FIV287
Raspunsuri - Pagina 15
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica hm..chestia asta cu pipi pe bat imi da fiori!la cate teste negative am vazut la viata mea..nu mai vreau! aleg metoda masochista-sa ma intep! |
te cred ca ti da fiori!!
ca de data asta vei vedea dublu!!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
bruna-m-ai ispitit si ai avut dreptate!vad dublu!e a doua liniuta acolo! catalina avea dreptate!apare a doua liniuta in z7 de la et!!e acolo-e un pic mai pala ca cea de control dar e acolo!
Doamne sa fie un beta mare maine si totul sa fie bine pana la capat!
many-tin pumnii si la tine!
Doamne ajuta!
many_bani spune:
Uratica cat ma bucur , daca este acolo fie ea si pala inseamana ca esti . Hai sa fie cu noroc si maine un beta mareeeeeee cat ptr. doi
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
daniela74 spune:
tocmai veneam sa va incurajez fetelor,in cazul meu cind nu m-a durut nimik a fost sarcina,si ce imi vad ochii?
Uratica ce bucurie,sa dea Dumnezeu sa fie bine,sarcina usoara si bebe-i sanatosi iti doresc.FELICITARI.
Many bani tu urmezi,o sa fie bine
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
brunadria spune:
uratica
bravo!!!
eu la primul fiv am facut pipitest in z9 , dar aveam embrioni de z3!
tot asa am avut si eu a 2 a liniuta roz pal , imi faceam cate 5 teste pe zi, in z 15 era clara ca si linia de control! ca nu a fost cum trebuie e alta poveste, insa tu clar esti gravida cu acte n regula! FELICITARI!!!!
hai many peste doua zile te asteptam cu doua liniute!
vin si eu din urma!
many_bani spune:
Eu as face si in noaptea asta, o duzina de pipitest, dar este abia a 6-a zi si au fost embrionasi de Z3 si cam micuti, sper totusi sa fie un invingator.
Va multumesc fetelor ptr. sustinere, parca am alt tonus, sper la o noapte mai buna dupa asa veste.
many_bani spune:
Uratica deschizi sau esti printre primele la odiseea de nov.-dec.2011, din care am facut si eu parte cu 2 ani in urma. Ar fi asa placut sa se repete povestea Doamne ajuta.
Bruni cand dai startul?
brunadria spune:
many tu mai asteapta 3 zile pana la pipi test, cu siguranta vei vedea dublu!
ne rugam pt tine
daniela cand te mai bate gandul sa incepi, hai nu te lasa ! resim si noi indata!