Zmeurici de iulie-august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Neatza!
haideti la o
.
la noi ninge de ieri ca-n povesti. aseara la ora 22:30 cand am iesit d ela curs...masina acoperita toata de zapada. de abia am ajuns pana acasa....drumul groaznic. si acum zicea Clau ca e nebunie in oras....nimic nu e curatat.
Zapada are peste 20 cm
.
Ieri am fost la zi de carbohidrati si am facut niste pancake-uri
cu fructe de padure si sos de vanilie si banane caramelizate....pun poze mai tarziu...daca am timp....ca azi am zi de
si de scos copil afara la zapada si de facut ceva cumparaturi pt. carnitza.
Adriana am reinceput de marti sa o tin. ca am cam tras chiulul in ultima perioada cu ataea zile de nastere.
Flosideea ba s-a simtit mirosul...mai ales la primele care s-au ars in tigaia speciala de la cumnata. Mi-am bagat picioarele in ea si le-am facut in tigaie obisnuita.
Blanca asa am auzit si eu...ca de cand cu egiptul si Tunisia...s-au aglomerat locurile la turci. Noi asteptam sa se hotarasca nasii nostri, ma dispera ca de cand dadeam avansul. mai ales ca stim exact unde vrem sa mergem si pretul.....noi mergem la sf. lui iunie. Nu mai putem astepta pana la toamna.
Tu vei mai avea concediu, daca incepi munca?
fug la pitic ca e la bideu.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Hello tufa
giova mai ai cafeluta?? Vazut pozicile cu frumosii tai si cu tine, mumosi.mumosi
. Vaiii ce pofta mi-ai facut de pankake..dar..de mi-ar face cineva![]()
adriana bine ca ti-a trecut raceala, sanatate multa la pitica!
inutsa greu cu greturile..pe mine m-au tinut pana in luna a 6 a continuu vomitam, nimica nu ma ajuta..tot pe la urgenta si perfuzii dupa mine sa ma hidratez ca nimica nu se tinea in mine
..vai de capul meu a fost, n-as mai vrea sa trec prin asa ceva..dar cine a pus doar 1 kil pe toata sarcina?
..numai sa te tii frate cum mancam dupa ce am nascut, numai dulciuri in 3 luni am pus 4-5 kile
. Pupam surioara si burtica
lucialu sa folositi sanatosi centrifugatorul si la cat mai multe sucuri proaspete
.
Am citi tot dar pe fuga, numai retin bine numele cui sa ma adresez, de cat sa fac balmos mai bine tac![]()
Doar vreau sa va spun ca piticii vostri papa bine, a mea tot pe bebeluseasca
7:30-8:00 250-270ml lapte(se trezeste singura)
10:30-11:00 180ml
13:00-13:30 supica de legume,pilaf,spanac,tocanite..conform..pranzul il da bona si cica cu restul copiilor mananca bine..dar acasa e chin
16:00 100gr fructe la cutiuta..crude nu serveste!
19:00 ciorbica, supica.. dar totul foarte fin,crema..nu vrea bucatele si pace.. mai mananca cate o feliuta mica de sunca din piept de pui sau curcan, sau o feliuta mica de cascaval..dar mai mult se joaca. Biscuiti nu vrea,paine prajita nu, deci nu-i pot da sandwich.. macar mancam supica de legume, astea le cam accepta.
Am scris odata un mesaj de mi-a fost sters din cauza defectiunii site-lui, giova la citit.. spuneam atunci ca nu stiu de la ce s-a iritat asa de tare Patricia, dar tare pana la sange, e pt prima data, initial am crezut ca de la mancare, apoi de la pampersi, i-am schimbat pampersii, s-a ameliorat putin dar nu ia trecut de tot..am incercat cu crema de la mustela,cu pasta de apa de la avene,bephantene si pe urma cu inca o crema cica ce-a mai buna din ulei de peste si zinc..nimic frate, nimic.. tot asa e! zici ca are o crusta aspra cu bubite mici si marunte toata pasarica
.. asa ca maine o iau frumos si merg cu ea la urgenta la pediatrie s-o vada un pediatru ca al nostru abia pe 16 Martie a programat-o. hiar nu-mi dau seama ce poat fi??
Noi mai lipsim dar motivat.. ne-am luat casuta noastra, adica apartament doar ca e apartament casa, o casa mare impartita in 2, fara vecini deasupra si dedesupt..si acuma suntem in focuri cu mici renovari, adica bucataria si baia erau vechi si aiurea si schimbam totul pana si canalizarea, au fost bune dar daca tot am spart tot am zis ca schimbam si tuburile ca asa stiu una si vreo 10-15 ani n-am treaba.. abia pe la sfarsitul lui martie o sa ne mutam dar tot sunt pe fuga, servici,casa,copil,materiale,.. Aici e cald si frumos, ieri era o zi de primavara 22ş am iesit dupa masa in parc era plin de copii si zmeurica se pierdea pe acolo
tot fugea dar nici ea nu stia unde vrea, azi la fel e cald, cand ies de la servici o mai duc in parc![]()
Pupam tufa si sanatate multa bolnaviorilor
uliiasi spune:
Buna, mamici!
La noi iarna e in toi, am fost in oras azi, foarte greu de mers prin nameti...
Vorbiti despre papat, ooof, e grele...
Pai noi cam asa....
-7 jumate-8 dim laptic, 230 ml
-10-11: ori fructe, ori iaurt cu ceva(ori pun banana, cereale, ori ii mai dau o placinta cu branza daca am facut, biscuitei, etc), ori sanvdish cu unt si cascaval, ou fiert, ardei gras, masline, betigase de morcov.
- 13- 14 inainte de somn de regula ciorbita de care este in ziua aia, cu smantanica, apoi putin laptic si somn
- 18-19: pilaf/piure cu carnita fiarta, e absolut terminat dupa piure, mananca cam cat mine daca este, n-am viteza destul de mare la lingurita pe cat de repede vrea el sa-i balotez...
-21-22 laptic si somn
Asa, si la urgenta ii mai scap din cand in cand cate-un borcanas daca n-am avut timp sa-i gatesc in ziua respectiva sau refuza categoric o mancare.
Am facut aseara spanac cu ochi, Doamne ce gustos era, nici n-a vrut sa deschida gura...cred ca are ceva cu mancarea de culoare verde, nu-i nimic, a mancat mami....
Deseara mergem la ziua unui baietel de 6 ani la un loc de joaca, vin mai multe fete cu copilasii(fetele de PIatra neamt de pe forum), e prima data cand merg la o petrecere de genul asta la un loc de joaca, sunt curioasa daca o sa-i placa lui David, copilasii sunt cam mari pt el, sa vedem cat rezista, respectiv cat rezist si eu sa alerg dupa el...
Una dupa alta, termin cu vestea rea, am fost aseara la eco si bebe meu e oprit din evolutie de la 7 sapt, nu avea activitate cardiaca...luni trebuie sa ma duc la spital la chiuretaj
. Mi-am facut azi BHCG ca sa fiu 100% sigura, ooooffff.
Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, daca la inceput mi-a fost frica de ideea a 2 copii asa repede (si acum ma simt vinovata ca mi-am permis sa-mi fie frica si nu am avut incredere in Doamne Doamne), m-am obisnut repede cu ideea si eram asa fericiti ca vine bebe...
Ma consolez cu gandul ca totul are un sens pe lumea asta si poate bebe avea o malformatie ceva si corpul a reactionat...
Gata, ma duc sa pregatesc strumful de nani, sa aveti o zi frumoasa!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
laura.s spune:
Iulia, imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa. Nu ai de ce sa te simti vinovata, pentru ca nu a depins de tine. Nu stiu prin ce treci si nici ce sa-ti spun sa te alin. Imi pare rau...
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
elenada spune:
Uliasi imi pare rau ca ai pierdut sarcina. Sa nu te invinovatesti aiurea ca ti-a fost frica de doi copii. E normal sa iti fie frica atunci cand esti o persoana responsabila si te gandesti daca poti sa ii oferi acelui copil care il aduci pe lume tot ce are nevoi. Asa a fost sa fie acum dar data viitoare o sa fie bine. Multa putere sa treci peste aceasta pierdere.
Blanca dimineata la 7 le da sotul lapticul. nu sunt intotdeuna treziti dar de cele mai multe ori sunt. Cand le deschide usa incet se ridica amndoi imediat in fundulet. isi i-au biberoanele in primire si se culca la loc dupa ce le beau. se trezesc pe la 8:30 -9:00.
I-am bagat acum la somn si vad ca protesteaza ana si nu stiu de ce. ma duc sa ii fau o portie de orajel ca poate o dor gingiutele.
va pup fetelor
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
bely spune:
uliiasi, nu stiu ce sa-ti zic sa te consolez..dar un lucru e sigur, nu e vina ta!
Data viitoare o sa fie bine, poate exact cum ai spus tu ceva nu a fost ok si corpul a rejectat
flosideea spune:
of,Iulia,imi pare sincer rau!chiar nu stiu ce as putea spune intr`o astfel de situatie.trebuie doar sa te gandesti ca asa a fost sa fie,asa a vrut DD si ca tu nu ai nici o vina.sa dea DD sa treci repede peste acest....nefericit episod si sa te gandesti ca data viitoare va fi mai bine!imi pare rau...
am ramas fara cuvinte....revin
pooh spune:
Iulia,imi apre fff. rau
Si cum spuneau fetele,nu te mai invinovati
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
lucialu spune:
Iulia, si mie imi pare rau. Si categoric nu ai vina. Asta e natura, regula primelor 3 luni
Eu chiar nu am vazut la tine altceva decat bucurie, insa ce poti face? Priveste la Davidelul ca e puiul tau si sigur va fi bine pe viitor.
Sa aveti o seara frumoasa azi, in special micutul petrecaret!![]()
Fata mea mananca mai bine zilele astea. Insa ea e cu "prgramul" ei.
Si eu ii dau oua, branzica, bastonase de mozzarella, i-am luat acum si mozzarella bot in zeama. Mai o rosioara cherry, mai o sunca presata, cremvursti din cand in cand, sandvisuri cu unt, cascaval, sunca...chestiute de la nestle cu fructe si cereale, paine cu unt, corn cu cascaval si iaurt... supa/ciorba dupa ce se trezeste, gustarele tip fructe sau iaurt campina sau iaurtele cu fructe de la humana, seara cereale cu lapte, dar mai nou mananca ce mancam si noi, carnita cu piure sau pilaf, peste la gratar, cartofi prajiti. Mai papa bicuiti, covrigei din aia cu chimen. Din toate nu mananca mult, dar papa zilele astea cam din toate ce ii fac. Mi-e ciuda ca nu a papat brocoli a la Elenada, nici noi nu ne dam in vant, dar sufleul chiar e bun. Poate textura... chiar tre sa mai iau peste s ficatei de pui. spanacul nu-l mai vrea de ceva timp.
Adriana, Bely multumim!
Adriana, bine ca sunteti mai bine! Sanatate! Nu stiu cand voi lua masinaria adevarata, clar casuta intai
Bely, sa stapaniti sanatosi casa 100 de ani de acum inainte! Sa aveti parte de ea!
noce spune:
Uliiasi, imi pare tare rau!
Sper sa fii tare, sa treci usor peste ziua de luni.
Elenada , ce ma bucur c-ai mai scris, chiar ma intrebam ce mai faci? Imi place programul vostru bine determinat. Te-am vazut si eu la stiri, mamica activa si implicata social 
Bely, felicitari pentru casuta, sa locuiti fericiti in ea! 22 de gr, superb!
Bafta maine la dr! Sper sa scapati repede de iritatie!
Cu papa, noi avem dimineata lapte, apoi mic dejun cu diferite variante de cereale (azi am amestecat fulgi de ovaz si de porumb cu banana pisata si lapte veg) sau painica integrala cu unt de cacao sau cu magiun sau cu unt de arahide/migdale. dupa vreo ora ii dau spirulina cu ulei de in si de dovleac (cateva lingurite, e preferata lui)
Gustarea (data la plimbare): un smoothie gros (azi kiwi cu borcoli, avocado si miere, ieri fructe de padure cu avocado, smochine, curmale, merisor) sau un suc e telina+morcov+porto si fructe-cubulete cu scobitoarea (mere, pere, etc) Apoi, in drum spre casa niste polen, ceva stafide sau alune.
Inainte de somnul de pranz, lapte marca tzitzi.
dupa somn, masa de pranz (o zi brocoli, o zi spanac, o zi conopida cu pesmet, o zi mazare, o zi ciuperci, o zi fasole, o zi soia si tot asa)
La cina de obicei papam fructe. Mai rar: paste integrale cu sos de rosii, gris cu lapte vege, zacusca
(ii place), masline.
Oul, ii placea mult la un moment dat si ii dadeam pe 2 ori pe sapt, acum ii au doar o data si papa doar albusul.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
happy mei tai