FIV287
Raspunsuri - Pagina 2
monaramona spune:
brunadria ..au fost 28 de blastocisti si doar astia 3 pe care i-am pus au fost cu noroc..asa a vrut DD...mie mi-a dat medrol la fiecare FET..(inafara de asta)..dar tot cred ca DD a facut miracolul...
MULTUMESC DOAMNE
daniela74 spune:
fetelor va multumesc pt.urari,sper sa fie bine
incerc sa stau mai mult la patut zilele astea
va pup si astept beta mari
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
uratica spune:
fetele e primul meu fiv si acum trebuie sa fac si eu ovitrellul-cum il fac?exact ca la gonal si cetrotide?ca spune pe net ca nu trebuie scos aerul ala ce il are in seringa..e ok asa?scuze daca sunt cam tampa cu intrebarea asta-dar eram atat de distrata azi-incat am uitat sa-l intreb pe dr..
angieangie spune:
Daniela..Doamne ajuta
pup absolut toate fetele..si scuzati-mi absenta dar Tudor are colicei si suntem maraiti,cu somnul stam cam prostas dormi si in picioare,dar bucuria de a-i vedea zambetul e mare,imensa,va doresc din suflet tuturor sa ajungeti sa va tineti minunile in brate
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
many_bani spune:
Daniela sper sa fie bine si ma ca toate sa decurga asa cum iti doresti tu
Eu mai am echo+analize joi, probabil ca vineri noapte fac ovitrellul si cred ca duminica punctia. Deja am emotii.
NB
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
monaramona spune:
uratica ..ovitrelul se face cu acul pe care il are..scoti siringa asa cum este ea si puff..gata(introduci serul si gata)...ai scapat este ultima injectie..iti tinem pumnii la oute cat mai mari
many_bani ..hai ca nu mai ai mult ..tu urmezi
angieangi..asa e ii chinuie colicile astea urate..fiul meu plangea de la 11 noaptea pana la 1 si apoi liniste..orice ii faceam nu tacea..mancat era, curat era , in brate era, dar nimic nu il calma..dupa ora 1 noaptea se calma si dormea pana dimineata..asta a durat cam 2-3 luni..dar va scapa si de asteasi va fi mai usor(un timp, ca ii vor iesi dintisorii si iar se chinuie)..iti doresc sa fie sanatos si sa va bucurati de el
brunadria ..am gresitau fost 28 de embrioni din care 17 blasto, cred ca hormonii astia de gravida ma face sa o iau razna
MULTUMESC DOAMNE
maria08 spune:
Mona: Cred ca esti la categoria "record" cu 17 blastocisti!!!
Angi: Iti doresc ca Tudor sa creasca mare si sanatos!
Daniela, Uratica, Many-bani: Sunt cu pumnii stransi!!! Poate ma luati si pe mine de manuta la odisee ...eu deocamdata fac diphereline si astept CM!
brunadria spune:
angie mamica fericita! lasa ca trece si perioada asta!
daniela, many bany, uratica,cyc sa va ajute dd sa veniti cu doua liniute!
cyccand faci beta? nu te tenteaza? hai ca mi e dor sa scot majoretele!
cine se inscrie in cursa din martie?
eu incep prin 20 martie , sper!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
many_bani spune:
Maria , bafta la injectat. Sa ne ajute Domnul sa venim cu beta mare si luam toate fetele care urmeaza la odisee. Eu am mai fost pe acolo si tare placut este. Ma bucur ca ai dat startul iar.
Brunadria gata s-a stabilit data , sper sa fie ultimul
Asa, asteptam beta de la Broscuta, CYC si Daniela si urmeaza la punctie Uratica, NOI2 si eu, cand ma gandesc ca beta meu este undeva prin 7-8 martie, o sa mor de asteptare dar sper sa fie un martisor frumos.
O zi faina fetelor
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la