FIV287
Raspunsuri - Pagina 16
daniela74 spune:
Bruni in primul rind ma bucur ca te-ai facut bine,ca nu mai esti bolnava,ai ajuns acasa?
Noi am inceput sa discutam despre adoptie,sa luam r-v la o agentie si sa incepem sa facem dosarul.Sintem in faza de cercetare,dar probabil o sa fie o fetita din China .Un drum lung,cca 3 ani de asteptare,sper sa luam decizia corecta.La fiv.nu ma gindesc acuma,imi este tare frica de un alt esec,dar nici nu zic ca nu mai fac,nu stiu....
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
brunadria spune:
many hai ca imediat iti fac galerie si tie!
eu , daca incep protocol scurt , o sa incep stimularea prin 16 feb! abia astept , cred ca o sa fac si ceva acupunctura iar , m am lasat de fumat de 2 saptamani!
daniela ce frumos , o micuta chinezoaica si eu vreau !!
eu zic sa mai incerci odata ca nu se stie , hai curaj !
sper in fiv ul asta ca mi va aduce ceea ce astept de multa vreme!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria many hai ca imediat iti fac galerie si tie! eu , daca incep protocol scurt , o sa incep stimularea prin 16 feb! abia astept , cred ca o sa fac si ceva acupunctura iar , m am lasat de fumat de 2 saptamani! daniela ce frumos , o micuta chinezoaica si eu vreau !! eu zic sa mai incerci odata ca nu se stie , hai curaj ! sper in fiv ul asta ca mi va aduce ceea ce astept de multa vreme! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Felicitari ca ai lasat tigarile
Cred ca dai startul pe 16 martie ca daca era 16 feb. acum erai deja
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
brunadria spune:
daaa... chiar ma uitam pe calendar si mi faceam calculelele!!
pe 16 martie da ! ca inainte de 18 april trebuie sa fiu
brunadria spune:
daniela, da am ajuns acasa , sunt destul de bine, mai e un pas pana la f bine!
fetelor va doresc o primavara minunata si martisorul mult dorit!
ingeras26a spune:
Uratica, sarcina usoara si bb sanatos si la termen!!!
Hai cu beta mare, 2 sa fie daca asa iti doresti!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
many_bani spune:
O primavara de vis va dorim si noi
Uratica te asteptam cu beta mare. Foarte frumos martisorul tau
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
CYC31 spune:
La Multi Ani si va doresc ca Martisor multa sanatate, copilasi frumosi si sanatosi!
Uratica FELICITARI pentru test!!! Doamne ajuta si vino cu rezultatul mare de beta!!!!!
Many_bani iti tin pumnii, tu maine vrei sa-l faci beta? Doamne ajuta si tie cu valoare super!
Brunadria ma bucur ca esti bine, acum sa dea Domnul sa fi pe 18 aprilie, asa cum iti doresti.
Eu am fost ieri la dr-ita mea, nu stie ce sa-mi mai dea vitamine, etc, apoi sper sa incep FIV 6 cu protocol lung dupa CM din martie, deci sper ca sa nu stric perioada de Paste prea mult, daca o stric, imi pare rau pentru sora mea caci vor veni in concediu, insa poate ma voi bucura pentru noi. Ar fi super sa raman si sa nasc de ziua mea de Revelion, sa-mi aranjez sotul
Daniela sa va ajute Bunul Dumnezeu sa reusiti cu micuta chinezoaica, va felicit ca va ganditi la adoptie, dar intre timp, in acesti 3 ani estimati, poate mai te bagi la un FIV
Catalina,ingeras26 si Angie, sa va traiasca copilasii, monaramona sarcina usoara si la toate burticile mai mici sau mai mari.
Va doresc tuturor fetelor ca acest inceput de primavara sa fie un nou inceput, cu implinirea a tot ceea ce va doriti.