FIV287
Raspunsuri - Pagina 14
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 many bani - tin pumnii,stii asta, da?! Catalina |
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
uratica spune:
many-sunt si eu pe aici..insa la fel ca si tine fara semne..o-m vedea ce va fi pe 3..m-a durut ieri doar fff putin burtica cam ca la cm..in rest nimic!
tin pumnii ptr amandoua!Doamne ajuta!
brunadria spune:
heii fetelor, va astept cu beta mareee!!!
eu sunt ok acuma , astept urmatorul pas!
joi merg la control , apoi vedem..
va doresc bafta maxima!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
bruna-pup fata curajoasa!
many-cum esti?eu azi nimic nimic..nu stiu frate parca sunt nesimtita-ca nu ma doare nica!in fine.....sa vedem miercuri cum o fi..mai e putin..Doamne ajuta!
pup gasca de fete!
brunadria spune:
uratica m ai facut sa rad!
pai cum sa fi nesimtita!? sunt fete care nu au nici un fel de simptom! cat progesteron iei?
hai ca vei avea o sarcina usoara fara simptome
miercuri faci beta?
many tu , tot miercuri te testezi? sau vineri?
uratica spune:
bruna-hihi..ma refer la faptul ca nu simt nici o schimbare!pe bune!o-m vedea miercuri-ptr ca atat cat nu vad rosu in fata ochilor nu imi pierd speranta!nu stiu..dar sunt fete care au sangerat de la nidatie, care le-a durut burta ff tare-eu una nu am simtit nici o schimbare-cred ca sunt nesimtita-nu simt nada nada!si soata mereu ma intreba-da nu simti nimic??nu ii simti pe aia 2 mici??si ce pielea mea sa-i raspund????uff..oare barbatii de ce nu pot avea copii?ca imi transferam mie 2 lui 2!ca sa vada si el cum e!sa nu mai intrebe atat!uff..mult a fost-putin a mai ramas!DOAMNE AJUTA!
dap.miercuri ma intep..
uratica spune:
progesteron iau 3 ovule-pastile pe zi..de cate 200..deci in total 600..
hihi..cu atatea anestezii la viata mea am si uitata ce ma intrebasi..
pup fetita!
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica bruna-hihi..ma refer la faptul ca nu simt nici o schimbare!pe bune!o-m vedea miercuri-ptr ca atat cat nu vad rosu in fata ochilor nu imi pierd speranta!nu stiu..dar sunt fete care au sangerat de la nidatie, care le-a durut burta ff tare-eu una nu am simtit nici o schimbare-cred ca sunt nesimtita-nu simt nada nada!si soata mereu ma intreba-da nu simti nimic??nu ii simti pe aia 2 mici??si ce pielea mea sa-i raspund????uff..oare barbatii de ce nu pot avea copii?ca imi transferam mie 2 lui 2!ca sa vada si el cum e!sa nu mai intrebe atat!uff..mult a fost-putin a mai ramas!DOAMNE AJUTA! dap.miercuri ma intep.. |
e tare grasu' tau!
stai linistia ca bine a fi !
nu te tenteaza un pipi test?
sunt mai nerabdatoare eu ca tine!
DOAMNE AJUTA!
uratica spune:
hm..chestia asta cu pipi pe bat imi da fiori!la cate teste negative am vazut la viata mea..nu mai vreau!
aleg metoda masochista-sa ma intep!
many_bani spune:
Uratiaca nici la mine nimic, nimic. Ma mai inteapa o data la 2 zile dinspre ovar spre ombilic, dar cred ca este de la traumatizarea ovarelor la punctie nu de la sarcina. Eu pe 07.03 am beta, adica peste o saptamana si nici nu vreau sa incerc mai repede, stau prost cu nervii si fiind vorba de embrioni de 3 zile, micuti, micuti, ce asteptari sa am. Sambata pe 05.03 ar trebui sa vine cm, sa vedem. Dar tu nu pe 04.03 aveai beta?
Bruni bafta pe mai departe
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la