FIV287

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni- fata frumoasa!bafta maine!tin pumnii!
many_bani-asa o sa fie!cu 2 liniute!joi am punctia!adica maine!cred ca pe luni embriotransferul..cred!nu stiu exact-in functie de cum vor evolua lucrurile..in orice caz-pe 5 martie-de ziua mea voi fi graviduta!am zis am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Many: Doamne Ajuta!
Brunadria: Si eu sunt in cursa, dar sper ca la inceputul lui martie sa am ET-ul!
Va doresc tuturor o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maria bafta si tie draga mea!
ai inceput stimularea?
sa veniti toate cu teste pozitive , sa ma incurajati si pe mine cea din urma, ca m am saturat sa stau aici , vreau la odisee!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Am ajuns si eu azi de la spital. Avem data pentru punctie si anume vineri.
Tot azi am vb si cu dr embriolog, care a reusit sa-mi spulbere toate sperantele, din 5 foliculi intre 17-19 mm si inca 3 de 12-14 mm, a zis ca sa zic mersi daca iese vreun embrion, ca nu se astepta la asa rezultat slab la stimulare la 28 de ani si AMH de 2.33. Ca om vedea. Destul cat sa-mi fi dat una in cap.

Apoi am vb cu anestezista, cre ma lua si ea la trei pazeste, ca de ce nu am testari de alergie facute, dat fiind terenul meu alergic si astmul bronsic. Mi-a spus ca nu se baga sa-mi faca vreo anestezie ceva, ca poate imi da o perfuzie cu Perfalgan... iar numai ganduri negre im fac.Zice ca nu stiu cum o sa rezist la punctie, ca e extrem de dureros si etc....

Si ultima: mi s-a pus pata ca nu mai scria la endometru de 9.6 ca e si trilaminar.

Concluzie : mi s-au inecat toate corabiile. Mi-e groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Noi2: Pai asa s-a purtat personalul cu care faciFIV? Sa le fie rusine!!! Nu ajunge stresul ( emotional, hormonal, financiar) prin care treci intr-o procedura , mai pun si ei sare pe rana....Off, Doamne , unele cadre medicale au uitat sa fie oameni!! Asta se putea intampla doar in Romanica noastra si doar la stat!!
Eu zic sa incerci sa depasesti, trebuie sa crezi in sansele tale!! Sunt numeroase exemple de reusita cu putini foliculi! Poate vei avea 5 folicului din care vor fi 5 embrioni; embriologul ar trebui sa stie ca fiecare dintre noi are particularitatile lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Noi2 zic si eu ca Maria, sa incerci sa fii optimista si sa crezi in sansele tale. Ce o face pe embrioloaga sa creada ca nu obtii embrioni? si doua ovocite daca se obtine si intalneste iubareti este ok. In loc sa te incurajeze, iti vorbeste asa? Doamne!

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Noi2, te rog din suflet sa nu te descurajezi. Exemplu ma ai pe mine cu raspunsul la stimulare, din trei ovocite am obtinut si transferat doi embrioni. Mai departe o sa vedem ce va fi. Sunt curioasa, Dascalescu e embriologul sapt asta? Parca faci cu profu? Doamne, sper sa nu incurc borcanele. Si, Doame ajuta sa obtii cinci embrioni, este foarte bine. Putini si buni si lipiciosi.
Poti sa bagi niste vinisor rosu seara pentru endometru.
Cu ce ai facut stimulare? Iarta-ma, nu mai retin.
In alta ordine de idei, fetelor asa racita nu am mai fost de muuult timp. Sunt terminata, ce-or face embrionasii mei cand stranut puternic? Cu tusea am rezolvat-o repede, dar azi noapte si azi am avut crize de stranutat, de vreo trei patru ori, iar nasul parca e robinet. Nu stiu ce sa mai fac. Noroc ca nu ma simt rau si nu am facut temperatura. Azi am stat iar acasa, dar am stat doar sa caut semne de la puiuti.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Aaaa, am uitat. Perfalganul este paracetamol intravenos. Ce treaba are asta cu anestezia?????Nu le-ar fi rusine. Sa-ti fi facut ei teste dinainte, ca doar de aia ai facut ditamai dosarul cu tot felul de analize care mai de care sau sa-ti fi recomandat din tim aceste teste.

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajari... sper si eu sa iasa macar 1 embrionas invingator, macar unul, sa ajung la ET

Broscuta, era doamna Cocei azi, si cred ca va fi si vineri. Nu stiu daca vine vreun doctor la ET duminica, deci cred ca va ramane pe luni, daca om avea ce. Stimulare am avut cu 1 Diphe si 2 Menopur pe zi. Azi sunt Z11 de Menopur.

Mergi la inceput

Ah, uitasem, Broscuta, in legatura cu raceala, stiu doua cazuri de fete cu tuse la ET si in zilele urmatoare, cu nas curs, stranut si toate cele si au reusit. Am intrebat si eu daca pierd embrionii cand stranut, ca asta ma obseda cel mai tare inainte sa apara toata nebunia de azi, si proful mi-a spus clar ca nu ii pierd, n-au unde sa se duca, n-au cum sa curga pur si simplu. Nu se contracta uterul atat de puternic la un stranut, incat sa ii expulzeze. Acelasi raspuns l-am primit si de la Dracea si de la cei de la Biogenesis. Stai linistita si ocupa-te de TINE zilele astea! Nu-ti fa ganduri negre, mai e putin si vei vedea ca o sa fie bine!

Mergi la inceput