spune:
Buna dimineata,
Dragelor, aseara mi-am revazut si eu sambureii, dupa o luna
Erau foarte jucausi si la un moment dat ne-au intors amandoi spatele si s-au culcat.A trebuit sa tusesc de vre-o 3 ori pentru a-i trezi.La ecografie totul a iesit perfect (translucenta este 1,78), dar asteptam si rezultatele la sange.Triplul test nu-l voi mai face, daca iese totul ok acum.
Ce sa mai, am iesit plutind din cabinet.Zborul a tinut pana la receptie, cand a trebuit sa platesc ( 610 lei) si am revenit cu picioarele pe pamant
Cum eu nu puteam face exceptie de la regula, treceti-ma si pe mine cu doua bucati de cocosei.Am sperat sa fie si o fetita, dar nu a fost sa fie.
Arianna, multumesc ca te-ai gandit la mine si felicitari pentru rezultatTu mai faci triplul test?
Babyblue, pentru linistea ta, l-am intrebat pe doctor care este limita de la care ar trebui sa ne facem griji cu dimensiunea translucentei nuc, si mi-a spus ca pe la 3 - 3.5 mm.Deci, stai lini
13+cu si
anaemi spune:
Simo imi pare ff rau. Multa putere sa poti merge mai departe.
Arianna felicitari pt rezultatele bune
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 19+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
corry_28 spune:
Am uitat
Simo, cuvintele sunt de prisos. Imi pare foarte rau....
Ireth, tin pumnii pentru un rezultat bun!
Arianna, sunt geloasa pe tine
13+cu si
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Arianna, multumesc ca te-ai gandit la mine si felicitari pentru rezultatTu mai faci triplul test? 13+cu si |
Felicitari pt cocosei
triplu test nu il mai fac , si dr.Pop si ginecologul meu au spus k nu are rost.
eu am platit 410 ron .
de ce esti geloasa ?
13 + ........ cu
Bebe