Mar-Apr 2011(152)Hai madutza_bra!!Hai bulina!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Alina ,noroc ca noi sintem obisnuite cu trezitul de la prima surioara .

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31s

Amr 10 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mihaela86,cate saptamani ai tu acum?parca ziceai de 34 daca nu ma insel,stai linistita ca nu e asa periculos daca vine acuma,bebe e destul de mare si nu are probleme,doar sa iti faci injectii de maturare a plamanilor pt bebe,nu te ingrijora.
cum zicea si o fata de aici,chiar daca e dopul inca poti duce bine merci pana la capat bebelusul si fara dop.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata fete.
Roxy pentru tine si fete

Madutza
te asteptam cu vesti frumoase!!!. Na, ca am neshte emotii mama-mama.
Marin_ioana, felicitari pentru bebic..parca tu spuneai de secretia abundenta...Din descriere si mie ca si Giuliei mi se parea doar o secretie, dar poate era chiar dl dop Drept dovada...Felicitari, laptic mult sa ai!
Alina, eu desi i-am decalotat cat am putut, tot am ajuns la medic cu amandoi. Cu primul la 7 luni, cu al doilea la un an...Nu au folosit bisturiul sau altceva, pur si simplu curatare mai serioasa decat o faceam eu...

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simona nu era Marin_Ioana, mamicuta care intreba ieri este Mihaela86 (am verificat acuma).
Felicitari Marin_ioana si ma bucur ca a venit bebe pe lume sanatos, si daca a trebuit sa vina de urgenta. Iti doresc refacere usoara si bebe sa creasca mare repede.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Felicitari Marin_Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Scuze fetelor ca am exagerat cu majoretele da eu am ceva probleme cand scriu mesaje ca nu mai pot sa fac unele chestii de genul scris boldat sau colorat ca nu ma lasa. Ata ete! Ne conformam si asa

Ms Dorinut@ ca mi-ai adus aminte sa schimb si AMR-ul. Is tare uituca
Doamne fereste sa depasesc 40 sapt. Chiar nu vreau

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 33+
AMR 7 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Mihaela86 zic si eu la fel ca fetele ca daca a devenit maro scurgerea poate sa fie dopul, dar ca nu e neaparat nevoie sa nasti daca l-ai pierdut. Simona zicea ca ea l-a pierdut devreme si dupa aia dus sarcina pana la 40 saptamani si a trebuit sa ii faca inducere ca sa nasca. Iar daca chiar ai naste acuma, nu e asa mare problema daca a crescut bine bebe pana acuma. Nasterea la 8 luni nu e mai periculoasa ca si cea la 7 luni asa ca stai linistita. Acum medicii sunt pregatiti sa aiba grija si de bebei nascuti cu 900 gr.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

anaxena,nici al tau bebelin inca nu s-a intors?? al meu sta cu,capsorul in ficat la mine si nu vrea sa se miste defel de asta m-am si programat la cezariana.tu ce faci daca tot nu se intoarce pana la urma??
al meu are slabe sanse sa se intoarca fiindca burta mea e mica si am lichid putin,nu prea are loc saracu de asa rasuceala

bb_Yasmi,deci tu urmezi,iooii ce emotionant,bagam majorete de incurajare

simonacip,tu cum mai esti? cum e cu 2 pui si al 3 lea pe drum?? la mine e tare comictare sunt curioasa cum o fi cu 3 pui dupe mine,o sa fim ca ratustele
Ebonee e tare nerabdatoare sa il vada pe fratesu`,mereu ma intreaba cand imi taie doctorul burta si il scoate deja si-a pregatit o valiza cu lucrusoare de a iei ca sa vina in spital cu mine

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

SI eu ma intreb cum va fi. Cred ca frumos...Sigur si mai greu ca va trebui sa ne impartim in mai multe parti...Dar peste 1-2 ani cand cresc si cei mici cine vor fi mamici fericite??

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oare cand intra mada in operatie???? eu la 12 voi fi plecata o ora....daca prmesc mesaj de la ea....voi veni cu vesti apoi.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 4 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

bb_yasmi: merci pt raspuns, nici nu stii de la ce scandal l-ai salvat pe sotul meu . eu ma gandeam ca nu face el usor injectia, insa ce-i drept ma durea mai mult dupa:).

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata si micul dejun 2

simo, ce faci mami?? cum te mai simti??

monas, ...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 4 zile !!!!

Mergi la inceput